HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 07:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Hvala lijepo ja kupio. Prodajem na 207.

E verdi, verdi. Niti si pročitao zadnjih 10-tak postova……zašto ti služi p.m.? I mail sam ti dao….
[/quote]

Nešto si mislim da će se odbiti od 200. Ako ne ove godine onda iduće. Ne logičan mi je ovaj pritisak na prodaju a top 10 se povećava. Ovo mi je još naj sigurnije jer je bar promet kakav takav.
[/quote]
Da, evo već se odbilo na 19x

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

bit će sutra ht i za 190. pa to je samo 5% dolje. sad je već skoro 4%…

Netko je rušio cijenu samo tko pojma nemam. imam dionice sa IP-a, dokup na 240 tako da mi je ovo sada naj bolja kupnja sve u svemu. Okrenutu će se situacija kad tad. Nada mi je zadnja ostala. Kockao sam se i sa gorim stvarima pa sam živ još uvijek.

who dares, wins

Moja prognoza je da bi mogao opet potegnuti i do 186, ali ispod toga ne vjerujem. U slijedećoj godini, naravno. Postavio sam se na 195 i tu ga čekam danas-sutra. Ako prođe, prođe 🙂

Kupnja Prodaja
199,01 40
199,00 500
198,99 400
198,90 1
198,44 35
198,40 59
198,05 100
198,03 120
198,02 64
198,01 75
Meni se čini da je ovaj donji graničnik za danas. Bumo vidli rekli su slepci.

who dares, wins

Moja prognoza je da bi mogao opet potegnuti i do 186, ali ispod toga ne vjerujem. U slijedećoj godini, naravno. Postavio sam se na 195 i tu ga čekam danas-sutra. Ako prođe, prođe 🙂

proći će ti. stavi između 190 i 195. sutra je rsprodaja…
za 186 ne znam baš…

Ne kužim te. Sam si procijenio da bi moglo "potegnuti" do 186 a kupuješ po 195?
"Gerijatrija" je to kupovala po 140 kn. uzela dividendu, boji se recesije (kao i mi svi) misliš da će čuvati dionice do 2010? Pa ni mirovinci koji je imaju podosta u portfelju je ne brane. (bar ih ja ne vidim)

Kako to misliš alabama??
Pa jedni te isti ste na forumu pa i spika vam je maltene kodirana, nebih se ni čudio da ste svi nagurani u jednoj sobi .

ne možeš vjerovati…
trenutno ispod 199 kn…
jel zna itko išta o mogućoj dividendi? kada bi mogla biti? možda dođem tada blizu nule.
teško da će itko išta isplaćivati s obzirom na "recesiju"…

ht je danas među top fajf gubitnika. ne računam one 2-8 razreda…

199,00 500 13:19:40 puče ovaj ko tikva. Puna kuća luđaka. Ako je dosadašnje dizanje cijene bilo u svrhu da se ovi danas istovare sa svoji par milja onda je to sitno džeparenje. Kaj je 5 milja za ovu dionicu? Ništa. Na dizanje je potrošeno puno više.

who dares, wins

Kako to misliš alabama??
Pa jedni te isti ste na forumu pa i spika vam je maltene kodirana, nebih se ni čudio da ste svi nagurani u jednoj sobi .

Ma o čemu ti to? Od svih forumaša koji su ovdje pisali, poznajem jedino Brentosa, koji živi i radi na Braču, a ja u Zagrebu. Sa Verdijem sam izmijenio par p.m.-ova i to je sve. Ostali su mi nepoznanica, a i kada "haklam" burzu uvijek sam sam u sobi radi koncentracije.

New Report

Close