HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,49
82.517
2,144
38,50
38,80
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Niti jedna banka ne daje kamate na novac koliko daje dionica Ht-a dividendu godišnje po dionici. Može dionica i pasti ali će se isplatiti vlasniku dividendom.Danas je loš dan pa ulagači u strahu još razmišljaju što uraditi. No još uvijek vjerujem da će pred zatvaranje dionica HT-a povući na 260 do 300 kuna.

Niti jedna banka ne daje kamate na novac koliko daje dionica Ht-a dividendu godišnje po dionici. Može dionica i pasti ali će se isplatiti vlasniku dividendom.Danas je loš dan pa ulagači u strahu još razmišljaju što uraditi. No još uvijek vjerujem da će pred zatvaranje dionica HT-a povući na 260 do 300 kuna.

?????? zbog????

ma kakav cash-r-a, 100% in

…da…ali…ht možda druge godine ne isplati dividendu…možda bude manja…
…dionicu…ht recimo onda možeš prodati s "gubitkom" kad padne sad poslije isplate dividende…
…dok kod keša…imaš lijepu kamaticu…niš ti se ne smanjuje glavnica…itditd…
…al ne kužim čemu to uopće uspoređivat…ht je "rizično" ulaganje, oročenje je najsigurnije…ko kruške i jabuke…
…sumnjam da će povući toliko…

skovacin, 02.03.2009. u 11:59
MatijLalic

Onda oroči pa se makni s foruma. U jednom se slažem s tobom, 260-300 kn HT(daj Bože) !?!?! Pa što onda ovi bedaci cijeli dan rade na 225-226.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Mislim da je stvar jasna. Malih dioničara, koji bi nabildavanjem mogli dići cijenu, nema dovoljno, a velikima ne odgovara dizanje jer žele jeftino i dalje kupovati.

Ako se slažete ja vam ovog trenutka prodam sve svoje HT dionice po vašoj najnižoj…260kn! Ako ne želite kupiti onda prestanite lupetati.

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

@ skovacin

…kompa…ja mu kažem da uspoređuje nekaj kaj se neda usporediti…kamate na novac i dionicu…kaj bi recimo meni značilo da je dividenda 30 kuna…a ja u tom trenutku pušim po dionici 40 kuna…i i ona padne još…
…pa nisu svi kupovali ht na ipo…neki su i dokupljivali…isto kao i sad…i kaj s njima…kolko je palo od prošle godine…kolko će pasti opet sad ili neće…koji prinos od 12%…ak cijena rokne za taj iznos…pa tko zna kaj će biti 2010…pa pogle prošlu…nitko kao očekivao ovo… a ono sranje generalno…dajte malo realni budite…

Ako se slažete ja vam ovog trenutka prodam sve svoje HT dionice po vašoj najnižoj…260kn! Ako ne želite kupiti onda prestanite lupetati.
[/quote]

Ja isto prodam sve po 260kn.

[/quote]
Kako ćeš mi ti prodati dionice HT-a koje namaš niti jednu ? Drukaš da padaju da bi jeftino dokupio to se vidi čak s mjeseca. Ja opet ponavljam dionica Ht-a daje dividendu veću nego bilo koja banka kamate.

Kolege, da čujem vašu procjenu. Na kojoj cijeni, po vašem mišljenju, bi danas u 16:00 mogla završiti dionica HT-a? [wink]

sutra je novi dan.

227,65

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

227,65

Optimistično. [smiley]

sutra je novi dan.

New Report

Close