HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da li vrijedi kupnja još u ponedjeljak.T+3

vrijedi….u ponedjeljak će HT žešće potegnuti gore jer je to zadnji dan da se pobere predujam + 2. dio dividende
veći pad neće se odigrati iz razloga što će većina koji kupe ostaviti HT u portfelju i nakon ponedjeljka te sačekati isplatu 2. dijela koji je veći od samog predujma. pad na 220 nije realan, a kamo li 210 što ovdje neki lupetaju (kladim se da nemaju uopće HT iako tvrde suprotno [wink] )
ova brana na 225 vjerojatno je od istog ovog koji danima kupuje HT-a za par mlijuna kuna dnevno i sad na taj način pokušava zadržati cijenu ispod 230 kn. otićči će to sve u jednom naletu kad se veliki namjere

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

Netko je gledao podnevni dnevnik :), kupnja malo jaca to je vjerojatno posljedica toga

No pain no Game

evo, upravo rastureno sve na 225 [tongue]
uskoro juriš na kotu 230 [thumbsup]
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

evo, upravo rastureno sve na 225 [tongue]
uskoro juriš na kotu 230 [thumbsup]
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kao u kaubojskim filmovima…

No pain no Game

znači ponedjeljak je zadnji dan za ubiranje prvog i drugog dijela dividende ,zasto onda spominju 5.3 kao zadnji dan upisanih u registar koji ce dobit dividendu, sta treba 3 dana za upis u registar od dana kupnje,ponedjeljak je 2.3 a četvrtak 5.3 ,, moze li ko pojasnit.

Baš me zanima ko ce u ponedeljak kupovati HT ispod 230 kn, a danas se lipare… [lol] pa ukupna dividenda jej cca 14% na trenutnu cijenu..

Pa kaj je vama ljudi?????
Čemu euforija, pa kaj ste zaboravili koliko smo plaćali i koja cijena je bila lani u ovo doba pred dividendu. Ja tu niš nevidim kaj bi me razveselilo. Prolistajte si postove iz 3 mjeseca 2008.
Jedino ako ste svi zaposlenici HT i kao takvi imali mogućnost kupovati po povlaštenoj cijeni onda povlačim izjavu.

znači ponedjeljak je zadnji dan za ubiranje prvog i drugog dijela dividende ,zasto onda spominju 5.3 kao zadnji dan upisanih u registar koji ce dobit dividendu, sta treba 3 dana za upis u registar od dana kupnje,ponedjeljak je 2.3 a četvrtak 5.3 ,, moze li ko pojasnit.

zbog roka namire od T+3, tj. ako kupiš u pon. bit ćeš upisan u SDA na dan 5. ožujka 2009. , točno za isplatu predujma na 09. ožujka
samo, u pon. će ti biti skuplje nego danas, pa ako misliš kupovati, kupi danas [thumbsup]

Baš me zanima ko ce u ponedeljak kupovati HT ispod 230 kn, a danas se lipare… [lol] pa ukupna dividenda jej cca 14% na trenutnu cijenu..

Ja, k’o pametan, jučer lipario oko 220, a danas sam sretan što sam uzeo na 224.

sutra je novi dan.

Nešto se kupnja usitnila.Izgleda kao da su se već namirili ono koji su mislili ili je u pitanju ručak.

Mislim da će ipak najveću "dividendu", pokupit oni što su kupovali po 190, njima je baš danas isplata, i to svih 30+ kuna, odjednom. [lol]

sutra je novi dan.

PA ZAR NISU BITNI DATUMI 05.03 I 21.04 [wink]

Mean people suck and nice people swallow!

New Report

Close