HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,92
141.150
3,627
39,00
39,10
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

nakon svih igara i manipulacija na tržištu, uključujući i dionicama HT-om nisam više neki optimist glede održanja cijene čak i na ovim razinama…mislim da će nakon bonus dionica lešinari to ukalkulirati u cijenu i postupno je spuštat do te granice…raja neće biti u nekom pretjeranom gubitku, pa eto dobili ste dividendu, sad još i bonus dionice tako da ste negdje oko nule što bi kao trebalo biti još i dobro s obzirom na svjetsku krizu…da skratim, ošišat će nas ovako ili onako

Možda su ukalkulirali i izvanrednu dividendu pa i redovnu od par slijedećih godina!
Ništa me nebi čudilo.

nakon svih igara i manipulacija na tržištu, uključujući i dionicama HT-om nisam više neki optimist glede održanja cijene čak i na ovim razinama…mislim da će nakon bonus dionica lešinari to ukalkulirati u cijenu i postupno je spuštat do te granice…raja neće biti u nekom pretjeranom gubitku, pa eto dobili ste dividendu, sad još i bonus dionice tako da ste negdje oko nule što bi kao trebalo biti još i dobro s obzirom na svjetsku krizu…da skratim, ošišat će nas ovako ili onako

i meni se čini da će u ponedjeljak spustiti cijenu za koji postotak jer su podijeljene bonus dionice i svi analitičari će to ponavljati.
Nijedan neće reći da bonus dionice nisu nove dionice nego su samo promijenile vlasnika. I zato mi se sve više gade svi ti silni FM (pogotovo ovi iz OMF) i vrli analitičari.
Žalosno je samo što pljačkaju neuk narod i s time se sprdaju i iživljavaju.

Zna li tko s kojim danom će se bonusne dionice HT-a pojavit na burzi? Hvala

06.10.2008. trebaju sjesti na račune investitora u SDA – http://www.sda.hr/portal/f?p=100:2:753601407948841::::P2_SEC_CODE,P2_PROCESS,P2_PROCESS_VALUE:5EWVCQ,10,376
Kad će se pojavit na burzi – ovisi oće prodavat, neće prodavat. Očekivanja su da će ih dosta prodavat i da je to jedan od razloga ovakve cijene (uz sve ostalo zašto tržište pada).

I zato mi se sve više gade svi ti silni FM (pogotovo ovi iz OMF) i vrli analitičari.

Shebat će potošnju. Evo ja sam već ove padove na burzi ukalkulirao i manje trošim. Umjesto cijelog kupujem četvrt kuruznog francuza. Slično ko i Ameri. Dok cijeli svjet bruji kako odustaju od kredita za kuće oni prestali peglat kartice. Pa je sad cijeli svijet u komi. Prešlo u realni sektor a kad se to dogodi evo ti recesije, otpuštanja i šta ja znam čega sve ne.

Tko su likovi koji prodaju na ovim cijenama? Izgleda da ima više budala nego papira.

Na komentarima trgovanja kolega Vrana izjavljuje da će pričekati da HT kupuje po 200.
Pa sad vi recite što bi neiskusni, drhtavih ručica trebali iz ovoga zaključiti.

Fond menageri će se jako iznenadit kad vide da im jako malo ljudi hoće prodat dionice. Radio sam anketu u kojoj je sudjelovala bliža rodbina i prijatelji koji imaju dionice HT-a. Od 17 (upravljaju sa 26 paketa) samo će jedan odmah prodat, troje nije sigurno a ostalima ne pada na pamet sad prodavat dionice Telekoma. Znam da je uzorak mali i da nije reprezentativan ali je svakako zanimljiv. Ovo nije poziv na kupnju ili prodaju dionice.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Lomi se na HT-u i to ozbiljno.Idemo li prema cijeni crne ptice i certifikata na 200kn? [sealed]

Lomi se na HT-u i to ozbiljno.Idemo li prema cijeni crne ptice i certifikata na 200kn? [sealed]

e stvarno [lol]

dan je pametniji od noći

Ne treba smetnuti s uma da svi samostalno donosimo odluke da li ćemo prodati ili ne. Mediji i fondovi mogu (i hoće) širiti paniku, ali svaki investitor neovisno odlučuje da li će nepokolebljivo slijediti svoju investicijsku strategiju ili ne (kada rizik postane nepodnošljiv i miran san je bitniji).

Koliko sam shvatio, puno legendarnih investitora je često dolazilo u situaciju da svojim najbližim suradnicima privremeno ZABRANJUJE da im prenose trenutne vijesti s burza (tipično kod velikih padova), baš zato da ih ne ponesu emocije i da ne zaborave zašto su u ulaganje ušli.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

I kod INE se svojedobno pričalo da će mali dioničari prodavati kada dobiju 2 bonus dionice,pa se ama baš ništa od toga nije desilo.Neće se ni ovdje desiti.Pa ko će prodavat po nižoj cijeni od IPO-a? [sad].Pa zar ima takovih budalaša?Osim toga,što je s onih 2,5 milijarde kuna neraspoređenog viša novca na računu?O tom se prestalo govoriti…

Politiku ograniććenja cijen prilikom IPO-a napravio je i inzistirao-sugerirao Meril Linch, a DT ju sada smo nastavlja rušenjem jer vidi da to ide bez problema,,

Ispo IPO-a prodaju radnici kojima je Polanćec povoljno prodao i to je jedan od propusta vlade kao i kod INA-e, a što ješ jednom dokazuje na nekompetentnost Dečka za rasprodaju HR imovine (Polanćec)

Politiku ograniććenja cijen prilikom IPO-a napravio je i inzistirao-sugerirao Meril Linch, a DT ju sada smo nastavlja rušenjem jer vidi da to ide bez problema,,

Ispo IPO-a prodaju radnici kojima je Polanćec povoljno prodao i to je jedan od propusta vlade kao i kod INA-e, a što ješ jednom dokazuje na nekompetentnost Dečka za rasprodaju HR imovine (Polanćec)

mislim da nisi u pravu, radnici još nemaju pravo prodaje, ne pričaj gluposti. Ne treba se čuditi. Oduzmi dobijenu dividendu od ipo cijene i uključi u računicu dodatne dionice i dobiti ćeš cijenu po kojoj se može prodati uz neku zaradu. Još ako uzmeš kriterij stop lossa, uvijek ima onih koji će prodati i po 230 ako treba, prihvativši gubitak, da bi otišli skroz s burze ili se vratili u dionice za koje misle da će im vratiti izgubljeno.

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

New Report

Close