Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
Ma pusti ga, lupeta…. aureus se ne skriva iza skrbnickih vec lijepo pise, npr Aureus OIF global… i slicno….
ja mislim da su to GDR,
ima netko da je to proucavao?
ak i nemas inace kratke noge, sad su ti krace, sigurno [lol]
A bio je i jedan intervju u slobodnoj dalmaciji sa flokijem…..prije jedno 6 mj.
2.397.701 * 200,00 kn = 479.540.200,00
zar netko misli da aureus ima toliku imovinu?!?
[shocked]
051dejan
ti si očigledno druker na dole na naboljim dionicama…neki dan si na ATPL drukao a sad si se preselio ovdje… hajde priznaj jesi li u kešu ili radiš po direktivi ?
ovdje nisi direktan ali pitanje djeluje kao sugestija , nije ni čudo da nemožeš biti direktan na najboljoj dionici kad ne postoji ni jedan pravi razlog zbog kojeg bi netko trebao posumnjati u vrijednost ove dionice …
Provalio si me, ja sam druker, radim po direktivi i na proviziju, samo ne znam odkud ti to da je
ATPL među najboljim dionicama? btw u cash-u sam i nigdje mi se ne žuri sa njim pogotovo ne u
ATPL, prepuštam je tebi da si smanjiš prosijek, a samim tim i frustraciju…
Da li postoji mogućnost da nadzorni odbor i Uprava na Skupštini odluči ne isplatiti dividendu,
ili je znatno umanjiti radi globalne financijske krize i recesije?, i šta mislite koliko je tako nešto
realno bez ozira na par milijardi kuna na računu?
Da li imate uopće ht kolega? Pitam jer je očito da niti prospekt niste pročitali, a ako ste samo tako ušli u dionicu bez i tih najšturijih informaciji o kompaniji u koju ulažete, iskreno se čudim da uopće imate novaca za internet od 2005.g. jer ste od tada registrirani na forumu. [kiss]
[/quote]
Kolega vidim da vi volite puno čitati, tako ste dobro proučili i moj profil, nemam HT, svoje pakete sam prodao na vrijeme, ne zato jer sam pametniji od Vas, već sam spremao cash za IPO Visa-e,
nakon dobrih iskustava sa MasterCard-om, a na internetu sam puno ranije od 2005 g. to je dio moje profesije i tko je rekao da ga plaćam? zato bez čuđenja molim (posebno iskrenih [cry])
Da li imate uopće ht kolega? Pitam jer je očito da niti prospekt niste pročitali, a ako ste samo tako ušli u dionicu bez i tih najšturijih informaciji o kompaniji u koju ulažete, iskreno se čudim da uopće imate novaca za internet od 2005.g. jer ste od tada registrirani na forumu. [kiss]
[/quote]
Kolega vidim da vi volite puno čitati, tako ste dobro proučili i moj profil, nemam HT, svoje pakete sam prodao na vrijeme, ne zato jer sam pametniji od Vas, već sam spremao cash za IPO Visa-e,
nakon dobrih iskustava sa MasterCard-om, a na internetu sam puno ranije od 2005 g. to je dio moje profesije i tko je rekao da ga plaćam? zato bez čuđenja molim (posebno iskrenih [cry])
[/quote]
Zašto postavljate pitanja koja mogu samo zbuniti, a sami znate ili bi trebali znati da je obveza isplate barem 50 % ? Ovo s internetom niste trebali shvatiti doslovno [kiss] I čestitam na pravovremonoj prodaji ht-e te sve pohvale za dobra iskustva s Mastercardom.
2.397.701 * 200,00 kn = 479.540.200,00
zar netko misli da aureus ima toliku imovinu?!?
[shocked]
Ma tip Alabama se zaj….. sa nama. Čak se i odlično rimuje.
Ukupna imovina Aureus Equitia 116 mil kuna (a sada i manja). Ukupna imovina svih Aureus-ovih fondova 225 mil kuna (bila prije mjesec i nešto dana, a sada bitno manja). Naravno da to nije Aureus.
Prezadužena tvrtka u današnji uvjetima. Ovo ako preživi je veliki AKO. Takva tvrtka treba imati benzina za rast, a Optima ga nema u ovakvim kreditnim uvjetima i s takvom zaduženošću. To je sasvim jasno.
– HT nema kamo, solidna dividenda, ali firma je smrt, na kraju razvojnog puta
– jučer 30 kn dividenda, danas 25 kn, sutra 20 kn…
HT nema kamo? Potpuno nezaduženi telekom koji uz veliku dobit može i puno investirati bez ozbiljnog pada dobiti nema kamo? Dakle Optima će super rasti kad se izvuše iz g*vana a HT nema kamo uz toliko casha i takvu dominaciju na tržištu? Osim toga, tko će konkurirati HTu u ovim uvjetima? Tko može izgraditi ozbiljnu optičku infrastrukturu a da samo malo zavuče u svoju kasicu prasicu?
Samo 14 posto dividendnog prinosa na današnju cijenu nije OK dividenda nego je dividenda koja se gotovo nigdje drugdje ne može vidjeti. Ako dividenda padne i za 50%, to će i dalje biti izuzetna dividenda.
I nije mi jasno što govorite da je HT na kraju razvojnog puta? Pa telekomunikacije i internet su osnova budućeg razvoja i biti će osnovna ekonomska podloga u slijedećem tisućljeću. Reći da je dominantan igrač na kraju razvojong puta je potpuno krivo shvaćanje budućnosti u tom sektoru. To je kao da kažete da je Verizon u USA bezveze i da je na kraju svojeg razvojnog puta.
– tvoj Dinko će dionicu dovesti gdje joj je mjesto
Mislim da je prošlo vrijeme da se cijena dionica diktira na tim mjestima. Nek je samo digne za 30% pa da vidiš kontinuiranog istovarivanja.
[/quote]
Na faksu su nas učili da će 21. stoljeće biti stoljeće telekomunikacija i medicine.
nekako sam sklon vjerovati u to..
Kupnja Cijena
20 202,31
201 202,30
302 202,10
100 202,07
200 202,04
1281 202,00
300 201,62
50 201,52
515 201,50
63 201,29
Cijena Prodaja
203,99 500
204,00 28793
204,99 69
205,00 138
206,00 243
206,49 55
206,50 230
207,00 89
207,74 35
208,00 200
Kakav pretovar!!!!!
66,22% 68,38%
Promjena u Top 10 od 01.06. Po ovim cijenama to je blizu 400 miliona kn.
ja mislim da su to GDR,
ima netko da je to proucavao?
Je to su GDR-vi u Londonu
Temeljni kapital dionice HT-a čini 81.888.535 redovnih dionica, od kojih se sa 3.992.066 GDR-a Hrvatskih telekomunikacija trguje na Londonskoj burzi, a sa 22.621.707 dionica na Zagrebačkoj burzi.
05.10.2007 4. PBZ D.D. 3.992.066 4,87%