Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
Hmmm kako se samo Mirovnjaci trude zadržati cijenu nisko… Evo 2000 komada za 276,25 kn… Nadam se da im neće uspjeti okrenuti trend….
i kad se samo sjetim kako su me znalci uvjeravali kako ht za vrijeme korekcije mora padati sa drugim dionicama i ne može selektivno rasti iako su druge napuhani baloni a ht fundamentalno podcijenjen. Ina je pokazala kako za vrijeme korekcije sa niskom likvidnošću,gdje je panika najveća uspije održati cijenu na konto rasta cijene nafte što usput njoj čini gubitke, zbog izrazito malog udjela vlastite proizvodnje, a rafinerijama se nafta uvozi po sve većim i većim cijenama što one ne mogu tako brzo pratiti, uvećat cijene, naplatiti i zaraditi….zatim ovo sa mol-om što nitko nije siguran je li dobro ili nije, i što će se točno dogoditi, pa ode ona 20-tak%,imali su i oni ipo i prodaju radnicima i bf(nisu imali izdašnu dividendu). I sad vas ja pitam koliko vrijedi ht? Da li se manje razgovara zbog cijena nafte, jel to loša stvar što imaju toliki novac na računu i svake godine ostvaruju veliku dobit, te što slaba konkurencija grca u dugovima. Ne znam tko sad kupuje inu u tim iznosima ali ako je riječ o mirovincima(većinom), moguće je da je naša vlada krenula dizati cijenu ine za povoljniju zamjenu dionica, doći će red i na ht za blokade, ako ništa drugo raspletom izvanredne dividende.
Hmmm kako se samo Mirovnjaci trude zadržati cijenu nisko… Evo 2000 komada za 276,25 kn… Nadam se da im neće uspjeti okrenuti trend….
prije bih rekao da je to podrška obzirom da je nalog na kupnji. malo koncentarcije kolega, ne dajte da Vas euforija svlada
koliko po vama vrijedi HT? po meni 300.. kad dodje na 400 to je več malo precijenjeno i ja prodajem nemilice svojih 700 komada.. sa 10% dodatnih to je 440 plus dividende to je 100% u dvije godine
nema tu nitko ni novaca niti je toliko glup da to gura preko 400.. ta vremena su prošla..
prije bih rekao da je to podrška obzirom da je nalog na kupnji. malo koncentarcije kolega, ne dajte da Vas euforija svlada
[/quote]
Pa… dalo bi se diskutirati o tome… No malo je prevruće za to… hajdemo radje uživati u lijepom danu [cool]
koliko po vama vrijedi HT? po meni 300.. kad dodje na 400 to je več malo precijenjeno i ja prodajem nemilice svojih 700 komada.. sa 10% dodatnih to je 440 plus dividende to je 100% u dvije godine
nema tu nitko ni novaca niti je toliko glup da to gura preko 400.. ta vremena su prošla..
prema trenutnom stanju na tržištu vrijedi oko 350, a ako se sve to popne gore na svoje stare razine onda bliže 500 nego 400
500 – no chance – jedino da trezor krene kupovati i poništavati vlastite dionice, ali onda nema dividende
500 – no chance – jedino da trezor krene kupovati i poništavati vlastite dionice, ali onda nema dividende
možda i bolje da je nema, ona barem dijelom ode u nove cipele i ljetovanja, a poništavanje je čisto dizanje cijene dionice!
Ovdje upišite svoj komentar…
možda i bolje da je nema, ona barem dijelom ode u nove cipele i ljetovanja, a poništavanje je čisto dizanje cijene dionice!
[/quote]
ja radije uzmem dividendu pa radim s njom što želim
nema vise onih velikih naloga na 278, 279………..