HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 03:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Može i mora iznad 200 zbog dobrobiti svih nas !

A da ne naglašavam da Božić dolazi .

Zasad, još je pritisak i silovanje na ovim razinama, pošto se idući mjesec "oslobađaju" prve radničke kupljene uz najveći popust. Nakon toga put bi trebao biti otvoren.

Zasad, još je pritisak i silovanje na ovim razinama, pošto se idući mjesec "oslobađaju" prve radničke kupljene uz najveći popust. Nakon toga put bi trebao biti otvoren.

budi uvjeren da radnici neće prodavati po ovim cijenama… oni dobro znaju koliko vrijedi njihova firma…ove su cijene namjenjene paničarima koji ne vide dalje od prsta na nosu…

budi uvjeren da radnici neće prodavati po ovim cijenama… oni dobro znaju koliko vrijedi njihova firma…ove su cijene namjenjene paničarima koji ne vide dalje od prsta na nosu…
[/quote]

Možeš si mislit kako neće prodavat…
Pola tih paketa je drugi dan na burzi…

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

[/quote]

Prodavati će samo ono koji su u teškoj financijskoj banani ( po meni su to prvenstveno Investicijski fondovi, jer moraju isplatiti ulagače u bijegu ) … Ostali za to nemaju nikakvog razloga, jer objektivno dionica vrijedi više, a na proljeće stiže i dividenda…

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

[/quote]

[/quote]
ma nisu problem radnici, problem su fondovi, s jedne strane sada moraju prodavati zbog isplata već preko svake mjere ispreplašivanim klijentima, koji izlaze van svi bez obzira koliko su izgubili, kao muhe bez glave lete. S druge strane, oni fondovi koji možda uskoro dođu u situaciju malo "mirnijih voda", kojima su "mali klijenti" već svi isparili i preostale samo hladne glave, mogli bi se početi praviti pametni, pa igrati igrice tipa: prodati jednu podcijenjenu dionicu kako bi mogao za taj novac kupiti drugu još podcijenjeniju kako bi se oporavkom burze postigli natprosječni rezultati.

U četvrtak 20.studenog

AZ OMF kupio je 46.586 dionica HT-a po cijeni između 191,31 i 195,10 kuna, Erste Plavi OMF 16.000, PBZ/CO OMF 10.000, Raiffeisen OMF 1.000 dionica HT-a.

Bit će dobro, ne brini te se…

73 576 komada su kupili mirovinci od 119 485 trgovanih taj dan…

…ja se ne brinem za HT, pokušaću doći do love da još koju ubodem, više me brinu neke druge u koje sam ušao nerazmišljajući previše.HT je najmanje pao u ovo kratko razdoblje. Ako smo kupovali pakete i uzeli nagradne dionice i dividendu, pa zbrojite i podijelite pa ćete vidjeti koliki vam je ulaz. Još ako ste dokupili po ovim nižim cijenama, onda ste veoma malo u minusu na HT. Ostalo je već teža priča. Da imam svu vrijednost samo u HT bio bi na konju…ovako-strpljen spašen…Hvala.

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Meni je najbolje kako su svi uvjereni da će slijedeće godine dividenda biti cca 30 kuna. [cool]

Ako smo kupovali pakete i uzeli nagradne dionice i dividendu, pa zbrojite i podijelite pa ćete vidjeti koliki vam je ulaz……………………… Da imam svu vrijednost samo u HT bio bi na konju…ovako-strpljen spašen…

Baš tako, ulaz na HT-u (za IPO) je nešto ispod 242kn. A ostalo 🙂 boli glava. Nevjerojatno, ali čak i ono što sam uzeo prije 3-4 tjedna je debelo u minusu.

New Report

Close