HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 07.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,84
41.221
1,150
35,90
36,00
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nista se ne prica oko 15 kuna……to je onaj bez veze napisao u onom clanku.

uvijek se glavni rast odvija prije no sto raja sazna o cemu se radi – vjerujem da ekipa oko uprave ht-ja vec zna nesto o izv.dividendi i da je zato cijena krenula

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Od kuda sada da se priča o 15 kn, zar se ne priča o 33 kn [sealed]

Mean people suck and nice people swallow!

I sve to nakon bezveznog teksta od Tomića u business.hr

ajde dražene svaki dan jedan takav tekst

lijepo nam je krenulo

hahaha, taj dečko je zaslužan za rast cijene ht kao i ja za srebrnu medalju filipa ude-a ( bravo filipe )

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

ode HT do 297. ako bog da mož doć do 306 kuna ali ne u ovom điru

To ne ovisi o nalozima na prodaji ili kupnji, nego o padu Ine, iskreno sutra sumnjam da ćemo taknuti 300, eventualno nategnutih 295, ali i mic po mic veseli. Sad je samo pitanje prodati INU i uletit u Ht ili držati INU koja očigledno lagano pada i čekati objavljenu Molovu cifru.
[/quote]

Ne bih rekao. Od danas se vrtimo između 285 i 290 barem ovaj i idući tjedan.

kao što sam prognozirao prije nekoliko tjedana, mislim da gospoda iz OMF neće dopustiti daljnji pad ove dionice nego ćemo lagano rast! ipak ovaka porast me malo izneneadio, očekivao sam cijenu od 290 kuna tek početkom rujna i držanje takve cijene do dolaska bonus dionica na tržište, ali možda je slaba prodaja nagnala gospodu da sami to malo podignu jer očito nisu zadovoljni sa količinom HT koji trenutno posjeduju! u svakom slučaju dobre vijesti nakon dugo vremena!

To ne ovisi o nalozima na prodaji ili kupnji, nego o padu Ine, iskreno sutra sumnjam da ćemo taknuti 300, eventualno nategnutih 295, ali i mic po mic veseli. Sad je samo pitanje prodati INU i uletit u Ht ili držati INU koja očigledno lagano pada i čekati objavljenu Molovu cifru.
[/quote]
Iskreno ja vjerujem u naše političare i ostao bih u INI, atko ima novca HT nikad neće bit jeftiniji nego sad [tongue]
[/quote]
Bit će jeftiniji nakon podjele bonus dionica (bar se nadam 🙂 )

[/quote]
Iskreno ja vjerujem u naše političare i ostao bih u INI, atko ima novca HT nikad neće bit jeftiniji nego sad [tongue]
[/quote]
[/quote]

halo bing, INU svakako drži, a HT dokupljuj, ali nikako lovom od prodaje INE… pozicija je na obje dionice zanimljiva, ovisno koliko dugo možeš čekati [tongue]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

[/quote]
[/quote]
[/quote]
I ja to očekujem, mada smatram da će taj pad biti kratkoročan. A nakon toga, samo up up (eto da i ja malo drukam:)

Zar nije logican komentar zene iz CREDOSa koja je rekla da se zauzimaju pozicije za "nakon INE" … uostalom kamo nakon INE ako ne u HT …. sto nudi takvu dividendu …redovnu i izvanrednu 🙂

Ideje naše benzin Vaš!

Evo malo igrica na kupnji.

Kupnja Cijena
58 290,00
116 286,64
300 286,63
100 286,53
40 286,52
1361 286,50
10 286,13
300 286,12
10 285,13
100 284,60
Cijena Prodaja
281,00 63
284,00 63

286,63 156
288,00 63
288,98 50
288,99 300
289,00 644
289,50 58
289,96 31
289,97 63

u današnjem tiskanom izdanju Poslovnog dnevnika piše da HT od petka počinje s prodajom i-Phonea u Hrvatskoj…rezultati za treći kvartal bi mogli biti vrlo zanimljivi

Excuses are like asses - everybody's got one and they all stink!

New Report

Close