HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A što smo već poletili prema 400-500. Calm down, ovo je dobra krava muzara samo s aspekta dividende kroz par godinica, a potom će i kapitalna berba biti na tim razinama. IMHO.

Lezi Mujo, vidi ti se... dividenda

500 – no chance – jedino da trezor krene kupovati i poništavati vlastite dionice, ali onda nema dividende

možda i bolje da je nema, ona barem dijelom ode u nove cipele i ljetovanja, a poništavanje je čisto dizanje cijene dionice!
[/quote]

ja radije uzmem dividendu pa radim s njom što želim

[/quote]
prihvatljivo mi je to razmišljanje za dugoročnog ulagača koji zna vrijednost dionice koju posjeduje, ali koliko poznajem naše tržište kapitala, poništavanje i dizanje cijene bi prouzročilo nagli skok cijene, gdje bi rijetki znali gdje je vrh, a u slučaju najave izvanredne dividende od npr. 20 kn dionica bi toliko i skočila, nakon isplate slično pala i onda ovisno o trendu….

fundamentalist

A što smo već poletili prema 400-500. Calm down, ovo je dobra krava muzara samo s aspekta dividende kroz par godinica, a potom će i kapitalna berba biti na tim razinama. IMHO.

ma nismo poletili, da poraste sutra 3%, prekosutra isto ja bi ju prodavao oko 295 i čekao niže- nažalost to je takav deja vu, da ga ne bi opet propustio, a posebno ako objave izv.dividendu.

fundamentalist

Najbolji rast je deset dana po deset kuna dnevno

Svaka čast, kolega. Dao bih Vam stotku, ali ne znam kako se to radi.
[/quote]
Povuci ovaj oblak sa nulom udesno dok ne dođeš do 100
[/quote]
:))
možda se nije logirao pa ne vidi "oblak s nulom"?

500 – no chance – jedino da trezor krene kupovati i poništavati vlastite dionice, ali onda nema dividende

Zasto ne i izv. dividenda i trezor, novca ima sasvim dovoljno, a sve bi se moralo dogodit prije bonus dionica 🙂
možda i bolje da je nema, ona barem dijelom ode u nove cipele i ljetovanja, a poništavanje je čisto dizanje cijene dionice!
[/quote]

ja radije uzmem dividendu pa radim s njom što želim

[/quote]
prihvatljivo mi je to razmišljanje za dugoročnog ulagača koji zna vrijednost dionice koju posjeduje, ali koliko poznajem naše tržište kapitala, poništavanje i dizanje cijene bi prouzročilo nagli skok cijene, gdje bi rijetki znali gdje je vrh, a u slučaju najave izvanredne dividende od npr. 20 kn dionica bi toliko i skočila, nakon isplate slično pala i onda ovisno o trendu….
[/quote]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Sutra bi Ht mogao probiti 280kn

Da bar hoce doc na 300!

ako ne i do 285…već je i vrijeme da se netko zagleda u ovu dionicu malo jače… [pray]

ako ne i do 285…već je i vrijeme da se netko zagleda u ovu dionicu malo jače… [pray]
[/quote]

vjerojatnost da HT dođe do 285 jednaka je vjerojatnosti da padne na 270… Treba imati u vidu da ovo možda nije početak rasta crobexa nego tek korekcija unutar ljetne stagnacije, potpomognute volatilnošću i stagflacijom….

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Vidim kolega da ste jako upučeni u HT

Nema greske da ce danas preko 280 sto je dosta bitna tocka

Malo se opametili ljudi ,nema više prodaje dionica u bezcijenje.A i novi posao sklopljen s Rusima

New Report

Close