HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Rekao bi da je gspodin Struja jedan od onih sto je na pocetku trgovanja ovom dionicom kad je bila cijena na 390, pisao na forumu "moj target je 550! nedam ispod, samo sto nije…." mozda pod drugim nickom, jer ipak trebalo bi imati obraza pisati ponovo pod istim nickom. Eto toliko od mene, a danas sam imao malo vremena nakon dugog perioda da napisem nesto na ovom forumu, jer zao mi je vas koji ste nonstop tu i samo se punite praznim pricama ljudi koji nisu u igri a htjeli bi biti toliko jako da su umislili da znaju sta rade. E pa neznaju, jer oni koji znaju sigurno ne pisu po forumu nego igraju igru i uzimaju pare.
I nemojte da se ko uvrijedi, nisam ja nista lose mislio, samo vi nastavite ja vas necu vise ometati, ali kad se zaigrate puno procitajte ponovo ovo sto sam napisao u ovih par postova. Pozdrav svima i sretno.

brmbota

čitam ja tekst, ali negdje oko prve trećine mi padne koncentracija. idem opet..tko? što? kako? uf

Izgleda da danas opet neki OIF prodaje. Zna li netko koliko još HT-a imaju OIF-ovi. Sve dok oni imaju HT nema nam rasta cijene. OMF-ovi ih prisiljavaju da im prodaju pod bagatelu.

Rekao bi da je gspodin Struja jedan od onih sto je na pocetku trgovanja ovom dionicom kad je bila cijena na 390, pisao na forumu "moj target je 550! nedam ispod, samo sto nije…." mozda pod drugim nickom, jer ipak trebalo bi imati obraza pisati ponovo pod istim nickom. Eto toliko od mene, a danas sam imao malo vremena nakon dugog perioda da napisem nesto na ovom forumu, jer zao mi je vas koji ste nonstop tu i samo se punite praznim pricama ljudi koji nisu u igri a htjeli bi biti toliko jako da su umislili da znaju sta rade. E pa neznaju, jer oni koji znaju sigurno ne pisu po forumu nego igraju igru i uzimaju pare.
I nemojte da se ko uvrijedi, nisam ja nista lose mislio, samo vi nastavite ja vas necu vise ometati, ali kad se zaigrate puno procitajte ponovo ovo sto sam napisao u ovih par postova. Pozdrav svima i sretno.

Sve stoji. No, tu mali izmjenjuju informacije i dezinformacije / zato je poželjno prije donošenja odluke i provjeriti podatke /. No više ljudi znade barem toliko koliko najpametniji među njima a najvjerojatnije i više. Istina večina postova su želje / ili kako neki pišu drukanje /, što je po mome normalno, ali sigurno bez večeg učinka. I vjerujem da neke teme čitaju i "oni".

Nakon nekoliko mjeseci ponovno sam došao na forum. Na moju žalost, ovdje je još uvijek sve isto: nikakvih korisnih inormacija, nikakvih novih saznanja niti bilo kakvih argumenata – samo grube riječi, nadmudrivanja i neutemeljena prdviđanja. 2091 stranica teksta, a od toga je većina neupotrebljiva. Što u stvari radi taj moderator?

Nakon nekoliko mjeseci ponovno sam došao na forum. Na moju žalost, ovdje je još uvijek sve isto: nikakvih korisnih inormacija, nikakvih novih saznanja niti bilo kakvih argumenata – samo grube riječi, nadmudrivanja i neutemeljena prdviđanja. 2091 stranica teksta, a od toga je većina neupotrebljiva. Što u stvari radi taj moderator?

što radi? Traži po internetu opisan tvoj vrijednosni sustav po kojem bi mogao procijeniti koji je post tebi upotrebljiv a koji neupotrebljiv. Još ga nije našao pa ne može brisati, ali čim nađe bude pristupio selektivnom brisanju.

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Oprostite kolega, koje korisne informacije bi pomogle da se ova dionica vrati iznad 300 kn, osim izvanredne dividense u iznosu od recimo 50 kn. Vidite da nam tržište super burno reagira na sve pozitivne informacije za bilo koju dionicu, pa tako i ovu (pogle DLKV ili VIRO)

Surround all arround when it hits the ground

Vaše visočanstvo, ispričavamo se što nismo postavili crveni tepih povodom Vašeg povratka na forum.

Što se korisnih informacija tiče:

Korisne informacije se plaćaju.

Za sve ostalo tu je forum.

napiši nešto koristno [thumbsup]

Ja imam samo jedan nick! Nemam potrebe pisati pod više nickova jer ja imam posao i ne živim od burze, ja ovdje ulažem zbog dodatne zarade!
Meni se čini da Vas ima jedno 50 koji ste plaćeni da sjediti u uredima do svojih šefova (fond menadžera) i da po njihovom nalogu pišete, normalno, kako njima odgovara jer ste plaćeni da i ovo malo šake jada od naroda prevarite i uzmete što vrijedi! Samo kad Vas gledam na TV kako se smijete kad govorite o "krizi", muka mi je! Zato narode nedajte ovu zlatnu dionicu a nek oni kupuju Pounje i nek "ulažu" u kako kažu punim ustima "tržište kapitala"!

Pozdrav. Koja je vaša teorija oko ovog odugovlačenja s isplatom izvanredne dividende? Prošlo je par mjeseci otkad se stvorila ta činjenica, složili smo se da ta tvornica novaca nema prostora za ulaganje i najlogičnija je dividenda, a mora i Nijemac vadit pare polako. Izvanredna dividenda HT-a bi mogla biti injekcija za cijelo tržište i nakon toga slijedi eksplozija (možda put prema indeksu 3800), čini mi se da fondovi vrše pritisak i odugovlače da se mogu što duže nakrcati po ovim diskontnim cijenama.
Usput, postoje li neka nagađanja koliko bi iznosila izvanredna dividenda?

Jedno pitanje..
Jel će biti izvanredna dividenda ili ne…
Molim kratak komtar…
Svašta se priča

New Report

Close