Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
Da li vrijedi kupnja još u ponedjeljak.T+3
vrijedi….u ponedjeljak će HT žešće potegnuti gore jer je to zadnji dan da se pobere predujam + 2. dio dividende
veći pad neće se odigrati iz razloga što će većina koji kupe ostaviti HT u portfelju i nakon ponedjeljka te sačekati isplatu 2. dijela koji je veći od samog predujma. pad na 220 nije realan, a kamo li 210 što ovdje neki lupetaju (kladim se da nemaju uopće HT iako tvrde suprotno [wink] )
ova brana na 225 vjerojatno je od istog ovog koji danima kupuje HT-a za par mlijuna kuna dnevno i sad na taj način pokušava zadržati cijenu ispod 230 kn. otićči će to sve u jednom naletu kad se veliki namjere
Netko je gledao podnevni dnevnik :), kupnja malo jaca to je vjerojatno posljedica toga
evo, upravo rastureno sve na 225 [tongue]
uskoro juriš na kotu 230 [thumbsup]
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
evo, upravo rastureno sve na 225 [tongue]
uskoro juriš na kotu 230 [thumbsup]
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kao u kaubojskim filmovima…
znači ponedjeljak je zadnji dan za ubiranje prvog i drugog dijela dividende ,zasto onda spominju 5.3 kao zadnji dan upisanih u registar koji ce dobit dividendu, sta treba 3 dana za upis u registar od dana kupnje,ponedjeljak je 2.3 a četvrtak 5.3 ,, moze li ko pojasnit.
Baš me zanima ko ce u ponedeljak kupovati HT ispod 230 kn, a danas se lipare… [lol] pa ukupna dividenda jej cca 14% na trenutnu cijenu..
Pa kaj je vama ljudi?????
Čemu euforija, pa kaj ste zaboravili koliko smo plaćali i koja cijena je bila lani u ovo doba pred dividendu. Ja tu niš nevidim kaj bi me razveselilo. Prolistajte si postove iz 3 mjeseca 2008.
Jedino ako ste svi zaposlenici HT i kao takvi imali mogućnost kupovati po povlaštenoj cijeni onda povlačim izjavu.
znači ponedjeljak je zadnji dan za ubiranje prvog i drugog dijela dividende ,zasto onda spominju 5.3 kao zadnji dan upisanih u registar koji ce dobit dividendu, sta treba 3 dana za upis u registar od dana kupnje,ponedjeljak je 2.3 a četvrtak 5.3 ,, moze li ko pojasnit.
zbog roka namire od T+3, tj. ako kupiš u pon. bit ćeš upisan u SDA na dan 5. ožujka 2009. , točno za isplatu predujma na 09. ožujka
samo, u pon. će ti biti skuplje nego danas, pa ako misliš kupovati, kupi danas [thumbsup]
Baš me zanima ko ce u ponedeljak kupovati HT ispod 230 kn, a danas se lipare… [lol] pa ukupna dividenda jej cca 14% na trenutnu cijenu..
Ja, k’o pametan, jučer lipario oko 220, a danas sam sretan što sam uzeo na 224.
Nešto se kupnja usitnila.Izgleda kao da su se već namirili ono koji su mislili ili je u pitanju ručak.
Mislim da će ipak najveću "dividendu", pokupit oni što su kupovali po 190, njima je baš danas isplata, i to svih 30+ kuna, odjednom. [lol]