Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Ne mogu vjerovati da u današnjem Jutarnjem preko cijele naslovnice stoji HT 240 kn..može li niže. Stvarno ima svakakvih debila od novinara/urednika koji dezinformiraju i bespotrebno šire paniku.
Ma to su isfurane budale koje se povode za svime što dolazi iz vana, a to iz vana su neke Njujorške novine koje su jučer imale preko cijele strane dow 777
Kopiraju i ništa drugo. Ali takva nam je situacija u cijeloj zemlji, strano je najbolje a naše ne vrijedi niš.
Ne mogu vjerovati da u današnjem Jutarnjem preko cijele naslovnice stoji HT 240 kn..može li niže. Stvarno ima svakakvih debila od novinara/urednika koji dezinformiraju i bespotrebno šire paniku.
Zar misliš da to nije smišljeno plasirano za ovčice koje 06.10. dobivaju 10% dionica… U ovoj se zemlji zaista svašta može napisati i ne biti za to kažnjen…
Ljudi se samo bore za svoj posel… Novine jedino prodaju bombastični naslovi, koji često nemaju veze ntit s tekstom ispod njih, a kamoli istinom.
Pa pogledaj uokolo – tko još kupuje novine. Penzići, frizeri i kafići. Ja se stvarno ne sjećam kad sam kupio neko papirno izdanje našeg dnevnog tiska. Sve kaj trebam pogledam si na netu, a rit ionako brišem toalet papirom.
[smiley]
i mene to iritira, jer se stvara kriva slika stanja cijene
s druge strane jutarnju list jer ipak lijevo orijentiran i svakako sipa packe vladi
no isto tako i u vecernjaku (koji preferiria vladu) jucer je bio neoptmisticn tekst o dionicama i burzi, tako da oni koji se ne snalaze u tomu mogu lagano zaglibiti
uglavnom, citajate izmedju redaka, i svaku infomraciju provjerite iz tri razlicita izvora pa cete dobiti cijelovitiju sliku
pozdrav
Kad objave financijski kalendar za 2009. i ako na njemu bude upisana neka izvanredna skupština, ili ako samo objave datum izvanredne skupštine, onda se možemo nadati i izvanrednoj dividendi.
Mene veseli da će Braniteljski fond prodati INU. Imat će dovoljno gotovine pa neće morati prodavati ht za eventualnu isplatu udjela. K tome, možda s tom gotovinom budu i kupovali na burzi, a to je opet dobro.
Torbari nagrađeni s još tisuću dionica HT-a
Iako je protiv torbara pokrenut kazneni postupak, oni će dobiti nove dionice vrijedne 280.000 kuna
Savršeno za moj čir na želucu. Informacija je pravi lijek, hvala Bing!
Savršeno za moj čir na želucu. Informacija je pravi lijek, hvala Bing!
Ova vijest opovrgava maksimu da se zlocin ne isplati.