HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

zanimljiv članak

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,2,26,,153682.jl

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

zanimljiv članak

http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2009,2,26,,153682.jl

he.. he… koje natezanje… ako uvedu trosarine sigurno vise nece biti kredita drzavi od HT-a…

[lol]

Nadajmo se da ovaj prijedlog vlade neće proći jer ako danas objave uvođenje trošarina na impulse i SMS, ni iščekivanje dividende neće spasiti HT od pada cijene jer će neminovno doći do jačeg pada dobiti HT-a zbog toga [embarass]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Izgleda da se neko nije stigo ukrcat za dividendu pa mu treba malo da cijena padne…

Očekujem dividendu u iznosu 30.50 kuna po dionici

Hell is Empty and all the Devils are Here

svaki put kad sanader otvori usta, izbije mi pare iz ruku [angry]

...ladies and gentlemen....AC/DC

svaki put kad sanader otvori usta, izbije mi pare iz ruku [angry]

Pamti pa vrati. Uskoro će biti prilika.

who dares, wins

Očekujem dividendu u iznosu 30.50 kuna po dionici

Što više to bolje, više će dionica skočiti. ja taj dan izlazim na tom valu.

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti!

Nadajmo se da ovaj prijedlog vlade neće proći jer ako danas objave uvođenje trošarina na impulse i SMS, ni iščekivanje dividende neće spasiti HT od pada cijene jer će neminovno doći do jačeg pada dobiti HT-a zbog toga [embarass]

To je mana narodne dionice. Sad mi ona Ribićeva izjava ima glavu i rep. Ni je ju on smislio ali mu je stavljena u usta da sindikat šatro bude odgovoran za to.

who dares, wins

Sad Mudrinić treba izaći s prijedlogom isplate maksimalne dividende, pa da vidimo ima li Sanader odgovor. 30 kn redovne i 30 kn izvanredne bi bilo sasvim OK.

Kakva su nagađanja oko zadnjeg dana za ukrcaj? Da li je ponedjeljak bio zadnji dan ili će kao u slučaju ATPL-a to biti dan objave – sutra?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Mislim da je onaj tko se mislio ukrcat’, ukrcao, jer neke navale baš i nema, očito je cijela dividenda uračunata u ovu cijenu od 220 kn.

sutra je novi dan.

New Report

Close