HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 14:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,85
63.733
1,684
37,80
38,00
1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da li netko od kolega ima graf kretanja cijene ine tijekom prvog dana trgovanja?

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

pa mislim kod na abakusu se moze vidjeti kretanje cijena prvih dana

prvi dan je bilo 2500kn a i danas je blizu toj cijeni[smiley16]

Ako svuda bude ovako kao u PBZ-u nemorate se više brinuti da li će previše ljudi upisati jer slabo da će tko dati 38 000kn i imati kredit i neznati nakon 4 do 5 godina koliko će paket uopće vrijediti!! Još dok se otvori PIN pa prebace dionice pa papirologija……! Sve u svemu vidjet ćemo!!

Ako svuda bude ovako kao u PBZ-u nemorate se više brinuti da li će previše ljudi upisati jer slabo da će tko dati 38 000kn i imati kredit i neznati nakon 4 do 5 godina koliko će paket uopće vrijediti!! Još dok se otvori PIN pa prebace dionice pa papirologija……! Sve u svemu vidjet ćemo!!

jos ovo s kaparom…i tolikom kamatom…neznam

OBAMA................SPASITELJ

Koliko sam na pročitao, alokaciju će raditi 4.10. Ili je to rok za institucionalne investitore?
Gdje bi to mogao provjeriti?

I love the Smell of Profits in the Morning

Bojao sam se da ce veci interes rezati pakete, ali polako postajem optimist u vezi toga: Evo nekoliko primjera iz mog danasnjeg dana, pa otprilike vidim kakva je percepcija ovog IPO-a, barem u krugu oko mene:
1.Kolega s posla veli: ” jooooj tu po novinama pise da nije sigurna zarada na T-HT-u.” Ja mu velim : “Tko je to rekao?”. Veli on “neki Galinac” heheheheh, strasenje je pocelo…
2. Pitam prvog frenda (VŠS): “Hoces kupovat T-HT?” On veli:”Nema sanse. To je totalna pusiona” – Samo on zna zasto
3. Pitam drugog frenda(VSS): “Necu, nema sanse da tim svabama dam pare” – No comment
4. Pitam treceg frenda(VSS): “Necu, renoviram stan, nemam para”
5. Pitam cetvrtog(VSS): “necu, imam kredita previse, malu bebu…”

Mozda nije neki reprezentativni uzorak, ali evo da i ja malo doprinesem anti-kampanji hehehehehe, nebuju oni meni rezali pakete [smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

Drugim riječima, Galinac nam čini uslugu.

Živio Galinec.

I love the Smell of Profits in the Morning

Medo,medo koje živce imadeš.uuuuuuuuuuu[smiley2]

Kolega mreich ima znanja i volje za educiranjem, što pokazuje ne samo na ovom Forumu.
Tu mu skidam kapu.

No respect

Evo pocela kampanja, skace tamo Knjaz s dionicama i Kardumom, pardon “dijonicama”

Evo pocela kampanja, skace tamo Knjaz s dionicama i Kardumom, pardon “dijonicama”

Upravo sam to napisao u ‘Bez cenzure o dionicama’.Bit će ovaca za ‘šišanje’
[smiley2]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

vodoinst, 06.09.2007. u 19:37
Pan
Zna li se koja će biti oznaka ovog vrijednosnog papira (“ticker”) ?

Imaš ga još od 12.07.2002. HT-R-A

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

struja:

struja:

Bojao sam se da ce veci interes rezati pakete, ali polako postajem optimist u vezi toga: Evo nekoliko primjera iz mog danasnjeg dana, pa otprilike vidim kakva je percepcija ovog IPO-a, barem u krugu oko mene:
1.Kolega s posla veli: ” jooooj tu po novinama pise da nije sigurna zarada na T-HT-u.” Ja mu velim : “Tko je to rekao?”. Veli on “neki Galinac” heheheheh, strasenje je pocelo…
2. Pitam prvog frenda (VŠS): “Hoces kupovat T-HT?” On veli:”Nema sanse. To je totalna pusiona” – Samo on zna zasto
3. Pitam drugog frenda(VSS): “Necu, nema sanse da tim svabama dam pare” – No comment
4. Pitam treceg frenda(VSS): “Necu, renoviram stan, nemam para”
5. Pitam cetvrtog(VSS): “necu, imam kredita previse, malu bebu…”

Mozda nije neki reprezentativni uzorak, ali evo da i ja malo doprinesem anti-kampanji hehehehehe, nebuju oni meni rezali pakete [smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

Evo mojih slučaja:
1. Išao sam vidjeti za stan za privremeno podstanarstvo i dok je baba čula da se bavim dionicama , odbila me je. Kaže da je to šverc isti kak i njen. Ona se bavi time da kupuje žive pure, kolje ih i onda prodaje. nema povjerenje u takve ljude i dobio sam nogu.
2. Dobrog prijatelja sam pitao da mi da punomoć, on i njegova obitelj, ima ih četvero ali neće kupovati iako imaju novce. Kaže da bude za sebe vidio ali ostale neće miješati u “sumnjive” poslove.
3. Isto dobar prijatelj kaže mi da se ne bavi s takvim stvarima. On to smatra čistom lutrijom i neće se miješati i imati posla s tim!
No po drugoj strani znam da će dosta ljudi i kupiti. Da li sad neki s foruma govore da neće biti veliki interes samo zato da mi neki odustanemo od više manjih paketa da bi za njih bilo više?[smiley1] Naravno ako ipak neće biti proporcionalno jer danas mi je rekao broker da će se to vidjeti tek 13. u prospektu.

New Report

Close