Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,72 | 15.315 | 406 | 37,60 | 38,00 | 0,53% |
U proteklih godinu dana samo smo 4 puta/dana imali rast više od 4%. Što se događa?
Da nije dividenda????
tak izgleda…..[thumbsup]
Da nije dividenda????
ne vjerujem. meni to liči na šminaknje prinosa mirovinaca
[thumbsup]Analiza: HT nakon dugo vremena iznad 200 kuna
Dopunjeno 19.12 17:06!
Redovni promet dionicama na Zagrebačkoj burzi danas je bio još niži nego jučer i premašio je tek 29 milijuna kuna, a Crobex je kliznuo 0,12 posto i trgovanje završio na 1737,64 boda. [thumbsup]
To je tek početak pravog rasta HT-a koji kreće u ponedjeljak. [thumbsup]
…to te ja pitam 😉 lijepi pozdrav.
[/quote]
I Vama kolegice ; ) kreće Ht punom parom : )) [thumbsup]
[/quote]
Di kreće HT?
[/quote]
Ne kužim jel pada još neko na te retardirano navlakačke fore a la šef i pxica…?
Čisto me zanima s sociološkog stanovišta, ništa uvredljivo.
[/quote]
nemoj mi dirat pixicu, mi se dopisujemo na prajvat.. nadam se samo da nije muško pa da mi ne bi oči suzile [bye]
Ovdje se mogu ocekivati velike borbe… AZ je po broju dionica u prednosti od 50% ispred ostalih… mislim da ce sada drugi fondovi poceti hvatat AZ po broju dionica jel bi u protivnom HT postao vrlo spekulativan u stimanju prinosa AZ fonda… Mislim da je AZ opet dva koraka ispred svih…
Evo ga na ZSE. Ipak ima neki razlog. Vaš link
He he
nastavljamo u revijalnom tonu i blagdanskom raspoloženju. prebacujemo druk alate sa industrogradnje
tak izgleda…..[thumbsup]
[/quote]
Ne mogu (zakonski) isplatiti dividendu bez sazivanja skupštine, a ja poziv u N.N nisam našao. Biće da je nešto drugo…….ali što?
[/quote]
ništa posebno osim već očekivane dividende tamo negdje u 5 mjesecu 2009. za koju se još ne zna kolika će biti.
nikakve tu mistike nema,ovaj rast danas ima isključivu funkciju popravljanja slike fondovima za kraj godine tj. manji godišnji minus jer HT-a imaju prilično u portfeljima .