HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 19:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

konkurencije uskoro nece biti, bar ne u tom obliku…. slijedi gasenje ili udruzivanje, bez toga uskoro ce se metronet, optima, h1, preuzeti za 3kn ukupno, kunu svaki [smiley]

kako, pa meni Novoselac rek’o da OPTE bar 230kn/share vrijedi
[undecid]

zna čo’jek

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Bit će šou program kad isplate dividendu na proljeće. To bi moglo korelirati sa oporavkom i dati dodatan boost cijeloj burzi. nešto slično kao i ove godine na onom rallyju

I'LL BE BACK

Bit će šou program kad isplate dividendu na proljeće. To bi moglo korelirati sa oporavkom i dati dodatan boost cijeloj burzi. nešto slično kao i ove godine na onom rallyju

ja, ko što je došlo do oporavka tržišta slijevanjem novaca od INE

Dok se T-HT svake godine bori s hvatanjem lanjskih prihoda, alternativni su operateri počeli hvatati dah i smanjivati gubitke, što T-HT tjera znatno veća ulaganja," stoji na početku članka u kojem se uspoređuju rezultati vodećega operatera s rezultatima konkurenata.
Rezultati za prvih devet mjeseci pokazuju da su prihodi u fiksnome segmentu hrvatskoga tržišta telekomunikacija nastavili rasti. Porastom od 4 posto dosegnuli su 4,4 milijardi kuna. Pad dobiti od 5 posto istovremeno je zabilježen prije svega zbog 6,35 posto manje dobiti T-HT-a u segmentu fiksne telefonije, stoji u članku.
Što se tiče alternativnih operatera, podaci su dostupni samo za Metronet i Optimu i pokazuju da su njihovi prihodi i prvih devet mjeseci rasli za više od 60 posto, dok su im gubici kontinuirano padali, za više od 25 posto.
T-HT je smanjio prihode u fiksnom segmentu za 0,3 posto (na 3,9 milijardi kuna), dok mu je dobit pala za 4 posto (sic), na 1,636 milijardi kuna. Broj njegovih ADSL linija povećan je za 43 posto, a prigodi od internetskih usluga porasli su za 33,5 posto. Na kraju članka stoji i da je T-HT u zadnjih godinu dana povećao ulaganja u fiksnu mrežu za gotovo 41 posto

što se kvalitete internet providera tiče : moja firma je bila na alternativnom provideru (bavimo se ITom) i vidjela da od toga nema kruha. Pre nastabilna veza… wireless link doživi smetnje kod svake jače kiše ili nedaj bože snijega. Prešli smo na HT. Radimo sa dosta firmi i sa niti jednom koja je na HTu nemamo problema dok se to za druge i ne bi moglo reći.

Isto tako čitava je firma bila na VIPu – pa je prešla na HT zbog paketa usluga. To je svega 30ak brojeva i otprilike 15ak ADSL veza ali govori nešto.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

što se kvalitete internet providera tiče : moja firma je bila na alternativnom provideru (bavimo se ITom) i vidjela da od toga nema kruha. Pre nastabilna veza… wireless link doživi smetnje kod svake jače kiše ili nedaj bože snijega. Prešli smo na HT. Radimo sa dosta firmi i sa niti jednom koja je na HTu nemamo problema dok se to za druge i ne bi moglo reći.

Isto tako čitava je firma bila na VIPu – pa je prešla na HT zbog paketa usluga. To je svega 30ak brojeva i otprilike 15ak ADSL veza ali govori nešto.

Ako tome dodamo da na prodaju u T-com centrima kriza uopće ne utječe, čak štoviše kolegica mi kaže da prodaja ide bolje nego ikad možemo zaključiti da HT posluje sasvim stabilno i da nema nikakvih većih problema.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Analitičari se slažu da je na djelu velika nesigurnost, ali očekuju da bi dividendu iz dobiti ostvarene u 2008. godini nagodinu mogli isplatiti Hrvatski telekom i Ericsson Nikola Tesla, kompanije koje su u 2008. godini isplatile dividende s iznimno visokim prinosom u odnosu na cijenu dionice u vrijeme isplate.

Prije par miseci sam uzea adsl i max tv.
Sve bliže suside sam prebacija s kablovske na max tv.
U firmi sam glavni pobornik ht-a.
U trgovačkim centrima mi više nemaju šta prodat ,a da nemam od ht-a.
Tako se bori za ht i dionicu ht-a !
Triba bi dobit ,za zalaganje,bar neki poklon od ht-a.
Pozdrav

Triba bi dobit ,za zalaganje,bar neki poklon od ht-a.
Pozdrav

Sada ce ti biti Bozicne akcije, to su ti sve pokloni… [lol]

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Mogli bi ti ponudit dionice ht po puno nižim cjenama, jer nakon brodara,građevinaca, koji su dotakli dno sada mora doć na red netko treći, a pošto je ht jedini koji se drži cijenu. to bi moglo biti to. Pa mora crobex dotaknuti 1000. Moraju nas opljačkat do kraja,iscjedit sve što se iscjedit može

idući tjedan će bit bolje...

Hvala na 1%. Znam istina boli!!!!

idući tjedan će bit bolje...

Dok se T-HT svake godine bori s hvatanjem lanjskih prihoda, alternativni su operateri počeli hvatati dah i smanjivati gubitke, što T-HT tjera znatno veća ulaganja," stoji na početku članka u kojem se uspoređuju rezultati vodećega operatera s rezultatima konkurenata.
Rezultati za prvih devet mjeseci pokazuju da su prihodi u fiksnome segmentu hrvatskoga tržišta telekomunikacija nastavili rasti. Porastom od 4 posto dosegnuli su 4,4 milijardi kuna. Pad dobiti od 5 posto istovremeno je zabilježen prije svega zbog 6,35 posto manje dobiti T-HT-a u segmentu fiksne telefonije, stoji u članku.
Što se tiče alternativnih operatera, podaci su dostupni samo za Metronet i Optimu i pokazuju da su njihovi prihodi i prvih devet mjeseci rasli za više od 60 posto, dok su im gubici kontinuirano padali, za više od 25 posto.
T-HT je smanjio prihode u fiksnom segmentu za 0,3 posto (na 3,9 milijardi kuna), dok mu je dobit pala za 4 posto (sic), na 1,636 milijardi kuna. Broj njegovih ADSL linija povećan je za 43 posto, a prigodi od internetskih usluga porasli su za 33,5 posto. Na kraju članka stoji i da je T-HT u zadnjih godinu dana povećao ulaganja u fiksnu mrežu za gotovo 41 posto

t-com "namjerno" radi na smanjenju broja svojih korisnika kako bi neki otišli kod konkurencije. To sam čuo na placu. Nadam se da lagano počinje konsolidacija, metronet razmišje o odustajanju od rezidencijalnih korisnika, pa onda i ova vijest. Možda nisu fondovi bezveze prisutni u optimi :-))

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=448f9c78-9bfa-4087-acf1-c69d65810d6c&ref=rss

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

New Report

Close