HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 18:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@budd

Mislim da krenu kupovati eure za te pare da bi otišla kuna u k***c. Moje laičko mišljenje, molio bih komentare

blizu si istini, to će se i dogoditi ako podbaci turistička sezona, mogli su kupovati dolariće i do sada
napraviti 15% plusa, ako neznaju upravljti novcem nek ga podjele dioničarima kroz izvanrednu dividendu…

Nema izvanredne dividende, a kolika će biti redovna objaviti će se 27.02.
Izvor: Mudrinić na Zagrebačkom radiju

sve ispod 25 kuna – neka se gone u mp3
između 14 i 18 bude
[/quote]

Nema izvanredne dividende, a kolika će biti redovna objaviti će se 27.02.
Izvor: Mudrinić na Zagrebačkom radiju

ne može ni biti izvanredne dividende jer se ne stigne organizirati skupština za to, a i tako je za mjesec i pol redovna skupština na kojoj se može odlučiti da se u dividendu uz dobit iz redovnog poslovanja isplati i dio zadržane dobiti. ja očekujem oko 20-25 kn [thumbsup]
[/quote]

Zaista ne razumijem komentare o trgovanju u Londonu, pa to smiješni promet. Veće bi promete radila grupa penzića s Pešćenice.

…drukeraj…pa kaj misliš…to je jedini način komunikacije…il si na jednoj il na drugoj strani…činjenice – nevažno…mišljenje utemeljeno na činjenici – nevažno…prosječna dob korisnika 22.g. (kad oduzmeš starije dobiješ balavurdiju od 17-18 g) i koji "zaposlenik" banke, fonda kojeg i slični gelipteri ….kuna u džepu – oko 0…veza na net adsl plaćaju starci afcors ili "firma"…vozni park – tramvaj…tu i tam auto od staraca…uvijek imaju "dežurstva" tu…da ne idem dalje…i onda meni vele da kak ja to pišem i kaj se zaje…hehehe…pa ko tu koga…

Do kada će trebati imati dionice HT-a da bi se isplatila dividenda?
Hvala!

Hvala!

ne zna se jos

jel zna netko zasto racunalo stranicu business.h prepoznaje kao stranicu sa virusom

Hvala!

Sve će ti pisati u pozivu za gl.skupštinu
Sretno

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

jel zna netko zasto racunalo stranicu business.h prepoznaje kao stranicu sa virusom

google je skenirao stranicu i pronasao da je business.hr rizična stranica i da širi viruse. Treba u firefoxu iskljuciti: tools/options/security/Tell me if the site I’m visiting is a suspected attack site

Dividenda ide 100% [thumbsup] Na pitanje u Otvorenom dal je točno da na računima Ht-a leži 5 miljardi Mudrinić je odgovorio "točno,to je stanje prije dividende koja slijedi" [thumbsup]

Nije problem u dividendi- dividenda može biti i 100 HRK a isti dan nakon dividene dionica HT-R-A može vrijediti 120,00 HRK!!! ( DOBRO-ZA PAR DANA…)
Zapamtite- trziše u ovu sadašnju cijenu HT je već uračunala i moguću dividendu, recesiju, pad dobiti ili rast i sve ostalo. Nažalost-nalazimo se u medvijeđem tržištu… Da smo u bikovskom- bili bi sada na 450-475 HRK!
[/quote]

ma više se ne zna što je uključeno, a što nije. prvo su bile transparentne cijene na zse sa uključenim članstvom u nato, pa isključeno članstvo, pa referendum, ovoono, recesija, devalvacija, sve je to uključeno ili neuključeno. vijest se tri puta promijeni u 5 dana, a cijena ne trepne. pa što je onda tu uključeno?

hoću samo reći – bit će što bude. da će zveknut nakon upisa dividende, zveknut će.
deja vu.

@budd

Mislim da krenu kupovati eure za te pare da bi otišla kuna u k***c. Moje laičko mišljenje, molio bih komentare

ne bi baš u kura*, ali nije da ne bi tektonski pokreti nastali. dobro razmišljanje.

@jethro
pa meni je već 8 kn k****c jer mi taman pojede 10% povišice koju sam dobio u 10.mjesecu [cry]

Nema komentara di smo u ponediljak, moglo bi kreniti zagrijavanje do 27.02.2009.. Triba već su ponediljak ući tko misli……..

New Report

Close