Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Da to je T(r)ifon Ivanov,od oca Hriste,a kao što rekoh,bavi se naftnim biznisom!Bugarski Čermak! [kiss]P.S.Uložila ja u HT pa….popušila??! [embarass]
…žestoko nadmetanje prije starta danas… [smiley] [thumbsup]
Hmm, a ti ne kažeš jesi li to ti na slici!!! [lol] Lijepi pozdrav [proud]
Da to je T(r)ifon Ivanov,od oca Hriste,a kao što rekoh,bavi se naftnim biznisom!Bugarski Čermak! [kiss]P.S.Uložila ja u HT pa….popušila??! [embarass]
zar i to radiš..? [wink]
Došla ja u velegrad..kupiti i-phone…sjedim danas u kafiću ,i pokušavam zadati naloge..sva izžifcirana
pišem , rišem..gađam tastaturu , i ne uradih ništa pametno…odu cijene..zove me službenica t-com, nek kontroliram troškove da se ne zanesem previše…/ između redova../
ps sutra izlazim iz HT-a ..daj mi bože ,malo dobrog starta …i evo slobodnog keša za dokup
ostalog jada i bijede u portfelju…..kad iscrpim izlazak svih recimo normalnih minusa na dionicama,
bacam se na prave pothvate , tj-one sa -60 % minusa, za što mi treba cijela hrpa love..
zato još uvijek razrađujem strategiju, i odmjeravam protivnike u portfelju…..
Ima li kakvih dobrih vijesti iz HT-a? Pozdrav t-com i pametnim igračkama , koje nisu za seljake…
Hmm, a ti ne kažeš jesi li to ti na slici!!! [lol] Lijepi pozdrav [proud]
…naravno da jesam…ovo mi je jedna od boljih…dok sam još na nešto ličio…
…a šta se praviš kao da me nisi prepoznala…?
…i zašto se sramiš pokazati svoju…sliku…?
@Miami
Jesi kupila i-phone ili nisi, nisam te baš, ono, znaš- shvatio
…naravno da jesam…ovo mi je jedna od boljih…dok sam još na nešto ličio…
…a šta se praviš kao da me nisi prepoznala…?
…i zašto se sramiš pokazati svoju…sliku…?
[/quote]
….ma lako za mene! ja sam te prepoznala. ali ostali!!! A godine?? [lol]
…što se tiče moje slike; prvo sam odlučila pokazati svoju tvornicu….za sliku uvije ima vremena. Znam da kažu da je ljepota prolazna…..ali ima vremena [wink]
ova cijena ht je stvarno nevjerojatna
kako god kreneš analizirat dionicu pozitivne vijesti
– keša na računu skoro 5 milijardi
– dobit za devet mjeseci ODLIČNA 1,8 milijardi
– kapitalna ulaganja velika (oprema da bi i u zabitima mogli gledat maxTV)
– fantastično povečanje maxTV pretplatnika
– i još sad iPhone ludnica
da se osvrnem samo na zadnje
mora se čekat do ko zna kad i k tome osobno znam dvije osobe koje sa drugih operatera prelaze na T-mobile samo da bi na pretplatu mogle doći do njega
… e sad, ako ih ja znam 2 koliko je to onda u hr – a živim u najsiromašnijoj županiji
koma
[bye]
i k tome osobno znam dvije osobe koje sa drugih operatera prelaze na T-mobile samo da bi na pretplatu mogle doći do njega
[bye]
I ja sam prešao na t-mobile ali samo zato da ne dajem novce tuđoj firmi. [smiley]
Proveo sam analizu.. i evo za sve vas iznosim činjenice :
Onaj ko se žuri i proda odmah taj se zahebo, a onaj tko čeka taj će se tek zahebat.
Nadam se da je moje očitanje grafa nekome pomoglo!
ova cijena ht je stvarno nevjerojatna
kako god kreneš analizirat dionicu pozitivne vijesti
– keša na računu skoro 5 milijardi
– dobit za devet mjeseci ODLIČNA 1,8 milijardi
– kapitalna ulaganja velika (oprema da bi i u zabitima mogli gledat maxTV)
– fantastično povečanje maxTV pretplatnika
– i još sad iPhone ludnica
da se osvrnem samo na zadnje
mora se čekat do ko zna kad i k tome osobno znam dvije osobe koje sa drugih operatera prelaze na T-mobile samo da bi na pretplatu mogle doći do njega
… e sad, ako ih ja znam 2 koliko je to onda u hr – a živim u najsiromašnijoj županiji
koma
[bye]
zaboravih reči kako sam uvjeren da će do kraja godine doći do smanjenja temeljnog kapitala (kao ERNT prije neke godine) za 50 kn (moja procjena) po dionici jer lova treba i DT-u a ostalima neće škodit dok HT nema problema sa likvidnošću (lova na računu im je samo problem)
a i dividenda je gotovo sigurna (moja procjena 20 kn po dionici)