Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
E verdi, verdi. Niti si pročitao zadnjih 10-tak postova……zašto ti služi p.m.? I mail sam ti dao….
[/quote]
Nešto si mislim da će se odbiti od 200. Ako ne ove godine onda iduće. Ne logičan mi je ovaj pritisak na prodaju a top 10 se povećava. Ovo mi je još naj sigurnije jer je bar promet kakav takav.
[/quote]
Da, evo već se odbilo na 19x
Netko je rušio cijenu samo tko pojma nemam. imam dionice sa IP-a, dokup na 240 tako da mi je ovo sada naj bolja kupnja sve u svemu. Okrenutu će se situacija kad tad. Nada mi je zadnja ostala. Kockao sam se i sa gorim stvarima pa sam živ još uvijek.
Moja prognoza je da bi mogao opet potegnuti i do 186, ali ispod toga ne vjerujem. U slijedećoj godini, naravno. Postavio sam se na 195 i tu ga čekam danas-sutra. Ako prođe, prođe 🙂
Kupnja Prodaja
199,01 40
199,00 500
198,99 400
198,90 1
198,44 35
198,40 59
198,05 100
198,03 120
198,02 64
198,01 75
Meni se čini da je ovaj donji graničnik za danas. Bumo vidli rekli su slepci.
Moja prognoza je da bi mogao opet potegnuti i do 186, ali ispod toga ne vjerujem. U slijedećoj godini, naravno. Postavio sam se na 195 i tu ga čekam danas-sutra. Ako prođe, prođe 🙂
proći će ti. stavi između 190 i 195. sutra je rsprodaja…
za 186 ne znam baš…
Ne kužim te. Sam si procijenio da bi moglo "potegnuti" do 186 a kupuješ po 195?
"Gerijatrija" je to kupovala po 140 kn. uzela dividendu, boji se recesije (kao i mi svi) misliš da će čuvati dionice do 2010? Pa ni mirovinci koji je imaju podosta u portfelju je ne brane. (bar ih ja ne vidim)
Kako to misliš alabama??
Pa jedni te isti ste na forumu pa i spika vam je maltene kodirana, nebih se ni čudio da ste svi nagurani u jednoj sobi .
ne možeš vjerovati…
trenutno ispod 199 kn…
jel zna itko išta o mogućoj dividendi? kada bi mogla biti? možda dođem tada blizu nule.
teško da će itko išta isplaćivati s obzirom na "recesiju"…
199,00 500 13:19:40 puče ovaj ko tikva. Puna kuća luđaka. Ako je dosadašnje dizanje cijene bilo u svrhu da se ovi danas istovare sa svoji par milja onda je to sitno džeparenje. Kaj je 5 milja za ovu dionicu? Ništa. Na dizanje je potrošeno puno više.
Kako to misliš alabama??
Pa jedni te isti ste na forumu pa i spika vam je maltene kodirana, nebih se ni čudio da ste svi nagurani u jednoj sobi .
Ma o čemu ti to? Od svih forumaša koji su ovdje pisali, poznajem jedino Brentosa, koji živi i radi na Braču, a ja u Zagrebu. Sa Verdijem sam izmijenio par p.m.-ova i to je sve. Ostali su mi nepoznanica, a i kada "haklam" burzu uvijek sam sam u sobi radi koncentracije.