Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
http://www.rcb.at/Wertpapiersuche.quicksearch.0.html
ako zna netko više o tome pa da nam pojasni šta se može desit u budučnusti ?
[embarass]
tek sam sada vidio da ne radi link, inače se sa desne strane potraži ticker na ht:
ISIN Basiswert Fällig Strike Barriere L/S Geld Brief Diff% Abstand Basiskurs PDF
WKN KESt Hebel BZV Dat/Zeit Vortag zu KO Dat/Zeit
AT0000A06WQ2 T-Hrvatski Telekom 21.11.08 250,00 260,00 long 5,230 5,730 -0,95% 8,4% 283,00 RCB8RS 6,9 1,0000 17:39 16:00
Auswahl Zum besseren Finden von Wertpapieren
nutzen Sie die Wertpapiersuche
Može li me netko podsjetiti koji je datum podjele bonus dionica ???
Zahvaljujem
Mene bi zanimalo isto, malo sam prelista unatrag po forumu pa nisan naša ništa…a lin sam sad nešto previše tražit po netu…pa ako tko zna točan datum…bia bi zahvalan…
Mene bi zanimalo isto, malo sam prelista unatrag po forumu pa nisan naša ništa…a lin sam sad nešto previše tražit po netu…pa ako tko zna točan datum…bia bi zahvalan…
[/quote]
5. listopada 2008
http://www.kapital-plus.net/index.php?Vijesti&prikaz=vijest&id=1761
Znači 5.listopada povečat ćemo portfelj s HT dionicama. Da li to znači i pad vrijednosti cijene dionice ili je to još jedan lijep prinos u ovoj godini /nakon dividende/?
A meni osobno nažalost ništa od dodatnih dionica jer sam ih registrira, pa kad je bila okej cjena nisan proda a sad neman namjeru po ovoj cjeni prodavat…nisan lud…bija bi sritan da malo i padne 05.10.pa da jeftinije kupim, premda kupujem svakako još tih dana…
objava poslovnih rezultata za 2. kvartal 2008. godine u četvrtak 7.kolovoza
Molim vas kojeg datuma izlazi prva zabrana (6 mjeseci) za dionice koje su upisali zaposlenici i penzići. Hvala!
ja mislim da če informacije o isplati inzv.dividende početi kružiti tek u 9 mjesecu ,u 10 dobivamo bonus dionice 306000 građana,ističe lock up period za starije zaposlenike pa mislim da bi moglo doči do povečane ponude dionica na prodaji (ino o dividendi bi digao cijenu dionice cca 15 -20%)A ta cijena bitrebala biti "jučer,danas …sutra više ne)
Nije ni tebi baš pošlo za rukom. [wink]
Uostalom, kako bi stavili kad cijeli site ne radi već dva dana?
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/HT-fin2008-1H-NotREV-K-HR.pdf
ja mislim da če informacije o isplati inzv.dividende početi kružiti tek u 9 mjesecu ,u 10 dobivamo bonus dionice 306000 građana,ističe lock up period za starije zaposlenike pa mislim da bi moglo doči do povečane ponude dionica na prodaji (ino o dividendi bi digao cijenu dionice cca 15 -20%)A ta cijena bitrebala biti "jučer,danas …sutra više ne)
višak novaca koji ht mora plasirati, bilo u vidu izvanredne dividende, akvizicije ht mostar ili kupovine vlastitih dionica je stvar koja je već sada ukalkulirana u cijenu od 283kn, i to ne samo u tu cijenu, nego u višu…
dapače, ht polako ide na gore ustaljenim ritmom i sada je najsigurnije uložiti ili dokupiti ovu dionicu.
ritam je kojih 10ak kn/mj (ne 2,5kn tjedno!!!!!) i moglo bi stati na kojih 30x kn, dake krajem 9. kad objave što i kako sa viškom novaca.
dakle, za dokupljenih dionica vrijednosti npr 100k kn, za mjesec-dva će biti 5k kn.
5% za 2 mjeseca, nije loše… ako se uzme u obzir da ht daje 10% za godinu dana.