HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 03:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Na koji je datum točno godišnjica IP-a?

who dares, wins

05/10/2008

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Imenovanje Irene Jolić Šimović za glavnu direktoricu T-Coma
T-Hrvatski Telekom (‘T-HT’ ili ‘Grupa‘, Reuters: THTC.L, HT.ZA; Bloomberg: THTC LI, HRTA CZ),
hrvatski vodeći davatelj telekomunikacijskih usluga, objavljuje da je Irena Jolić Šimović, članica
Uprave, imenovana na položaj glavne direktorice T-Coma, poslovne jedinice Grupe za nepokretnu
mrežu i broadband, s danom 1. listopada 2008. Dosadašnja glavna direktorica T-Coma Ivana Šoljan
podnijela je ostavku kako bi prihvatila vodeću poziciju u globalnom investicijskom fondu, u
turističkom sektoru.

Imenovanje Irene Jolić Šimović za glavnu direktoricu T-Coma
T-Hrvatski Telekom (‘T-HT’ ili ‘Grupa‘, Reuters: THTC.L, HT.ZA; Bloomberg: THTC LI, HRTA CZ),
hrvatski vodeći davatelj telekomunikacijskih usluga, objavljuje da je Irena Jolić Šimović, članica
Uprave, imenovana na položaj glavne direktorice T-Coma, poslovne jedinice Grupe za nepokretnu
mrežu i broadband, s danom 1. listopada 2008. Dosadašnja glavna direktorica T-Coma Ivana Šoljan
podnijela je ostavku kako bi prihvatila vodeću poziciju u globalnom investicijskom fondu, u
turističkom sektoru.

Majko moja… Svašta majka rodi, vlak povuče i vojska obuče… Nadam se da novoimenovana glavna direktorica neće davati izjave za televiziju, jer bi njena tvrda kamenjarska spika moga izazvati ozbiljna i trajna oštećenja sluha većine gledatelja. Ovime je samo dokazano koliko je HT jaka i uhodana firma koju sigurnim rukama vodi middle management, kada se za glavnu direktoricu mogu postavljati ovakve šarlatanke…
Neka nam je Bog od pomoći…..

Pisac ovog teksta je vlasnik HT dionica i počele su mu se tresti ručice….

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

@ Antraxxx

Čudne su neke odluke u velikim kompanijama. U svakom slučaju čini mi se da u HT-u ima jedan član uprave manje. Nije loše. Tu se da uštediti.

@ Antraxxx

Čudne su neke odluke u velikim kompanijama. U svakom slučaju čini mi se da u HT-u ima jedan član uprave manje. Nije loše. Tu se da uštediti.

Nažalost, prerano si se poveselio… Branka Skaramuča se vraća na "mjesto zločina", članicu Uprave za ljudske resurse ( čitaj " za headcount")…

A i naša vječna studentica Ivana Šoljan će dobiti masnu otpremninu koja će mjeriti milijunima kuna… Taman će joj dobro doći da finalizira onu turističko-građevinsku investiciju u Istri ….

@ Antraxxx

Nažalost, prerano si se poveselio… Branka Skaramuča se vraća na "mjesto zločina", članicu Uprave za ljudske resurse ( čitaj " za headcount")…

[/quote]

ali ona je već neki član uprave (T-mobile). U svakom slučaju jedan manje.

Ohoooo…. Tko nam se to namjestio sa 11000 dionica na prodaji po 285,99 ??? Izgleda da branitelji ipak izlaze iz Fonda, pa je pofalilo casha??? Ili su to opet neke igrice tradera i uzlazno pumpanje , te će ovaj zahtjev nastati kada mu se cijena približi??? Uglavnom saznati ćemo to vjerojatno sutra….

Ohoooo…. Tko nam se to namjestio sa 11000 dionica na prodaji po 285,99 ??? Izgleda da branitelji ipak izlaze iz Fonda, pa je pofalilo casha??? Ili su to opet neke igrice tradera i uzlazno pumpanje , te će ovaj zahtjev nastati kada mu se cijena približi??? Uglavnom saznati ćemo to vjerojatno sutra….

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Sumnjam da je to BF, prije da treba para za još nadokupit INE…
[/quote]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

vjerojatno se strasi ljude da jeftino davaju dionice jer kakti ne ide dalje. mozda ce se maknuti do 10h sutra ili kako neki kazu kad mu se cijena priblizi. ja se ne bi zabrinjavao pa to je samo 3kk kuna pola panasnjeg prometa ht to moze bez problema preboljeti. vidio je ht i gorih dana.

Ht na 285,99 prodaje onaj fond koji je kupovao na 278,00 te kao i prošli put ide na prodajnu cijenu
289,99 ………da proda sličnim naivčinama , poput mene, koji je na tim cijenama kupovao.
Razlika a u cijeni…solidna !
I Vi se bojite da cijene neće ići gore ? Pih ……itekako…če ići

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close