Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
plus Tele2 s još uvijek velikim minusom i lažnim reklama
plus Tele2 s još uvijek velikim minusom i lažnim reklama
tele 2 ima najgore reklame s onim mafijašima. čista katastrofa.
Narocito su lijepe za djecu.
No, vidim ima dosta jakog pojacanja na kupnji HT-a
Kupnja – HT-R-A
957 287,69
4.662 287,67
285 287,66
110 287,60
200 287,06
Prodaja – HT-R-A
63 287,99
63 288,00
12 288,74
35 288,77
64 288,78 [pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray]
jel se pojačala kupnja nakon vaših lupetanja
Da.
u današnjem tiskanom izdanju Poslovnog dnevnika piše da HT od petka počinje s prodajom i-Phonea u Hrvatskoj…rezultati za treći kvartal bi mogli biti vrlo zanimljivi
Još veći utjecaj na dobit 3Q je turistička sezona koja je po lajanju na mobitelima fenomenalna.
u današnjem tiskanom izdanju Poslovnog dnevnika piše da HT od petka počinje s prodajom i-Phonea u Hrvatskoj…rezultati za treći kvartal bi mogli biti vrlo zanimljivi
Još veći utjecaj na dobit 3Q je turistička sezona koja je po lajanju na mobitelima fenomenalna.
[/quote]
pardon, krivo sam rekao, nakon Q3 koji će biti super zbog sezone Q4 će biti dobar zbog i-phone i novogodišnjih blagdana
[/quote]
pardon, krivo sam rekao, nakon Q3 koji će biti super zbog sezone Q4 će biti dobar zbog i-phone i novogodišnjih blagdana
[/quote]
da, ukratko za HT je uvijek dobra sezona, ili su turisti, ili se salju milijuni sms-ova za Bozic i NG, ili dolaze iPhone, ili vec nesto – i zato je to najbolja dionica u nas
PS Hvala zlonamjerniku koji je ocijenio s jedinicama moje poruke gdje sam samo stavio trenutnu kupnju i prodaju, bez ikakvih komentara. To sam napravio za kolege koji prate forum, a ne mogu pratiti situaciju na burzi. Ne shvaćam kome to može smetati, ali svejedno hvala.
Kolega, ne obazirite se.
Osobno Vam uvijek dodijelim ‘stotku’ jer mi je korisna informacija o stanju na burzi.
Danke!
[/quote]
Zašto? Meni su baš prepoznatljivi, a bogami i jasno ti kažu o čemu se radi. Baš su cool i off.
[/quote]
Imam dosta dionica Ht , a korisnik sam Tele2 i Metroneta , to nema veze sa reklamama nego sa cijenom proizvoda [sealed]