HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 14:50
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,85
63.733
1,684
37,80
38,00
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Moje je mišljenje da Hrvati nemaju toliko novaca koliko se priča, a oni koji nemaju teško da će se odlučiti za još jedan kredit. Pored kredita za stan, auto, potrošačkog i minusa na tekućem još se zadužiti ??? Koliko će ljudi upisati dionice na tatu, mamu, brata, sestru ? – Vas par koji ste u dionicama svaki dan i kužite kako to ide. Ja koji pratim burzu i ovaj forum svakodnevno neću upisivati na nikog drugog nego samo na sebe 1 paket i to je to.

Da li sad neki s foruma govore da neće biti veliki interes samo zato da mi neki odustanemo od više manjih paketa da bi za njih bilo više? Naravno ako ipak neće biti proporcionalno jer danas mi je rekao broker da će se to vidjeti tek 13. u prospektu[/i].

Kolega tenkista pa Vi imate pod ovim nickom 1198 postova! Pa zar bi ja išao Vama bacati burek u oči! Pa mislim da nisam pao tako nisko a dionica će biti i više ngo dovoljno za sve![smiley1]

kakvih sve gluposti ima zadnjih dana na ovoj temi tak da se nekoliko vrlo konstruktivnih projekcija budućih događaja jednostvano ne mogu primjetiti

ljudi čitajte malo pa ako treba i od 1. stranice ove teme i poštedite nas prije svega glupih pitanja
imate u svakim dnevnim novinama svaki dan neku vijest ili obavijest, na ovoj temi sve je već 10. puta raspravljeno (iznos paketa, broj dionica, cijena, punomoći, rezanje paketa, a to kaj neki ne znaju kaj znači proporcionalno i neznaju postotni račun je najzabrinjavajuća činjenica na ovom IPO-u) i bez vidljivog prospekta

evo malo iz današnjeg večernjeg
čini mi se da i neki novinari baš i nisu na ti sa temom o kojoj pišu

http://www.vecernji.hr/home/manager/2908478/index.do

Na sjednici 13. rujna Vlada će odrediti raspon cijene za dionicu, a upis i uplate završavaju 27. rujna u 23 sata i 59 minuta. Kako se prema svim računicama očekuje konačna cijena od 200 kuna, pojedinac bi mogao računati na 200 dionica za povlašteni paket .

P.S. Vjeko – “Zemo” – pomagaj

SKORa-M-A[color=blue][/color]

Evo mojih slučaja:
1. Išao sam vidjeti za stan za privremeno podstanarstvo i dok je baba čula da se bavim dionicama , odbila me je. Kaže da je to šverc isti kak i njen. Ona se bavi time da kupuje žive pure, kolje ih i onda prodaje. nema povjerenje u takve ljude i dobio sam nogu.

Moj slucaj: u firmi od 10 zaposlenih odrzao sam 3 tecaja dosad kako, kada, sto… Sakupit cu ostale i odrzat tecaj. Da ne kapaju…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

S,

kakvih sve gluposti ima zadnjih dana na ovoj temi tak da se nekoliko vrlo konstruktivnih projekcija budućih događaja jednostvano ne mogu primjetiti

ljudi čitajte malo pa ako treba i od 1. stranice ove teme i poštedite nas prije svega glupih pitanja
imate u svakim dnevnim novinama svaki dan neku vijest ili obavijest, na ovoj temi sve je već 10. puta raspravljeno (iznos paketa, broj dionica, cijena, punomoći, rezanje paketa, a to kaj neki ne znaju kaj znači proporcionalno i neznaju postotni račun je najzabrinjavajuća činjenica na ovom IPO-u) i bez vidljivog prospekta

evo malo iz današnjeg večernjeg
čini mi se da i neki novinari baš i nisu na ti sa temom o kojoj pišu

Na sjednici 13. rujna Vlada će odrediti raspon cijene za dionicu, a upis i uplate završavaju 27. rujna u 23 sata i 59 minuta. Kako se prema svim računicama očekuje konačna cijena od 200 kuna, pojedinac bi mogao računati na 200 dionica za povlašteni paket .

P.S. Vjeko – “Zemo” – pomagaj

Po njima ce onda paket biti 40 000!?

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Ja mislim da prva dva-tri komentara članka više govore nego sam članak[smiley2]

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

Po njima ce onda paket biti 40 000!?

[smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Pitanje- Mogu li ubrzati postupak registracije dionica na brokersku kuću ako otvorim e-račun na sda.hr ? Hvala

Može li mi netko objasniti u kojem trenutku točno se događa otvaranje računa kod SDA?
Da li se to događa isključivo pri alokaciji sredstava nakon IPO-a ili to nalaže broker kao sljedeći korak nakon otvaranja računa kod njega? Ovo prvo mi je jasno da je tako, međutim može li se i ovom drugom “metodom”?
Danas sam poslao curku (jedan od paketa cu uzet na nju) kod Abacusa da otovri račun i da dobije pin, user i pass za online trading sto je i dobila, ali joj je lik reko da mora doć opet nakon sto kupi dionice te da je zapravo bezveze dolazila. Zašto mora dolaziti opet, pitam se ja. Zbog čega?? Ja sam ju u biti poslao misleći kako ce otvaranjem računa kod brokera taj isti broker “inicirati” otvaranje racuna kod SDA na njeno ime,nebi li tako trebalo ići. Uzmimo da nema IPO-a, sta bi onda bilo, jer bi i onda trebala ponovno dolaziti? Ne kuzim…

bottom line…
1. Ljudi, kako da saznam broj racuna investitora i PIN od SDA prije dolaska one blesave kuverte, osim da se osobno dolazi u SDA svaki dan izmedju 01.10 i 05.10, pa nemrem ljude navlacit da tam kucaju na vrata svaki dan??!! Znam za “moj E račun” ali da bi ona uzela tu uslugu treba već imat račun kod SDA.

2. kako da joj otvorim racun kod SDA i saznam ga prije IPO-a HT-a osim kupovinom nekih drugih dionica?

thnx

Ja rekao punici da ću kupiti THT-a paket na njeno ime. Žena pala sa stolice.[smiley2][smiley2][smiley2]
Kao da tražim jamca za kredu. 🙂 Hoću reći da se ljudi još boje dionica.
Kod menena job-u bi svi uzeli pakete, ali što se bliži IPO sve više na glas razmišljaju da i nije to baš pametno. Toliko.

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Ja rekao punici da ću kupiti THT-a paket na njeno ime. Žena pala sa stolice.[smiley2][smiley2][smiley2] Kao da tražim jamca za kredu. 🙂 Hoću reći da se ljudi još boje dionica. Kod menena job-u bi svi uzeli pakete, ali što se bliži IPO sve više na glas razmišljaju da i nije to baš pametno. Toliko.

Možda je punica pomislila da su dionice poklon za nju,pa se srušila od radosti i ostala bez riječi.[smiley1]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

biti ce guzvasto a to nije dobro osim ako se ne posije panika a ti na ceki u cashu. ako su nam ovo jaci investitori koji su se odvazili napisati postic sve me strah kakvi su ostali…. neko spomenuo visko obrazovne frendove I njihove odgovore pa ko dete sa sela ne razmem jesu li oni pokretaci privrede I stvaranja novih vrednosti ili mesetari. oni su usmjereni na svoj posel a hard I’m ko u obicnog seljaka sam vise malo zapunjen jer se sluze internetom I prvi su znali da je rdeljakos napucal vlatku. plescem I’m zbog toga bravo samo tako….

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close