Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
A kaj velite na ovu. DT kupi Srpski Telekom, i onda počne konsolidacija tržišta bivše države. Najprije spajanje T-HT i S-telekoma, ulazak i BiH preko R. Srpske, pa u CG i onda na kraju uprava seli u Beograd.
Nisam pesimista, više realista.
pa ti kupi još dionica HTa i u mergu budi vlasnik i srpskog telekoma 😉
ima li netko kakvu ideju zasto smo zaronili (208.06), mozda pripremaju nulu za dividendu.
Koliko smo to zaronili?
HT po 280kn!!! 🙂 jel postoji išta jeftinije/sigurnije ulaganje na našem TK? .. pišem ovo jer mi nije jasno tko prodaje … e da mi je keša sad
HT dionice su kao i sve ostale tj. rizik je visok, uz to sa vrlo jakim konkurentima na malom tržištu ne bi bio pretjerano optimističan…
HT po 280kn!!! 🙂 jel postoji išta jeftinije/sigurnije ulaganje na našem TK? .. pišem ovo jer mi nije jasno tko prodaje … e da mi je keša sad
HT dionice su kao i sve ostale tj. rizik je visok, uz to sa vrlo jakim konkurentima na malom tržištu ne bi bio pretjerano optimističan…
[/quote]
kakav rizik ?
Koliko smo to zaronili?
lapsus htio sam promjeniti ali je bio neki error sad vise ne mogu mjenjati
sad je izgleda pocela panika kad je prodaja pala na ispod 280
Uskoro će ti biti još "nejasnije".
lapsus htio sam promjeniti ali je bio neki error sad vise ne mogu mjenjati
Moš mislit panike, nije bila ni na 270 , fondovi igraju igrice kao uostalom i na kompletnom ZSE.
sad je izgleda pocela panika kad je prodaja pala na ispod 280
[/quote]
Koliko čovjek treba biti glup da bi prodao Ht po 279, dva mjeseca prije dodatnih dionica i vrlo lako moguće izvanredne dividende. Potcijenjena i najsigurnija na ZSE. Ne nasjedajte prozirnim igricama fondova, prodajte jedino ako se želite kockati s drugim dionicama i fali vam casha, ja svoje držim da je cijena i 350.