HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 02:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nešto se kupnja usitnila.Izgleda kao da su se već namirili ono koji su mislili ili je u pitanju ručak.

čekaju da se naslaže 10.000-15.000 komada na prodaji kao pred pola sata na 225 kn, a onda će uslijediti čišćenje i danas do kraja dana smo na 230 , a u ponedeljak na 235-240

moram priznati da ne razumijem ove koji mjesec dana nisu htjeli prodati HT na 220-222, a sad kad je objavljeno čak 30 kn dividende, sad prodaju kao ludi. za ne vjerovati

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

Baš ne interesira gdje će uskoro ht završiti nakon dividende.
Najoptimističnija prognoza 150 a i to bi bilo malo s obzirom na ostatak dionica koje su pale 90% . [bye]

Deutsche Telekom ostvario 730 milijuna eura gubitka

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/deutsche-telekom-ostvario-730-milijuna-eura-gubitka,38690.html

to je dobro za dioničare HTa, mogla bi sredinom godine uslijediti isplata izvanredne dividende da švabe pokrpaju gubitke [proud]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

Nešto se kupnja usitnila.Izgleda kao da su se već namirili ono koji su mislili ili je u pitanju ručak.

čekaju da se naslaže 10.000-15.000 komada na prodaji kao pred pola sata na 225 kn, a onda će uslijediti čišćenje i danas do kraja dana smo na 230 , a u ponedeljak na 235-240

moram priznati da ne razumijem ove koji mjesec dana nisu htjeli prodati HT na 220-222, a sad kad je objavljeno čak 30 kn dividende, sad prodaju kao ludi. za ne vjerovati
[/quote]
Upravo ovo gore navedeno je razlog zašto prodaju .Ja prodao danas cijeli ht.Jebeš dividendu kad ću shortanjem zaraditi više.

Telekom verdoppelt Gewinn

Positive Zahlen in Krisenzeiten: Die Deutsche Telekom hat trotz eines rückläufigen Umsatzes ihren Gewinn für das Jahr 2008 mehr als verdoppelt. Grund dafür ist vor allem das starke Mobilfunkgeschäft in den USA.

Ako i padne vrijenost dionice HT nakon isplate dividende,a hoće jer se to desilo i prošlog puta,pa šta!!!Do slijedeće dividende će opet gore.Ako ništa drugo onda prije isplate i eto ti prilike da izađeš van ako ne želiš slijedeću dividendu!!!

Najoptimističnija prognoza 150
a i to bi bilo malo s obzirom na ostatak dionica koje su pale 90% . [bye]

Upravo ovo gore navedeno je razlog zašto prodaju .Ja prodao danas cijeli ht.Jebeš dividendu kad ću shortanjem zaraditi više.

Ovo je prejadno, prodao si HT -što priznaješ, a onda drukaš da će na 150 kn i pljuješ po toj istoj dionici kako bi mogao shortanjem (sumnjam da uopće znaš što to znači je toga kod nas nema) ušićariti 1-2 kune po dionici! Nemam riječi za ovakve likove, ali najbolja kazna bit će ti nastavak rasta HT-a u ponedjeljak iznad 230 kn, pa se lupaj po glavi što si prodao po 225 [bye]

ljudi daj svatite da cijene sad imaju veze jedino sa količinom novca u cjelokupnom
gospodarstvu….nelikvidnost doseže vrhunce u čitavom gospodarskom sustavu…..
kratkoročne pozajmice među bankama su na 30% kamati…..novac se čuva i nemožemo
ga očekivat na marketu dok to ne popusti, zato su cijene nisko i nemogu prema gore….

Modovi, di mi je nestal post? Kak vas nije sram, mene starog čovjeka moderirati, a balavurdija trkelja kak god žele? [angry]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Najoptimističnija prognoza 150 a i to bi bilo malo s obzirom na ostatak dionica koje su pale 90% . [bye]

Što se mene tiče može otić i na 10kn ako će svake godine bit 30kn dividenda.

Da li vrijedi kupnja još u ponedjeljak.T+3

vrijedi….u ponedjeljak će HT žešće potegnuti gore jer je to zadnji dan da se pobere predujam + 2. dio dividende
veći pad neće se odigrati iz razloga što će većina koji kupe ostaviti HT u portfelju i nakon ponedjeljka te sačekati isplatu 2. dijela koji je veći od samog predujma. pad na 220 nije realan, a kamo li 210 što ovdje neki lupetaju (kladim se da nemaju uopće HT iako tvrde suprotno [wink] )
ova brana na 225 vjerojatno je od istog ovog koji danima kupuje HT-a za par mlijuna kuna dnevno i sad na taj način pokušava zadržati cijenu ispod 230 kn. otićči će to sve u jednom naletu kad se veliki namjere
[/quote]
Ako mislis na mene ja imam 800 dionica HT-a. U svakom slucaju nesvidaju mi se ovakvi scenariji gdje vidis na 225 kn ukupno 14000 dionica. asto prodati danas sa zaradom od 5kn kad u utorak mozes biti bogatiji za 12 kn? Jedina pretpostavka je da to mora pasti (mislim Sarajevo)

[/quote]

Vjerojatno neznaju da je dividenda 30 kn [rolleyes]

New Report

Close