HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 04:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,50
108.994
2,986
36,60
37,50
1,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pozdrav ekipa…
Danas sam već pisao nešto u pesimističnom tonu, ali sam bio (normalno) moderiran…
Ako još ima optimista, molio bih da napišu koju i za mene, pošto ja jednostavno još ne vidim kraja….
Amerika u k….
EU čeka da dođe na red…
Mi…(ma to ne treba ni spominjati)….
Ljudi moji, nema nam spasa na vidiku…
Ne bu dobro…

Nije sve tako sivo.....

Ovo je poprilično siguran sektor u ovakvim situacijama

Deutsche Telekom AG 10.91 +0.03 +0.28% 55,300,488 9/16 5:35pm

France Telecom 20.03 +0.81 +4.22% 44,600,439 9/16 5:36pm

Vodafone Group Plc 127.00 -3.80 -2.91% 254,256,668 9/16 4:35pm

Obratite pozornost da smo več na pola putra do redovne dividende+moguča izvanredna

Mislim da će Bago i Hrga popizdit, oni isto imaju dionice HTa.

Da ali oni ako su kupili na IPO su u plusu, njihova ulazna cijena je tada oko 240 kuna.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ne znam zbog cega ali zaba je u par dana prodavala jako puno dionica ++30000 i medju ostalima pokrenula pad!

Pozdrav ekipa…
Danas sam već pisao nešto u pesimističnom tonu, ali sam bio (normalno) moderiran…
Ako još ima optimista, molio bih da napišu koju i za mene, pošto ja jednostavno još ne vidim kraja….
Amerika u k….
EU čeka da dođe na red…
Ne bu dobro…

OK,to je tvoj način da ti bude lakše..pošto te ne možemo sad svi skupa zagrliti i potapšati po ramenu,
vrati se na konjića i nastavi se ljuljati,mi ostali pokušavamo konstruktivno sagledati situaciju i hladnih glava postupati na uzavrelom tržištu.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Zapitajete se jeste li kratkoročan ili dugoročan investitor. Ako ste ovo prvo onda mi vas je žao. Ako imate tu sreću da ste ovo drugo, radujte se dividendama, tehateju i bemveju!

Dobro je ako si dugoročan investitor, ali ako su dionice precijenjene, a bile su, onda ni malo špekulantskog duha nije na odmet.

Strah me samo šta će biti kad 06.10. dođu one dopunske dionice HT-a , pa kad raja registrira u brokera i krene u rasprodaju.

Always sunny in the rich man's world.

potpuno se slažem, ali problem ostaje ako American International Group (AIG) ne dobije zajam
od 40 milijardi dolara koji je zatražio i proglasi bankrot za koji dan ili tjedan, ipak se tu radi o najvećoj osiguravateljskoj kompaniji na svijetu, vjerujem da bi takav razvoj događaja povuklo
tržište još kojih 10-20% niže, a možda i više…

vjerojatno ce im dati kredit ali ne na 40mlrd, vjerojatno pokusavaju u ozracju panike dobiti sto vise novaca, na kraju ce propasti. tim kreditom ce dobiti par mj da se konsolidira trziste i pripremi za bankrot i sto nisu napravili sa lb da ju vjerojatno razbiju u ono sto valja, tako bi steta bila sto manja. trziste naravno pada, sad je to uzasno kad je sve na hrpi fredie, franie, aig, lb ml…. i tko zna tko jos, a i vec osnivaju fond od 70mlrd koji je vec razgrabljen, a nije ni poceo raditi. sad tko ima kesa car je.
[/quote]
AIG je dobio 85mlrd od Feda. Medjutim ne bih nazvao to dobio jer je tu realna kamata od nekih 11.3% kroz slijedeca 24 mjeseca. tj laickim rjecnikom ako ne poprave poslovanje (koje se nece popraviti ako se ne popravi situacija u sektoru); svejedno im se ne pise dobro. Ipak nemojte misliti da oni mogu tako lako poci u bankrot; ipak je Lehman za njih mala chiuaha pored njemackog ovcara sa 70mil klijenata. Inace cijena dionice im je pala preko 90% od pocetka hipotekarne krize; pa tko je hazarder i ima viska love; mozda je ovo pravi trenutak za kocku.
Pozdrav iz uzdrmanog centra svjetske moci
Leon

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Pozdrav ekipa…
Amerika u k….
EU čeka da dođe na red…
Ne bu dobro…

OK,to je tvoj način da ti bude lakše..pošto te ne možemo sad svi skupa zagrliti i potapšati po ramenu,
vrati se na konjića i nastavi se ljuljati,mi ostali pokušavamo konstruktivno sagledati situaciju i hladnih glava postupati na uzavrelom tržištu.
[/quote]
Ma vi ćete to riješiti???
Sad mi je odmah lakše!!!

A ja se uplašio?????! [bye]

Nije sve tako sivo.....

Ovaj post od prije par dana je ocijenjen sa 2%, tekst sa businessa je govorio da se pripremite za pad ispod IPO cijene. Cijena neće ići ispod 240 kuna, bar dok se ne isplati izvanredna dividenda. Ne pišem ovo da bi vas zahebavao ili likovao, jer nisam ni ja utopio ht po nekoj sjajnoj cijeni.

Kolega, vi uistinu vjerujete kako je business 4 dana ranije znao za slom burze u New York-u?????
Jedino čemu treba vjerovati su fundamenti kompanije, a ovdje govorimo o HT-u, kompaniji koja isplaćuje dividendu koja je oko 10% trenutne vrijednosti dionice – dividenda koja je ogromna ne samo na ovim prostorima. I dalje ima izdašnu dobit i sigurno će ju imati narednih godina kao i izdašne dividende, pa se trebate brinuti jedino ako ste kratkoročni investitor.
Ako niste, jednostavno nemojte trošiti živce prateći vrijednost ht-r-a na zse ovih dana…
Pardon, jeste – rekli ste da ste se riješili hateja.

Ovo nije fer, ovo je silovanje jadnoga nam HaTeja, najbolje bi bilo da je ko MAX TV, džabe ili za kunu.

strpljen..spašen Time is on my side

Ovaj post od prije par dana je ocijenjen sa 2%, tekst sa businessa je govorio da se pripremite za pad ispod IPO cijene. Cijena neće ići ispod 240 kuna, bar dok se ne isplati izvanredna dividenda. Ne pišem ovo da bi vas zahebavao ili likovao, jer nisam ni ja utopio ht po nekoj sjajnoj cijeni.

Kolega, vi uistinu vjerujete kako je business 4 dana ranije znao za slom burze u New York-u?????
Jedino čemu treba vjerovati su fundamenti kompanije, a ovdje govorimo o HT-u, kompaniji koja isplaćuje dividendu koja je oko 10% trenutne vrijednosti dionice – dividenda koja je ogromna ne samo na ovim prostorima. I dalje ima izdašnu dobit i sigurno će ju imati narednih godina kao i izdašne dividende, pa se trebate brinuti jedino ako ste kratkoročni investitor.
Ako niste, jednostavno nemojte trošiti živce prateći vrijednost ht-r-a na zse ovih dana…
Pardon, jeste – rekli ste da ste se riješili hateja.

[/quote]
Tako je kolega. Ljudi ja sam prodao Ht po 280 i nešto sitno ali samo zato što mi je trebalo za nešto drugo – van Tk. Niti ja nisam očekivao Ht ispod 265 ali pod provalom loših vijesti očito je pukao neki certifikat i sad smo tu gdje jesmo. Naglašavam da je ovo privremeno i da je Ht najbolja dionica za ulaganje srednjeročno i za spokojan život bez stresanja.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close