Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
Mujine svinje oprasile nove praščiće. I to dosta njih. Nije da im je neka cijena na tršištu, malo se traži svinjetina. Ali malo se i sve ostalo traži.
Vele Muji da čuva postojeće praščiće, dobro ih uhrani i eventualno nabavi nove.
I savjetuju mu puno strpljenja, neće praščići propasti. Ne treba paničariti. Tražit će se opet njegovi praščići. A onda kada ih proda bit će veselja za cijelu obitelj.
Vidim ja dok se počelo spominjati praščad i svinje pa mujoti , ode i zdrava pamet, to vam govori što napraviti u ovoj situaciji , bježžžžžžžžžžžžž sa lovom papir pusti da se mogu drugi obrisat , heehehehe
HT ne smije pasti !!!
a čuj, to su žabari mislili i za Prozor
HT i Krka jedine dionice iz regije u novom indeksu Dow Jonesa…
Iako trenutno ova vijest nema nikakvu važnost, govori nešto o kvaliteti HT-a kao firme, a time i o kvaliteti dionice… Za one koji nisu pročitali, evo link:
Vidim ja dok se počelo spominjati praščad i svinje pa mujoti , ode i zdrava pamet, to vam govori što napraviti u ovoj situaciji , bježžžžžžžžžžžžž sa lovom papir pusti da se mogu drugi obrisat , heehehehe
HT na londonskoj burzi
31.75 Down 16.25 (33.85%)
Ajme meni, da li stu to dolari, euri ili funte, tj. koliko u kunama
HT na londonskoj burzi
31.75 Down 16.25 (33.85%)
Ajme meni, da li stu to dolari, euri ili funte, tj. koliko u kunama
Dolari, zadnja trgovana cijena Londonu je bila 53 dolara još 26.9.
Ovih 31,75 ti je sredina između bida i sella.
duhovito
Nitko više ne spominje izvanrednu dividendu, zna li netko nešto više o tom? Ameri malo u minus, malo u plus!