Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
Mogli bi ti ponudit dionice ht po puno nižim cjenama, jer nakon brodara,građevinaca, koji su dotakli dno sada mora doć na red netko treći, a pošto je ht jedini koji se drži cijenu. to bi moglo biti to. Pa mora crobex dotaknuti 1000. Moraju nas opljačkat do kraja,iscjedit sve što se iscjedit može
Zašto misliš da su brodari i građevinci "dotakli dno"? Ne bih se s tim složio…….padaće oni još i to dosta. A što se HT-a tiče, ne brini se, zna Mudrinić šta radi.
ahahhah, gle duhovitog tipa, padat ce sve dionice, a Mudrinic ce dekretom zabraniti HT-R-A da padne..
"HT ne smije pasti"….
ahahhah, gle duhovitog tipa, padat ce sve dionice, a Mudrinic ce dekretom zabraniti HT-R-A da padne..
"HT ne smije pasti"….
pao je ptozor, pašće i ht
"HT ne smije pasti"….
Pašće i HT, ali ne toliko kao tvoja miljenica ATPL……vidi potopa na njoj sutra [lol]
Viro, SSNC? cujem da te jos ljudi nisu zaboravili?
Btw, to je moja moja miljenica oduvijek i bit ce zauvijek (mislim na firmu, ne dionicu), bez obzira imao ja tu dionicu ili ne….
BTW, nemam ATPL imam HT [tongue]
"HT ne smije pasti"….
Pašće i HT, ali ne toliko kao tvoja miljenica ATPL……vidi potopa na njoj sutra [lol]
[/quote]
alabama,
mozes objasniti razliku izmedju povlastenih i redovnih dionica?
[smiley]
imam Ht, ali nema smisla velicati svoju dionicu, a drukati protiv ostalih
Viro, SSNC? cujem da te jos ljudi nisu zaboravili?
Btw, to je moja moja miljenica oduvijek i bit ce zauvijek (mislim na firmu, ne dionicu), bez obzira imao ja tu dionicu ili ne….
BTW, nemam ATPL imam HT [tongue]
Naravno da me nisu zaboravili. Viro = 1000 kom. po 1153 (ne namjeravam ga skoro prodavati)
SSNC = napravio posao života
HT = ako i napišem, nećeš mi vjerovati….ali punooooooo
Mogli bi ti ponudit dionice ht po puno nižim cjenama, jer nakon brodara,građevinaca, koji su dotakli dno sada mora doć na red netko treći, a pošto je ht jedini koji se drži cijenu. to bi moglo biti to. Pa mora crobex dotaknuti 1000. Moraju nas opljačkat do kraja,iscjedit sve što se iscjedit može
Zašto misliš da su brodari i građevinci "dotakli dno"? Ne bih se s tim složio…….padaće oni još i to dosta. A što se HT-a tiče, ne brini se, zna Mudrinić šta radi.
[/quote]
Mudrinić ide u Hep. Išao bi on i u pakao samo da mu plate.
Naravno da me nisu zaboravili. Viro = 1000 kom. po 1153 (ne namjeravam ga skoro prodavati)
SSNC = napravio posao života
HT = ako i napišem, nećeš mi vjerovati….ali punooooooo
I? Sad bi ja trebao pasti u trans zbog puno hateja?
Ne kazu zalud, moze se kupit sve osim obraza (SSNC).
@vipy
znaš da mogu (sam si rekao da to jedino znam iz suđenja sa Gazivodom, a o bankama nemam pojma, a ti si "doma" sa bankama)
Nego……kada će ono vaba preuzeti slatinsku??
P.S. imam i atpl
snba
ne znam i ne zanima me,
no ja necu dalje spamati temu i raspravljati se s tobom…
rekao sam sto sam mislio
drukati nije pristojno, ni gore ni dolje, uvijek ce ti netko doci iz obijesti drukati i na tvoju dionicu
"HT ne smije pasti"….
[/quote]
HT na 200 kn je bolja kupnja od ijednog uloga na banci.U vremenu od četiri pet mjeseci dividenda
bi trebala biti od 20 d0 30 kn.Dobit od 10 do 15% za 4 i po mjeseca.Pa takve su lihvarske kamate.
Tragično je da neki investitori radije oročavaju ili ih drže u EUR sa minimalnom dobiti uz ovakvu
mogućnost zarade u HT.HT nebi trebao padati.Ovo je vrlo unosana kupnja za mirovince,jer njih
u prvom redu interesira dividenda,a kod HTa će vjerovatno biti najobilatija.
A ATPL nebi trebala padati.Nije li nevjerovatno da je ATPL unazad samo jedne godine zaradila više
od sadašnje cijene.Za ne povjerovati.I zato decidirano tvrditi da će ove dvije jeftine dionice padati
nije razumno.Ali s obzirom na ponašanje malih ulagača i pasivnog pristupa hrvatske vlade i HNB i fondova možda budete
i u pravu.Mišljenja sam da smo već toliko nisko da postajemo interesantni za strane ulagaće.Oni bi
mogli pokupiti skorup nama ispred nosa.A naši investitori izvisiti.Nemojte i vi biti među njima.