HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sad je vrijeme kupnje još deset dana i gotovo mema više

dan je pametniji od noći

sad je vrijeme kupnje još deset dana i gotovo mema više

vidjet češ 2.1. 2009. kako nema više!!!!!!!!

Kad se skupi po par tisuća komada na kupnji, neko fino to poklopi, i neda da Ht dođe blizu 200 kn.
Fuj, kakove igrice već dva dana.

[angry] Netko od velikih štopa HT i jeftino kupuje od naivaca. [angry]

šefe…najbolje je da kupiš cijeli HT..tada nećeš imati više problema

samo što nije...

Kad se skupi po par tisuća komada na kupnji, neko fino to poklopi, i neda da Ht dođe blizu 200 kn.
Fuj, kakove igrice već dva dana.

Bez brige, doći će dionica tamo gdje joj je mjesto… Draže mi je vidjeti kada se cijena diže po malo ali kontinuirano, nego kada oscilira za 10-tak postotaka dnevno…. Biti će vjerojatno još par korekcija po isteku lock-upova, jer će fondovi to jednostavno odigrati bez greške i pokupiti jeftino perje… No, po svim vijestima koje možemo čuti iz užeg i šireg okruženja postignut je konsenzus oko pokrivanja dubioza intervancijom Vlada i centralnih banaka, tako da će strahovi i kolebanje investitora polako kopniti… Izgleda da u 2009 burzovna tržišta ipak doživjeti lagani oporavak…
Ovo je naravno moja osobna procjena i niti na koji način nije navlačenje na kupovinu ili prodaju dionica….

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pitam se zašto HT ne raste.Nije valjda da je on odradio rast ili možda zato šta nije pao kao i druge dionice.Pada mi na pamet da nije poradi još ovih radničkih,pa opet nemoš vjerovat da su veliki tako jaki da ga zaštopaju bez ikakvih problema. [sealed]

zato što se veliki nisu još namirili koliko im treba, a prodavatelja koliko hoćeš.
da sada stave cijenu 100 kuna još uvijek bi bilo budala koje bi prodale i po toj cijeni, i nema se tu šta pametovat.
NEMA PRODAJE LJUDI!

dan je pametniji od noći

kretanje cijene DT-a
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

AZ mirovinski dana 4. prosinca 2008. (prošli četvrtak) kupio je 17.301 dionicu HT-a, a Raiffeisen mirovinski fond 1.000 kom. Ostali nisu kupovali HT.

kretanje cijene DT-a
Vaš link

—može objašnjenje?….smatrate kolega da se cijena i našega HT ustabilila?

Kune nisu problem, kuna nema

@loto
cijena DT-a krenula je 1999. od 25 EUR do preko 100 EUR 2000. g, nakon čega slijedi
pad ispod 20EUR i od tada ne dostiže cijenu iznad 18 EUR
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

@loto

cijena DT-a krenula je 1999. od 25 EUR do preko 100 EUR 2000. g, nakon čega slijedi
pad ispod 20EUR i od tada ne dostiže cijenu iznad 18 EUR
Vaš link

Ima li tko živaca, malo podrobnije napisati koje su dodirne točke našeg Ht-a s DT, naravno s aspekta kretanja cijene burzi. Iz viđenog proizlazi da mi nikada više nemožemo ni do cijene s javne ponude. [pray]

New Report

Close