HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 03:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Cijena dionice NEĆE biti pogođena ovom odlukom, kakva god ona bila. Ne trabunjajte bezveze. Što mislite da će netko slati manje poruka zato jer je cijena veća, ni manje ni više, 10 lipa??????? Ja znam neke koji bi slali desetke dnevno, taman da je cijena 10 kuna/poruka.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ma isto ne vjerujem u takvu opciju, sad pred izbore. Ipak je 300 tisuća dioničara, previše glasača, da bi ih netko ozbiljan, neozbiljno shvatio.

sutra je novi dan.

Ovi su se valjda zainatili do kraja nas zatrti. Umjesto da cijene uređaja i razgovora padaju na nekakve normalne razine, npr. flat-rate telefoniranje kod nas iste rastu. Što ne bi uveli porez, trošarine, pretplatu na svako računalo. Evo, ja imam dva desktopa i dva laptopa, recimo 50 kuna mjesečno + PDV na svaki i eto para za državu.
Firma mi je propala ove godine, morat ću zatvoriti jer jednostavno nisam mogao plaćati sve te naknade, vode, doprinose i p. materine. Svi sišu krv gdje god stignu. Plin došao 420kn! Kalorična vrijednost nikakva, a treba zagrijat. Još ovaj debil Polančec najavljuje dvostruko poskupljenje. Imam 28 godina i ozbiljno razmišljam da idem bilo kud, samo što dalje odavdje.

Kad malo bolje razmislim, ko su oni koji bi bili najviše pogođeni odlukom o dodatnih 10 lp trošarine na sms poruke. Direktno su to učenici, studenti, i mladi ljudi bez posla, ili sa slabijim primanjima, a indirektno, to su roditelji tih istih učenika i studenata, i mladih ljudi, koji štede na taj način da ne pričaju na mobitel, nego jednostavno šalju SMS poruke.
Kakvu bi se to njima poruku poslalo uvođenjem tih trošarina??

sutra je novi dan.

što se tiče dividende; ako se donese ova odluka sa trošarinama , ne vjerujem da će se odraziti na dividendu, jer bi to dodatno isfrustriralo dioničare ht-a , koji su već ionako žestoko isfrustrirani cijenom ht-a ,platili su ga 265,00 kn , a koji su ipak jedna veća glasačka masa u RH .(znamo da će brzo i izbori).
sad , ako im se smanji i dividenda , a nemali broj je očekivao cca 25-30,00 kn ,to će ih dodatno raspiz…i .
ne vjerujem da su sanader & co. toliko naivni i plitki da će tako nešto dozvoliti .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

ht je sa 190 kn skočio na 220. 30 kn… to je ta uključena dividenda.
cijena će se nakon dana d strmokrobeksnut na 190.

Skočio je jer je ušao jedan veliki investitor. Erste banka ih je uvrstila na TOP 30 dionica u centralnoj i istočnoj europi prije mjesec dana. Jedina od hrvatskih dionica na listi.
Dividenda je sigurno uračunata u cijenu, ali puno prije nego što je HT skočio sa 190 na 220. Ono što nije bilo uračunato u cijenu i što je pomoglo rast je ulazak velikih stranih investitora.
Ako dobit bude oko 27 kn po dionici ne očekujem veće promjene. Sve iznad toga bi bila dobra vijest.

volio bih ako možeš ovo argumentirati .

[/quote]

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Koliko država u EU ima trošarine na sms poruke? Odgovor na to pitanje određuje što će se kod nas dogoditi. Pa ni najluđi slon u staklani (a ovaj naš je luđi od svih koje sam u svom životu vidio) ne može razbiti svo staklo. Neka stakla su jača od slona ma kako to izgledalo nemoguće. Slon je razbio puno toga, a dobar dio će se slomiti po inerciji. Ali ne i ovo staklo.

Ne treba se previše brinuti niti o dividendi niti o dionici Ht-a. Ja radije prošećem riječkim Korzom, radni dan dopodne. Pune terase ljudi koji veselo čavrljaju, pomalo pijuckaju kavu ili štogod već te uživaju. Trebali bi i ostali prošetati raznim korzima da upamte ovu sliku. Usred radog dana puno Korzo veselih i bezbrižnih ljudi. Takvu sliku puno sljedećih godina nećemo vidjeti.

Ako ste ove zime bili na Kronplatzu, da li ste slikali sve Riječane? Ili Zagrepčane u Badu, Kaprunu ili gdje već? Čuvajte te slike. Bit će to lijepe uspomene. U sljedećim godinama sa sjetom ćemo se sjećati kako je lijepo bilo živjeti u Hrvatskoj proteklih godina.

Ovo moje razmatranje je off topic, ali nemojte zamjeriti.

u vijestima nisam čuo da je usvojeno ovo za trošarine na SMS-ove od 10 lipa? može tko potvrditi?
još nešto- sutra bi se trebalo znati kolika će biti dividenda ili je još prerano?

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

Trošarine na usluge mobilne telefonije bile su predmet razgovora Ekonomskog vijeća, doznajemo, ali se Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave T-HT-a (ZSE:HT-R-A) tome žestoko usprotivio. Porezni sustav za sada se neće mijenjati, govore izvori, međutim isto tako upozoravaju da je bilo prijedloga i zahtjeva za uvođenjem novih poreza i promjenama postojećeg sustava.

Dakle, ništa od trošarina, na žalost drukera

Hell is Empty and all the Devils are Here

Budd, sva sreća da si u tom ludilu , bar ti normalan ! Yebem ti sve po spisku, ja ću se odseliti iz ove
lude države….nema luđih ljudi od ovih naših političko-retardiranih manijaka… / osvrt na HT/

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ne treba se previše brinuti niti o dividendi niti o dionici Ht-a. Ja radije prošećem riječkim Korzom, radni dan dopodne. Pune terase ljudi koji veselo čavrljaju, pomalo pijuckaju kavu ili štogod već te uživaju. Trebali bi i ostali prošetati raznim korzima da upamte ovu sliku. Usred radog dana puno Korzo veselih i bezbrižnih ljudi. Takvu sliku puno sljedećih godina nećemo vidjeti.

Nadam se da nećemo nikada više. Za sve te koji "veselo čavrljaju" mora netko raditi. Ili još gore, generacije koje dolaze će morati otplaćivati dugove koje im je ostavila "bezbrižna" ekipa sa Korza. Ova zemlja i jeste stigla na rub bankrota zbog toga što su političari kreditima subvencionirali nerad. Sreća da im više nitko vani neće dati kredite.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close