Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Zašto stvari ne gledati pozitivno, prodajmo sve i kupujmo HT, nemojmo poslije jaukati. Ljudi, HT je napokon oslobođen od dnevne politike za razliku od 80 % dionica na burzi. Žao mi je onih koji moraju sada izlaziti – ali što bi mi kupovali da njih nema. Ugodan dan Vam želim.
Imam osječaj da bi se cijena mogla narednih dana odbiti preko 275kn
Mislite da bi skok mogao biti tako velik?
Ipak je to više od 2%
meni se cini da ce tako ostati do kraja tjedna da naprave jos veci presing na panicare da prodaju za badava, a onda kad se oslobodi visak novca od ostalih dionica nadam se da ce i nesto uloziti i u ht.
Je’l zna netko onako špekulativno koliko je otprilike 63ojki prodano don. koliko ih je ostalo za ‘nagradnih’ 10%.
Ja se ne zamaram s ovom dionicom…nešto paketa sam prodao po dobrim cijenama…a s ostalima čekam bonus…
Zapravo…HT mi jedna od boljih investicija…iako se približio cijeni s IPO-a…al još uvijek je u plusu za razliku od većine ostali…a i bila je fina dividenda…zato ne [cry]
Očito je da dionica neće ići niže od ove cijene pa su i mali ulagaći krenuli u kupovinu ove debelo podcijenjene dionice
Samo kad se danas pogleda prosjek trgovanja od 269.11kn skoro 20 000 kom .Nešto bi trebalo značiti
Da, danas smo čak prestigli i optimu po prometu.
Očito je da dionica neće ići niže od ove cijene pa su i mali ulagaći krenuli u kupovinu ove debelo podcijenjene dionice
slažem se…potpuno je jasno da je ova razina dno…ova cijena će se braniti svim sredstvima, već je u nekoliko navrata bilo vidljivo da tu nalozi na bidu dolaze i dolaze…mislim da na ovoj cijeni nema straha za one koji sada kupuju
slažem se…potpuno je jasno da je ova razina dno…ova cijena će se braniti svim sredstvima, već je u nekoliko navrata bilo vidljivo da tu nalozi na bidu dolaze i dolaze…mislim da na ovoj cijeni nema straha za one koji sada kupuju
[/quote]
Ili nas se polako priprema za pad ispod IPO cjene.
[img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/37.gif[/img]
[/quote]
Ili nas se polako priprema za pad ispod IPO cjene.
[img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/37.gif[/img]
[/quote]
ivo i rumeni neće to dopustiti…bar se nadam, ako već fundamenti ništa više ne znače na ovoj našoj prčiji