HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 15:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Znači još samo danas.

Sumnjam. Po meni su još tjedni u pitanju. A i promet ne liči na tako nešto.

who dares, wins

ht je sa 190 kn skočio na 220. 30 kn… to je ta uključena dividenda.
cijena će se nakon dana d strmokrobeksnut na 190.

[/quote]

volio bih ako možeš ovo argumentirati .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Pretpostavljam da nitko ne zna,ali da ipak pitam koji bi bio zadnji dan za kupnju radi dividende.Bar otprilike.

za 27. veljače će se objaviti revidirani rezultati poslovanja , tada ćeš znati sve o dividendi , te o točnim datumima .
sve ostalo su ti nagađanja za koja bi ti savjetovao da izbjegavaš.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

[/quote]

Evo ako mogu ja [rolleyes] ,ovako stoje stvari.Ht je rastom sa 190 na 220 odradio dividendu i sad se prodaje naivnima po ovoj cijeni.Nakon dividenda dey pada ispod 180 iz više razloga.Zarađuju samo oni koji su kupili po 190 i sad prodaju po cca 220,svi ostali puše lulu.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

[/quote]

Evo ako mogu ja [rolleyes] ,ovako stoje stvari.Ht je rastom sa 190 na 220 odradio dividendu i sad se prodaje naivnima po ovoj cijeni.Nakon dividenda dey pada ispod 180 iz više razloga.Zarađuju samo oni koji su kupili po 190 i sad prodaju po cca 220,svi ostali puše lulu.
[/quote]

otkud znas da ce dividenda biti 30 kn?!!

Zadnji par tisuća Mudrinić je kupio ,čini mi se ,po 193.Zar i on da PUŠI.Svašta.U Londonu kupuju po 40 USD cca zar i oni puše.I nitko da trepne!!!

u ovu cijenu HTa uračunato je oko 10-15 kn dividende, sve iznad toga nije jer nitko nije siguran kolika će biti i da li će biti. ako bude dobar sentiment na tržištu i dobra div., HT bi na dan objave iznosa dividende mogao otići na 235-240 kn i ostati tamo sve do ex div. day

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

[/quote]

[/quote]

kako znaš da je "odradio" ?
i kako znaš "da pada ispod 180"?
ako je samo pretpostavka , onda ga j… , jer pretpostavka je majka svih zaj…

Zadnji par tisuća Mudrinić je kupio ,čini mi se ,po 193.Zar i on da PUŠI.Svašta.U Londonu kupuju po 40 USD cca zar i oni puše.I nitko da trepne!!!

pa ne puši on jer će prodat pušiš ti kaj kupuješ na 220

prodo sam sve svoje po 220 kn kupio sam kad i mudrinić, sad ću ljepo kupiti devize i oročiti, tu imam sigurnu dividendu i nemoram razmišljati hoće li ili neće.

Pozdrav svima!
Želio bih sad kupiti dionice THT-a popriličnu svotu,dal imate kakve prijedloge što se tiče odluke.

Mislim da bi još cijena mogla pasti ali minimalno,koje je vaše mišljenje?

Unaprijed Hvala!

Pozdrav svima!
Želio bih sad kupiti dionice THT-a popriličnu svotu,dal imate kakve prijedloge što se tiče odluke.

Mislim da bi još cijena mogla pasti ali minimalno,koje je vaše mišljenje?

Unaprijed Hvala!

Sam odluci, nemoj da forum utjece na tvoju odluku!
Ja mislim da ce se zadrzati na ovim razinama do objave dividende(+/- par%), nakon toga ide gore za 2/3 vrijednsot dividende i tu ostaje uz mali pad nakon isplate dividende.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

New Report

Close