HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 14:13
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,91
134.043
3,445
39,00
39,10
1,03%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako trezor odluči kupiti dionice, moguće je da to napravi u blok transakciji od BF-a. Što bi mi sa time dobili. Cijena bi ostala ista, a dividenda bi nagodinu bila 32 umjesto 29 kuna. Bolje da oni meni isplate sada 30 kuna po dionici i 29 nagodinu.

Kupovanje od BF bila bi glupost na n-tu, pa ne misle valjda to raditi??? O od cega bi se sastojao onda BF? Orocenja i obveznice? Pa to onda moze i svaki udjelicar samostalno… A sto se tice obveznica – kupit sve sto drzava izda?
[/quote]

Ma ne misle kupovati od BF već na tržištu, a BF ima novca……..

A što se tiče odakle mi informacija pitao sam u HT-u ……..
[/quote]

0800 9000 ??? [lol]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ako trezor odluči kupiti dionice, moguće je da to napravi u blok transakciji od BF-a. Što bi mi sa time dobili. Cijena bi ostala ista, a dividenda bi nagodinu bila 32 umjesto 29 kuna. Bolje da oni meni isplate sada 30 kuna po dionici i 29 nagodinu.

Kupovanje od BF bila bi glupost na n-tu, pa ne misle valjda to raditi??? O od cega bi se sastojao onda BF? Orocenja i obveznice? Pa to onda moze i svaki udjelicar samostalno… A sto se tice obveznica – kupit sve sto drzava izda?
[/quote]

a šta misliš da BF se neće ionako raspasti sada kad su prodali INU. i misliš li da će trezor kupovati direktno na burzi. onda bi za dva dana fondovi to napucali na 300 kuna.

promet ht-om je u 20 milja kuna u ovako lude dane. znači 120 dana kupovine za potrošiti 2.400.000.000 zadržane dobiti. Tko je tu lud?

HOĆU DIVIDENDU. Ne želim da trezor kupuje.

Hi,
imala bih jedno pitanje, nemojte mi se smijati, jer ne razumijem se baš u ovo sve, (ja, tj. moji roditelji su ih samo kupili, na moj nagovor btw, i sad samo čekam i gledam ovu katastrofu, ko pokislo pile), ali zanima me zar nije cilj prodati dionice po cijeni recimo 60kn većoj od kupljenih, dakle nekih 320kn/dionica, (ili većoj naravno) ako je to više uopće moguće…jer vi svi pričate o dividendama, ili je isplatnije svake godine dividendu čekati?

U biti, koja je realna cijena HTa u neko dogledno vrijeme?

Ispričavam se unaprijed ako sam zalutala u temi..

U doba največh svjetskih kriza, za kurve, gemišt i telef/mobitel se je uvjek našlo

Upravo tako! Dajte nam dividendu, malo utjehe u ove crne dane. Naš cache u zadržanoj dobiti da imamo potporu u dokupu. Tko hoće LCD TV, a tko dionice hteja…

Lezi Mujo, vidi ti se... dividenda

i da…

to pitam jer su neki profesori ekonomije govorili kako je realna cijena HTa 400-450kn u bližoj budućnosti i to, ali je to bilo prije ove krize..

@ vesna

realna cijena HT-a je puno bliže 300 nego 400 kuna. ja osobno HT držim radi dividende i ne planiram ga prodavati. naravno da mi je ružno gledati ovu cijenu, ali sve dok HT posluje ovako dobro, nemam razloga za brigu. kad tad će se i cijena oporaviti.

Eto i malo Top 10

Može li netko staviti k/p

Surround all arround when it hits the ground

Kupnja Cijena
100 227,25
454 227,01
2195 227,00
29 226,58
115 226,57
71 226,55
500 226,53
713 226,50
2 226,22
131 226,03
Cijena Prodaja
227,50 89
227,99 81
228,00 363
228,99 126
229,00 1955
229,50 69
229,96 63
229,97 195
229,99 125
230,00 2345

[/quote]

a šta misliš da BF se neće ionako raspasti sada kad su prodali INU. i misliš li da će trezor kupovati direktno na burzi. onda bi za dva dana fondovi to napucali na 300 kuna.

promet ht-om je u 20 milja kuna u ovako lude dane. znači 120 dana kupovine za potrošiti 2.400.000.000 zadržane dobiti. Tko je tu lud?

HOĆU DIVIDENDU. Ne želim da trezor kupuje.
[/quote]
svejedno.. ako trezor bude kupovao prodati cemo trezoru.. pare su pare i sve ima svoju cijenu..

voit Ime munaa, Alien

Može li netko staviti k/p

15:25

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close