HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 00:15
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,10
142.745
3,954
36,30
36,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

drž’ te čvrst gaće i pripremite čiste……
jadna nam majka…… [cry]

Čemu panika, ništa se nije desilo što se tiče fundamenata, samo je pala još jedna američka banka,
kad prođe strka oko toga lagano se vraćamo, a možda i vlada uleti s izvanrednom dividendom da smiri građane, nema panike

Čemu panika, ništa se nije desilo što se tiče fundamenata, samo je pala još jedna američka banka,
kad prođe strka oko toga lagano se vraćamo, a možda i vlada uleti s izvanrednom dividendom da smiri građane, nema panike

Najbolje kako sam rekao, otkupom dionica sa burze u trezor, jer ovako taj novac neće završiti u potrošnji već u trezoru, a čim bude manje dionica cijena će biti veća……..

pozdrav

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Big boss, čisto informativno me zanima, po tvom mišljenju kolike su šanse da se to dogodi?

kupila ht-a ko drva….

strategija " ili ili " odnosno ko živ ko mrtav [pray]

Najbolje kako sam rekao, otkupom dionica sa burze u trezor, jer ovako taj novac neće završiti u potrošnji već u trezoru, a čim bude manje dionica cijena će biti veća……..

pozdrav
[/quote]

Pozdrav,

to bi bilo tako kad bi živjeli u teoriji.

Za praksu i sadašnje stanje pogledati ADPL : trezor ima odluku o dokupu, a cjena je od onda pala koliko 20,30,40%. Znači od trenutka kad se znalo da će trezor dokupljivati cijena pada strmoglavo.
Čudno? Pa i nije baš. Jer da ja dokupljujem velike količine naravno da bi htio što manju cijenu, a ne što veću. Jr ne zaboravi da su i dionice novac, pa ako se tvrtka muči da ga zaradi zašto bi ga bacala pri kupnji svojih dionica???

Znači cijena Ht bi išla gore kad ne bi niti jedan fond radio iskrcaj baš onda, kad bi svi fondovi kupovali, kad bi mali kupovali, a ne prodavali + dobre vijesti s jedne strane.
A to se ne događa baš često, zar ne?
Puno ako, čak i previše po mom ukusu.

uprava nece nista raditi prije podjele dionica tek nakon. ovo su samo odjeci svjetskih trzista za par dana bi trebali vidjeti gdje smo, dok se redovi konsolidiraju. sad je najbolje vrijeme za stvarati paniku i kupovati dionice za nista.

Jedino u što vjerijem su fundamenti, mislim da će ipak oni prevagnuti kada se stvar malo smiri.

strpljen..spašen Time is on my side

uprava nece nista raditi prije podjele dionica tek nakon. ovo su samo odjeci svjetskih trzista za par dana bi trebali vidjeti gdje smo, dok se redovi konsolidiraju. sad je najbolje vrijeme za stvarati paniku i kupovati dionice za nista.

potpuno se slažem, ali problem ostaje ako American International Group (AIG) ne dobije zajam
od 40 milijardi dolara koji je zatražio i proglasi bankrot za koji dan ili tjedan, ipak se tu radi o najvećoj osiguravateljskoj kompaniji na svijetu, vjerujem da bi takav razvoj događaja povuklo
tržište još kojih 10-20% niže, a možda i više…
za malu predođbu, probajte zamisliti šta bi se dogodilo sa CROBEX-om da u jednom danu Croatia osiguranje i Euroherc proglase bankrot, o kojem postotku minusa bi tada pričali?

Jedino me zanima kraj danasnjeg trgovanje, dali ce probat dici cijenu barem na IPO cijenu ili ce ostat kako bude.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Jedino me zanima kraj danasnjeg trgovanje, dali ce probat dici cijenu barem na IPO cijenu ili ce ostat kako bude.

bojim se da ne bude,a bojim se i što će biti sutra

Mislim da će Bago i Hrga popizdit, oni isto imaju dionice HTa.

Direktiva fondovima za kupnju ht-a je vec na snazi, nema brige oko toga [thumbsup]

...Imperare sibi maximum imperium est...

New Report

Close