Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Meni je najbolje kako su svi uvjereni da će slijedeće godine dividenda biti cca 30 kuna. [cool]
pa ne mora biti – teško da i hoće budući da će HT zaraditi oko 28 kn/dionici… no da mora biti minimalno 14 – to mora. Ako nešto i ne isplate to nas čeka za godinu-dvije bilo kroz izvanrednu dividendu bilo kroz neku jaču akviziciju.
ništa od izvanredne dividende
iako smo se svi nadali da bi HT mogoa ove godine isplatiti izvanrednu dividendu, sada je jesno da od toga neće biti ništa.
ništa od izvanredne dividende
iako smo se svi nadali da bi HT mogoa ove godine isplatiti izvanrednu dividendu, sada je jesno da od toga neće biti ništa.
A GDJE TO PIŠE…
ne piše nigdje, ali danas je 26.11. za isplatu izvanredne dividende treba se sastati skupština, a kako ona nije sazvana do danas… zaključite sami
ah a ja mislio stvarno nema dividende. dobro je.
Zaključujem da će je isplatiti ili sa redovnom = manja šansa, ili će nas vabiti njome dok i zadnji radnički paket ne bude pod lock up-om iz razloga da ih se stimulira da ostanu u dionici iako im je isti istekao. Evo malo onako dječje razmišljanje cirka trogodišnjak.
I danas je vrijedila ona moja teza; HT je najsigurnija dionica, i u ovoj ludnici garantira zaradu,u svakom trenu na ovim razinama, i to ne na duge staze.
rijetko se vidi ovakva stvar ovih dana,
prvi put se vidi kupnja na GDR-ovima….
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=HT-R-A
Da li netko ima informaciju kada se mogu očekivati prve radničke dionice na burzi ? Znam da je 3 krug išao cca 20.06.2008. a čini mi se da se nesmiju prodavati minimalno šest mjeseci, to bi značilo da se mogu očekivati na burzi oko 20.12.2008. Da li je to točno ? Ako neko ima točnu informaciju bio bih zahvalan !
ne piše nigdje, ali danas je 26.11. za isplatu izvanredne dividende treba se sastati skupština, a kako ona nije sazvana do danas… zaključite sami
Još je čak i mudrinić sam rekao da su to gluposti, da će novac eventualno iskoristiti za investicije. Bilo na dnevniku još kad…
U petak mirovinci kupili 2.412 dionica HT-a od 68.753 dionice koje su protrgovane (zanemarivih 3,51%) , a cijena im je porasla za 1.78% za razliku od dana ranije kada su mirovinci kupili 73.586 dionica HT-a od 119.485 protrgovanih dionica (61,59%) kada im je cijena pala za 4,94%. Zaključak izvedite sami.