Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
Inin GDR 3095,17 kuna, HT-ov GDR 292,59 kuna, BDI raste
Nije nemoguće da doguramo do te cijene jer je mali broj dionica izložen na prodaju do te cijene , ali trenutno smo taoci Crobexa i male likvidnosti .
Nije nemoguće da doguramo do te cijene jer je mali broj dionica izložen na prodaju do te cijene , ali trenutno smo taoci Crobexa i male likvidnosti .
[/quote]
Nećemo dogurati do te cijene. Nema nikakvog okidača koji bi potaknuo veću kupnju po asku.
Ti stalno jedno te isto, nećemo, nećemo, nećemo, i tako već mjesecima, lijepo izađi iz HT i nemaš više opterećenja. Ciao, goodbye….
Ti stalno jedno te isto, nećemo, nećemo, nećemo, i tako već mjesecima, lijepo izađi iz HT i nemaš više opterećenja. Ciao, goodbye….
Nećemo da izađemo iz ove dionice. Čekamo razno razne dividendice…
Inin GDR 3095,17 kuna, HT-ov GDR 292,59 kuna, BDI raste
[/quote]
Nećemo dogurati do te cijene. Nema nikakvog okidača koji bi potaknuo veću kupnju po asku.
[/quote]
A šta je sa izvanrednom dividendom ? Jesi li odustao od isplate ?
Da si čitao tajnu ne bi piskarao svašta na ovom forumu.
Konstatno trubljenje, nećemo, nećemo, ne ide, ne ide, nema šanse je…je bezveze.
Rasti ćemo, i to u nebesa, visoko, visoko, najviše
Kupnja – HT-R-A
8 284,44
100 284,40
106 284,36
70 284,11
82 284,10
Prodaja – HT-R-A
13 284,99
374 285,00
63 285,01
63 285,44
200 285,45 [pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray]
Da si čitao tajnu ne bi piskarao svašta na ovom forumu.
Konstatno trubljenje, nećemo, nećemo, ne ide, ne ide, nema šanse je…je bezveze.
Rasti ćemo, i to u nebesa, visoko, visoko, najviše
ma bravo, idemo danas na 300 kuna, sutra na 320…
i ja bih volio. bio sam 3 tjedna na godišnjem. za svaki slučaj sam stavio nalog na prodaju po 320, ali nije prošlo.
Imam neki osjećaj da bi ovih dana ht mogao malo krenuti preko 285, dok bi INA mogla malo tonuti: vrijednost BF-a nepromijenjena, crobi na istim razinama, još uvijek jeftina dionica, na businessu već pišu da bi se lova iz INE trebala sletiti u Ht, samo ja mislim da će se to početi ranije odvijati
A šta je sa izvanrednom dividendom ? Jesi li odustao od isplate ?
Nisam. To bi mi sad izvrsno došlo. Samo neka nam prvo preknjiže one bonus dionice pa onda iza toga negdje pred kraj godine.
to se i čeka jer bi u suprotnom imali dodatni posao koji bi koštao a to im se ne radi!
izvanredna dividenda će biti negdje desetak dana prije Božića!
[/quote]
ne znam na kakav dodatni posao mislite. knjiženje bonus dionica se mora napraviti. pitanje je samo (naravno ako je bude, a ja sa toplo nadam da će je biti) kada će biti isplaćena izvanredna dividenda. u slučaju da se odluka donese u rujnu, onda vlada dobiva tu dividendu, ako se to dogodi kasnije, onda ćemo je dobiti mi (naravno, mislim na onih 6 komada po paketu).
Meni govore da se ne treba moliti, a pazi ovo:
VIDEO: Molitvom na pumpi protiv poskupljenja goriva
Grupa ljudi u Washingtonu počela se moliti na benzinskoj crpki ne bi li se Bog smilovao i smanjio cijene goriva.
Njihove molitve počele su krajem travnja, a od tada cijena po galonu pala s četiri dolara na 3,80 dolara. „Nemamo nikog drugog kome bi se mogli obratiti, osim Bogu, njemu se moramo okrenuti kako bi rješili ovaj problem, a ne ljudima“, rekao je Rocky Twyman, 60-godišnji veteran lokalnog aktivizma koji je započeo neobične molitvene skupove.
Kupnja – HT-R-A
27 284,06
603 284,05
100 284,02
200 284,00
50 283,90
Prodaja – HT-R-A
3 284,98
159 284,99
1.285 285,00
63 285,01
63 285,20 [pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray][pray]