Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Mislim da uz sadašnju situaciju na burzama "ne igraju" nikakvi fundamenti i TA-e već isključivo sentiment ulagača – dakle panika. Kod nas su, zbog malog tržišta, bitnog utjecaja fondovi, a nama malima preostaje samo "plesati" ritmom koji određuju veliki.
Mislim da uz sadašnju situaciju na burzama "ne igraju" nikakvi fundamenti i TA-e već isključivo sentiment ulagača – dakle panika. Kod nas su, zbog malog tržišta, bitnog utjecaja fondovi, a nama malima preostaje samo "plesati" ritmom koji određuju veliki.
— kratko i jednostavno
U sličnim sam dilemama i trilemama. Bojim se da mi "vlak ode" i da se neću uspjet ukrcat na dnu kao što mi se već jednom desilo. [undecid]
jel se jos uvijek bojis?
nego bas jucer malo gledao i ne izgleda dobro..crveno su dionice..
http://www.pbzinvest.hr/UserDocsImages/ID/PBZ%20Equity%20fond%2009_08.pdf
hihi, bas me zanima zasto imaju tolko ingre.. strong hold, sto bi pisao blesimetar [lol]
pa bas fundamenti igraju ulogu, a oni se mijenjaju iz kvartala u kvartal.. kako smo prije uzimali u obzir rast, sada uzimamo u obzir pad prihoda i dobiti i vouala..
hahahaha…..i mirovinci se prepali da i HT ode k vragu pa sada brane……
neka i oni vide kako izgleda usrati se u gaće…..ovo obožavam
Izgleda da je u ovim teškim vremenima HT jedina sigurna luka ( kao što je bila INA do prije kojeg dana ). Mirovinski fondovi će ga braniti svim sredstvima ( a ne smijemo zaboraviti da je i BF u igri ), naravno odgovara im da se nakrcaju što više HT-a, da zamjene INA-u u portfelju.
T-Comova interaktivna digitalna televizija MAXtv, jedna od najinovativnijih usluga na domaćem telekom tržištu, privukla je više od 100.000 korisnika, što je porast broja korisnika od 40 posto u odnosu na kraj lipnja ove godine