Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,90 | 129.156 | 3,320 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
mozete mi reci kad je dodjela onih ¨gratis¨ dionica (10+1)??
hvala
mozete mi reci kad je dodjela onih ¨gratis¨ dionica (10+1)??
hvala
Zao mi je kolega, vec smo sve podjelili, nema vise [lol]
06.10.2008.
Je li ove dodatne dionice vrijede samo za ovu godinu ili se daju i 2009 godine?
svaku godinu narednih 10 godina, i to za svaku dionicu koja se kupi do dana objave dodjele + još izvanredna dividenda ali tek kad ti daju dodatnu + preuzimanje DT od strane HTa… ma sve!!!:)
neko se ljepo istovrio 3.5 milje
netko se lijepo utovario 3.5 milje
Oprostite znam da je glupo ali osoba koju poznajem iz uprave T-Mobile mi je rekla to u povjerenju, kao da bas i ne pricam dalje… Nije to do ni do nje ni do T-Mobilea, Apple im radi probleme oko toga, kao, sve mora biti "TOP SECRET" dok ne dođe do službenog predstavljanja uređaja na trzistu…
[/quote]
cujte pa vi bi najbolje trebali znati da kad zelite nekome nesto reci a da to svo saznaju morate napomenuti da nikome ne smije reci toj istoj osobi
pofuk
Nema se tu što razmišljati previše, uskoro idu bonus dionice, to je nekih 1.890.000 "novih" dionica na tržištu, što znači da uskoro kreće priča, ali i konkretni korak:
a) dividenda – najrealnija priča i gotovo sigurno slijedi
b) preuzimanje
c) fenomenalni rezultati poslovanja
d) potpuno nove usluge/proizvodi
Ako ste primijetili počelo je reklamiranje MaxTV preko fiksne telefonije, znači HT je napao i fiksnu telefoniju, što znači ako želiš MaxTV i besplatni prijemnik moraš koristiti usluge T-com, ne Optime itd. [thumbsup]
Oprostite znam da je glupo ali osoba koju poznajem iz uprave T-Mobile mi je rekla to u povjerenju, kao da bas i ne pricam dalje… Nije to do ni do nje ni do T-Mobilea, Apple im radi probleme oko toga, kao, sve mora biti "TOP SECRET" dok ne dođe do službenog predstavljanja uređaja na trzistu…
[/quote]
cujte pa vi bi najbolje trebali znati da kad zelite nekome nesto reci a da to svo saznaju morate napomenuti da nikome ne smije reci toj istoj osobi
pofuk
[/quote]
Oprostite kolega, ali, nisam shvatio, jel mozete ponovo [lol]
neko se ljepo istovrio 3.5 milje
Ne znam tko bi drugi osim Fondova u debeloj banani prodavao dionce HT-a na ovoj razini…. Očito je da se trend povlačenja casha iz investicijakih fondova i dalje nastavlja, te su ovi stjerani uza zid… Naravno, Mirovnjaci koji imaju konstantan priliv casha ovu situaciju obilato koriste…..