Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Sjeća li se netko koji je dan prošle godine bio zadnji za kupnju nakon objave?
Samo jedno pitanjce; da li ja još imam vremena za kupnju HT-a u ponedjeljak (prekosutra), i da ulovim predujam dividende?Zahvaljujem na decidiranom odgovoru. [cool]
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/294-09-HT_godisnji_rezultati_%202008.pdf
[cool]
To nije decidirani odgovor…, decidirani odgovor je da ili ne! [angry]
Samo jedno pitanjce; da li ja još imam vremena za kupnju HT-a u ponedjeljak (prekosutra), i da ulovim predujam dividende?Zahvaljujem na decidiranom odgovoru. [cool]
Naravno da imas!!!!
U ponedjelka je ZADNJI DAN za dokup dionica i ostvarivanja pravo na dividendu!
Puno srece onima koji kupuju i onima koji prodaju!
U utorak budemo ionako svi pametniji, zar ne???
Sjeća li se netko koji je dan prošle godine bio zadnji za kupnju nakon objave?
Zasto je to bitno?
Da vidis jesu li ti zvijezde naklonjene :)))
Zar stvarno mislite da će ostatak investitora prodati dionice i odreći se 18,00 kuna dividende po
dionici?
Mislite da će to učiniti fondovi. Neće. I ovaj cirkus sada – ne rade fondovi- već brokerske kuće.
Od utorka do kraja tjedna – blagi pad cijene HT- a onda ponovno- žustro naprijed!
Jer većina investitora- nije kupovala ispod IPO-a!!!! Kupovali su Fondovi- a oni ne prodaju
dionice, i ne izlaze . Tijekom dana ZSE- će svojom statistikom pokazati- učestvuju li institucionalni
investitori u prometu i koliko.
Fondovi će potrošiti novac na dokup dionica, braniteljski fond na zaostale isplate branitelja,
mali investitori na zaostale dugove i manji dokup, brokerske kuće na plasmane negdje drugdje, građani na podmirenje osobnih potreba.