HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 01:31
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
39,90
61.569
1,543
39,80
40,10
0,25%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/telekomunikacije/ht-mostar-uskoro-postaje-d.d.%2c-vlada-najavljuje-pregovore-s-t-ht-om,31571.html

188,01 [rolleyes] Kao da HT ide u stečaj.

nažalost, ali većinski dioničar i uprava uopće ne brinu o malim dioničarima. to je ono što me smeta.

Tolike silne milijarde kuna na računu, a ništa ne čine što bi bilo za dobrobit dioničara. da barem postoji odluka da trezor može kupovati. ili da isplate izvanrednu dividendu. ionako neće kupovati ništa za taj keš. sad još samo treba da krenu kupovati i oni državne obveznice. a onda ništa ni od dividende.
uh što sam ljut

nažalost, ali većinski dioničar i uprava uopće ne brinu o malim dioničarima. to je ono što me smeta.

Tolike silne milijarde kuna na računu, a ništa ne čine što bi bilo za dobrobit dioničara. da barem postoji odluka da trezor može kupovati. ili da isplate izvanrednu dividendu. ionako neće kupovati ništa za taj keš. sad još samo treba da krenu kupovati i oni državne obveznice. a onda ništa ni od dividende.
uh što sam ljut
[/quote]

kaj ti mislis da je svabu briga za tebe. pa nisu oni ludi. njima trebaju pare, a te pare budu sigurno probali izvuci iz HTa a na nacin da izbjegnu isplate nama.
To je to. privatizirajmo sve kaj se da, pa nek neko drugi uzme profit iz nasih tvrtki. Primjer Pliva, koja mozda nebu ni postojala vise.

I Mudrinić je omanuo samo ne znam da li je to slučajno ili namjerno da ga ne dovedu u vezu sa insajd. info !? Tu se više nikome ne može na riječ vjerovati.

who dares, wins

Treba joj svaki dan ponavljati – Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem, možda se trgne.

I Mudrinić je omanuo samo ne znam da li je to slučajno ili namjerno da ga ne dovedu u vezu sa insajd. info !? Tu se više nikome ne može na riječ vjerovati.

Zašto je "omanuo"? ZSE radi do 16 sati.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Čekaj malo misliš da ima veze dal je vlasnik švabo,il bilo tko drugi, o čem vi pričate,koga briga za male dioničare,i zašto bih ih trebalo biti briga, jednostavno VEČINSKI SU VLASNICI.
Raspolažu lovom kako žele,i kad njima to odgovara. A ne kad se mi napalmo na dividendu.Nažalost svi su se mali napalili na dividendu, i ušli u ht misleći,super svake godine 30kuna po dionici,lijepa dobit, ja mislim da ni 10% malih dioničara nije pomislilo da bi se na burzi nešto moglo izgubiti, a možda je tome tako,jer je vlada samo lijepim riječima pričala o dionicama, vlasnici ine su se izvukli sa onih 2800kuna, Mol je došao u pravo vrijeme… inaće bi sada bili na čudu ko i svi ostali.

uh što sam ljut
[/quote]

kaj ti mislis da je svabu briga za tebe. pa nisu oni ludi. njima trebaju pare, a te pare budu sigurno probali izvuci iz HTa a na nacin da izbjegnu isplate nama.
To je to. privatizirajmo sve kaj se da, pa nek neko drugi uzme profit iz nasih tvrtki. Primjer Pliva, koja mozda nebu ni postojala vise.
[/quote]

idući tjedan će bit bolje...

ja sam već rekao svoje za mudrinića [cool]. toliko čest fenomen da ne možeš da omaneš

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Da li netko može točno reći kada je zadnji dan za kupnju dionice HT-a (da se dobije dividenda) ?

Preuredio sam poruku jer sam vidio da si nov i da možda ne zahebavaš.

Sve ćeš znat kad se održi glavna skupština koja još mislim nije ni sazvana.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Opet se počinje spominjati dividenda, evo link za tu temu:

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=3796&pg=27&#lastpost

New Report

Close