Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 101.247 | 2,817 | 36,00 | 36,10 | 0,00% |
@zmanojlo
a ja mislim da na 190 ne može iči barem još mjesec i pol. Može na 210 ali ne na 190.
A ne ide dalje jer je po mome vrijednost predujma već ukalkulirana u cijenu 220. Već pola godine se na sva zvona priča da će biti dividende barem 12 kn i to je to.
Pa ljudi, zar ne vidite da je dionica žalosno predvidljiva, to smo već komentirali, hoćeš je s dividendom plati 220, nakon podjele iste ide na 190 i to je to. Neki se naivci zaletili do 230 kao i ono nako IPO koji su kupovali za preko 400…Ovakvi rezultati i ovakva div….
To mi je jasno…o tome se prica vec duze vrijeme ali ako je jedna kompanija u plusu i dijeli jako solidnu dividendu kakve ima veze sa raspadom nekih drugih firama.
Znaci, poslovanje u tvrtki nema veze sa burzom ( tako ispada). koji hurac svi cekamo to izvjesce kad nema veze da dinoicom kad se zna da ide ispod 200 kn
14000 dionica po 225 kn je oko 3 150 000 kn , promet je već 13 000 000 a protrgovano je preko 50 000 dionica.
Ovih 14 000 dionica je samo brana ukoliko se ona probije vrlo vijerovatno ce još osta narast
ja cu kupovat po 226 kn
Pa ljudi, zar ne vidite da je dionica žalosno predvidljiva, to smo već komentirali, hoćeš je s dividendom plati 220, nakon podjele iste ide na 190 i to je to. Neki se naivci zaletili do 230 kao i ono nako IPO koji su kupovali za preko 400…Ovakvi rezultati i ovakva div….
…istina…ali…za 6 godina…kad budem u ranim 30-ima…ako se nastave ovakvi rezultatu…lijepo ću imati 200 kn keša po dionici…a ht će biti između 0 i 10 kuna, po vašoj logici…tj. po trenutnom stanju na tržištu s ovom dionicom od njenog uvrštavanja…tako da može…samo nek pada…s tim da mojih 200 kn keša ne bude 200 nego malo više…pa makar ga oročio…:-)) u svakom slučaju win-win situacija…nema brige tu…pa nije ovo atpl…tu je sve predvidivo…i to je najljepše…zato je i zovu narodna dionica…jer svatko može zaraditi na njoj…na jedan ili drugi način…
Potpuno se slazem samo kome je u interesu da ova dionica ne ide gore? Bojim se da ce ona ici i ispod 190 ali ovo nam je skola da dan-dva prije skupstine i mi izademo na nekih +15kn.
Pojasnite mi, zasto je volika prodaja po cijeni od 225-226,00 kn.?
Dividenda stize sa koji dan ,a oni se capaju tko ce prvi prodati.
…….NISTA MI NIJE JASNO……..
Ja mislim da je to vezano uz raspad Braniteljskog fonda….
[/quote]
Eto uzeo si mi misao, i sam sam si mislio tko to može toliko rasprodavati.
Deutsche Telekom ostvario 730 milijuna eura gubitka
Meni se cini da se ovo fondovi iskrcavaju (pa mogli su nakon 5.3). Mozda i Mudrinic izlazi iz HT-a [wink]
da mi je tvoja glava barem na 15 minuta da se malo odmorim
T-HT će isplatiti dividendu od 29,99 kuna po dionici