Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
A što smo već poletili prema 400-500. Calm down, ovo je dobra krava muzara samo s aspekta dividende kroz par godinica, a potom će i kapitalna berba biti na tim razinama. IMHO.
možda i bolje da je nema, ona barem dijelom ode u nove cipele i ljetovanja, a poništavanje je čisto dizanje cijene dionice!
[/quote]
ja radije uzmem dividendu pa radim s njom što želim
[/quote]
prihvatljivo mi je to razmišljanje za dugoročnog ulagača koji zna vrijednost dionice koju posjeduje, ali koliko poznajem naše tržište kapitala, poništavanje i dizanje cijene bi prouzročilo nagli skok cijene, gdje bi rijetki znali gdje je vrh, a u slučaju najave izvanredne dividende od npr. 20 kn dionica bi toliko i skočila, nakon isplate slično pala i onda ovisno o trendu….
A što smo već poletili prema 400-500. Calm down, ovo je dobra krava muzara samo s aspekta dividende kroz par godinica, a potom će i kapitalna berba biti na tim razinama. IMHO.
ma nismo poletili, da poraste sutra 3%, prekosutra isto ja bi ju prodavao oko 295 i čekao niže- nažalost to je takav deja vu, da ga ne bi opet propustio, a posebno ako objave izv.dividendu.
Zasto ne i izv. dividenda i trezor, novca ima sasvim dovoljno, a sve bi se moralo dogodit prije bonus dionica 🙂
možda i bolje da je nema, ona barem dijelom ode u nove cipele i ljetovanja, a poništavanje je čisto dizanje cijene dionice!
[/quote]
ja radije uzmem dividendu pa radim s njom što želim
[/quote]
prihvatljivo mi je to razmišljanje za dugoročnog ulagača koji zna vrijednost dionice koju posjeduje, ali koliko poznajem naše tržište kapitala, poništavanje i dizanje cijene bi prouzročilo nagli skok cijene, gdje bi rijetki znali gdje je vrh, a u slučaju najave izvanredne dividende od npr. 20 kn dionica bi toliko i skočila, nakon isplate slično pala i onda ovisno o trendu….
[/quote]
Sutra bi Ht mogao probiti 280kn
ako ne i do 285…već je i vrijeme da se netko zagleda u ovu dionicu malo jače… [pray]
ako ne i do 285…već je i vrijeme da se netko zagleda u ovu dionicu malo jače… [pray]
[/quote]
vjerojatnost da HT dođe do 285 jednaka je vjerojatnosti da padne na 270… Treba imati u vidu da ovo možda nije početak rasta crobexa nego tek korekcija unutar ljetne stagnacije, potpomognute volatilnošću i stagflacijom….