HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 13.11.2024. u 00:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,29
57.455
1,583
36,40
36,60
0,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

potpuno se slažem, ali problem ostaje ako American International Group (AIG) ne dobije zajam
od 40 milijardi dolara koji je zatražio i proglasi bankrot za koji dan ili tjedan, ipak se tu radi o najvećoj osiguravateljskoj kompaniji na svijetu, vjerujem da bi takav razvoj događaja povuklo
tržište još kojih 10-20% niže, a možda i više…

vjerojatno ce im dati kredit ali ne na 40mlrd, vjerojatno pokusavaju u ozracju panike dobiti sto vise novaca, na kraju ce propasti. tim kreditom ce dobiti par mj da se konsolidira trziste i pripremi za bankrot i sto nisu napravili sa lb da ju vjerojatno razbiju u ono sto valja, tako bi steta bila sto manja. trziste naravno pada, sad je to uzasno kad je sve na hrpi fredie, franie, aig, lb ml…. i tko zna tko jos, a i vec osnivaju fond od 70mlrd koji je vec razgrabljen, a nije ni poceo raditi. sad tko ima kesa car je.

Direktiva fondovima za kupnju ht-a je vec na snazi, nema brige oko toga [thumbsup]

Aha, samo što fondovi i vlada više nisu prijatelji. INA ih malo zavadila. Zato se ovo i događa s HT-om. Jao, Rumenige i Ivo – kako ćete se iz ovoga izvući….

možda već znaju za visinu izvanredne dividende, pa cijena dionice za toliko ide dolje?

Direktiva fondovima za kupnju ht-a je vec na snazi, nema brige oko toga [thumbsup]

Nažalost direktiva je ta da fondovi iste banke sami sebi prodaju dionice i tako spuštaju cijenu.
Kako ono kažu, virtualno trgovanje? A promet 10 mil. i tak iz dana u dan. Vuk sit, ovčice na kupu, ali ošišane kako se tu popularno kaže.

Aha, samo što fondovi i vlada više nisu prijatelji. INA ih malo zavadila. Zato se ovo i događa s HT-om. Jao, Rumenige i Ivo – kako ćete se iz ovoga izvući….
[/quote]

Ko da je to bitno, bitno da su ovce ostrigane (opet)!
btw, tko je Rumenige?

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Zaradu na paketima HT-a donosi još samo dividenda

Hrvatske telekomunikacije su trgovanje na Zagrebačkoj burzi jučer završile na 268,99 kuna, što je njihova druga najniža zadnja cijena od uvrštenja na burzu 5. listopada prošle godine. [cry] [bye]
a tek sutra ronjenje do dna [bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

HT do 2012. otpušta još dvije tisuće ljudi?

Na današnjoj sjednici Uprava HT-a odlučit će o sudbini viška radnika. Prema informacijama Novog lista, još 300 radnika proglasit će se tehnoloških viškom, a njih 500 prebaciti u izdvojeno poduzeće koje će se baviti izgradnjom. [bye] [cry]
znači dolaze još teži dani. [bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Evo tebi u prilog Sančo online iz businessa-hr:

Bonus dionice HT-a neće srušiti cijenu

Vaš link

Kolege svejedno mi je, ovih dionica sam se riješio, ali smatram da je bolje da ih sad prodate (ako ste ih registrirali), jer mislim da će cijena vrlo brzo biti ispod Ipo cijene. Zaista nemam namjeru kupovine Ht-a i to je samo moje mišljenje.
[/quote]

Ovaj post od prije par dana je ocijenjen sa 2%, tekst sa businessa je govorio da se pripremite za pad ispod IPO cijene. Cijena neće ići ispod 240 kuna, bar dok se ne isplati izvanredna dividenda. Ne pišem ovo da bi vas zahebavao ili likovao, jer nisam ni ja utopio ht po nekoj sjajnoj cijeni.

[/quote]

Samo da dodam. Vremena direktiva su prošla prije jedno 20 godina. Druže moj. Sad su vremena "ruka ruku mije". Vlada je oštetila fondove na INA-i jer nije napravila uvjete za tržišno natjecanje za prodaju i time puno veću cijenu. E sad fondovi više ne "brane" HT kao nekad. Ruka ruku mije, a ovo će se loše završiti.

Pozdrav drugari!

[/quote]

Ko da je to bitno, bitno da su ovce ostrigane (opet)!
btw, tko je Rumenige?
[/quote]
Rumenige je Polančec…

Što ovca ležeć' vidi daleko nije...

HT do 2012. otpušta još dvije tisuće ljudi?

Na današnjoj sjednici Uprava HT-a odlučit će o sudbini viška radnika. Prema informacijama Novog lista, još 300 radnika proglasit će se tehnoloških viškom, a njih 500 prebaciti u izdvojeno poduzeće koje će se baviti izgradnjom. [bye] [cry]
znači dolaze još teži dani. [bye]

zar to nije dobra vijest za dioničare, riješiti se tehnološkog viška ?

Što ovca ležeć' vidi daleko nije...

[/quote]
zar to nije dobra vijest za dioničare, riješiti se tehnološkog viška ?
[/quote]

Ne, jer je to psiholoski efekt…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

New Report

Close