Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Jedan mali offtopic, uz ispriku ako nisam primijetio u starim postovima…
Jesu li vama iz SDA došle obavijesti o dodatnim dionicama za one pakete koje niste registrirali nigdje? Malo mi neobično, jer uvijek su u SDA ažurni, a ništa mi nije stiglo.
Trebala ti je stići obavijest. Možda nemaju dobru adresu
[/quote]
Nije ni meni još ništa stiglo. S kojim točno danom se pripisuju dodatne dionice? [undecid]
[/quote]
Nije ni meni još ništa stiglo. S kojim točno danom se pripisuju dodatne dionice? [undecid]
[/quote]
Dionice su pripisane 6.10. Obavijest je trebala već stići, ali sumnje se lako odagnaju pozivom u SDA i provjerom stanja računa… [smiley]
Obavijest stigla i u petak ujutro telefonski sam u SDA registrirao 69 dionica(broj zahtijeva,oznaka investitora,pin).Od automata sam dobio potvrdu uspiješne registracije,ali do petka popodne (a ni sad)te dionice mi nisu na raspolaganju.Kakva su vaša iskustva ,kojom se to brzinom riješava?
Obavijest stigla i u petak ujutro telefonski sam u SDA registrirao 69 dionica(broj zahtijeva,oznaka investitora,pin).Od automata sam dobio potvrdu uspiješne registracije,ali do petka popodne (a ni sad)te dionice mi nisu na raspolaganju.Kakva su vaša iskustva ,kojom se to brzinom riješava?
ja sam podnio zahtijev preko Prve Generacije i nakon što mie je telefonski potvrđen zahtijev sa SDA dionice su mi se na računu vidle u roku 15ak minuta. Trebao bi se obratiti svojoj brokerskoj kući i pitati ih šta je s tim.
Ma tu je nešto nejasno…jesi li ih registrirao uz svog brokera, investora?? Trebaš tražit br. naloga od brokera, investora, to potvrditi u SDA sa svojim pinom i to bi trebalo bit to…onda su ti tek na raspolaganju.
Jedan mali offtopic, uz ispriku ako nisam primijetio u starim postovima…
Jesu li vama iz SDA došle obavijesti o dodatnim dionicama za one pakete koje niste registrirali nigdje? Malo mi neobično, jer uvijek su u SDA ažurni, a ništa mi nije stiglo.
[/quote]
otvaranjem e-računa kod sda obavjesti se salju samo na e-mail
[/quote]
otvaranjem e-računa kod sda obavjesti se salju samo na e-mail
[/quote]
Kad budale ne otvaraju to automatski nego sam moraš ić tamo, ispunjavat formular, itd. Trebali su napraviti da to bude glavni način obavještavanja a ovo na papiru preko pošte da se nadoplačuje, u najmanju ruku, zbog papira, čuvajmo prirodu 🙂
Kaj je s dividendom
Potrošio. Poodavno. Ti? [wink]