HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 06:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kada sam prije par mjeseci ovdje napisao da će se crobex spustiti na 3000 bodova a ht nastaviti padati prema 200 ljudi su mi se smijali pa evo kao što možemo vidjeti nažalost sam bio u pravu

Strah me samo šta će biti kad 06.10. dođu one dopunske dionice HT-a , pa kad raja registrira u brokera i krene u rasprodaju.

Ako Ht bude ovako nisko ili niže možda će ljudi pričekati dividendu jer to će već biti 10 mjesec i još samo malo+upitna izvanredna. Uglavnom ja ga neću prodavati prije dividende, i da nisam upucao toliko u Ht, sigurno bi se nakrcao drugim dionicama negdje putem jer bi naivno mislio da smo na dnu i sada bi dobro debelo srkno mulj [lol] Tako da me ovaj minusić na hateju uopće ne boli, i nije čak ni minus kad se uzme sve u obzir . [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

kada sam prije par mjeseci ovdje napisao da će se crobex spustiti na 3000 bodova a ht nastaviti padati prema 200 ljudi su mi se smijali pa evo kao što možemo vidjeti nažalost sam bio u pravu

recimo da su vas svi članovi foruma i oni koji ga čitaju a koji su u ht-u poslušali i prodali taj dan ili slijedeći sve svoje dionice, vi bi pretpostavljam bili jako sretni, no pitanje je koliko bi vam svi ti ljudi zahvaljivali, koliko bi ljudi stiglo prodati po onim cijenama prije no što bi cijena opako zaronila. Eto, upravo sad imate priliku vidjeti što strah radi, a nevezano uz poslovanje ili fundamente, ali doći će sve na svoje. Drugi put kad imate osjećaj da neka dionica ide dolje, obavijestite samo par najbližih burzovnih prijatelja i obvežite ih klauzulom tajnosti te će vam oni moći zahvaljivati pa ćete biti sretni. Ljudi koji sad prodaju dionice su van razuma, slično kao kockar koji nakon što je izgubio 10000 kuna koje je uložio nadajući se da će dobiti 100000, stavlja 3000 na crveno i razmjerno sretan ide doma sa 6000. Neću se praviti da sam ulazio u ht planirajući ostati dugoročno, ali kad se već situacija tako odvila, nije svako zlo za zlo, barem dok isplaćuju dividendu….

fundamentalist

potpuno se slažem, ali problem ostaje ako American International Group (AIG) ne dobije zajam
od 40 milijardi dolara koji je zatražio i proglasi bankrot za koji dan ili tjedan, ipak se tu radi o najvećoj osiguravateljskoj kompaniji na svijetu, vjerujem da bi takav razvoj događaja povuklo
tržište još kojih 10-20% niže, a možda i više…

vjerojatno ce im dati kredit ali ne na 40mlrd, vjerojatno pokusavaju u ozracju panike dobiti sto vise novaca, na kraju ce propasti. tim kreditom ce dobiti par mj da se konsolidira trziste i pripremi za bankrot i sto nisu napravili sa lb da ju vjerojatno razbiju u ono sto valja, tako bi steta bila sto manja. trziste naravno pada, sad je to uzasno kad je sve na hrpi fredie, franie, aig, lb ml…. i tko zna tko jos, a i vec osnivaju fond od 70mlrd koji je vec razgrabljen, a nije ni poceo raditi. sad tko ima kesa car je.
[/quote]
AIG je dobio 85mlrd od Feda. Medjutim ne bih nazvao to dobio jer je tu realna kamata od nekih 11.3% kroz slijedeca 24 mjeseca. tj laickim rjecnikom ako ne poprave poslovanje (koje se nece popraviti ako se ne popravi situacija u sektoru); svejedno im se ne pise dobro. Ipak nemojte misliti da oni mogu tako lako poci u bankrot; ipak je Lehman za njih mala chiuaha pored njemackog ovcara sa 70mil klijenata. Inace cijena dionice im je pala preko 90% od pocetka hipotekarne krize; pa tko je hazarder i ima viska love; mozda je ovo pravi trenutak za kocku.
Pozdrav iz uzdrmanog centra svjetske moci
Leon

[/quote]
Kako da tržim na američkom tržištu?

isto i bar 10 ljudi koji su tada isto kao i danas bili pesimisti sto je njihov izbor. isto tako je bar 20 ljudi govorilo da ce ht biti ispod ipo-a na temelju cega su to govorili graha, tarota. prije tjedan dana je ht bio i nadomak 290. obzirom da ste vec sve znali trebali bi danas biti najbogatiji na svijetu ja sam siguran da bi dionicari aig-a, lb . . . davali mlrd-e kad bi to znali, tko je slijedeci? hoce li se netko sad javiti i reci ha ha ha ha crobex na 2500, ht na 220kn ina za kikiriki, ima stranica za to (neto jesam ti rekao.com/hr) pa tamo likujte.

AIG je dobio 85mlrd od Feda. Medjutim ne bih nazvao to dobio jer je tu realna kamata od nekih 11.3% kroz slijedeca 24 mjeseca. tj laickim rjecnikom ako ne poprave poslovanje (koje se nece popraviti ako se ne popravi situacija u sektoru); svejedno im se ne pise dobro. Ipak nemojte misliti da oni mogu tako lako poci u bankrot; ipak je Lehman za njih mala chiuaha pored njemackog ovcara sa 70mil klijenata. Inace cijena dionice im je pala preko 90% od pocetka hipotekarne krize; pa tko je hazarder i ima viska love; mozda je ovo pravi trenutak za kocku.
Pozdrav iz uzdrmanog centra svjetske moci
Leon

da vidjeli su koje je sranje ispalo zato sto su pustili slobodnom trzistu lb. sad pod svaku cijenu spasavaju povjerenje ljudi u financijski sustav a to nema cijene. sad je najvece pitanje koliko ce dugo fed stampati novac i spasavati pohlepne banke i nesposobne uprave. trebali su bankrotirati isto kao i enron i verticom samo je pitanje tko ce ih sad "napasti" i spasiti . . . . .

ZAGREBAČKA BURZA
HT 14 kuna ispod IPO-cijene
18.9.2008 10:29:58

ZAGREB – Uz minus Crobexa od 3,4 posto dionice Hrvatskog telekoma potonule su na na samo 251,3 kuna postavljajući novi negativni rekord, odnosno najnižu ikad zabilježenu cijenu. [cry] [bye] [bye] [bye]
[bye] A pravi pad je tek pred nama spašavaj se tko može. [bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Idemo lagano ali sigurno prema -5%

ovo je presmiješno,samo 8 ponuda za kupnju na HT-u

Kako sam ranije napisao, da treba pod hitno da se donese uredba kojom bi HT trezor kupovao dionice oko milijardu Kn, bi trebali potrošiti na dionice, a od izvanredne dividende ništa jer ovo je bolje nego sama izvanredna dividenda……..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Pa čovjeće oni moroni iz Vlade i Mudrinić su se već trebali na to pripremit a ne ovako! Sramota!
Nemam dionice Ht-a više ali ovo je za nevjerovat!

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Istina, nitko iz nijedne firme ne želi izaći u javnost, upravo ta neizanteresiranost nešto govori.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close