HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Danas promet dionicom optime veći nego promet Ht-a. Da li se to optima sprema preuzeti HT ?

Danas promet dionicom optime veći nego promet Ht-a. Da li se to optima sprema preuzeti HT ?

Gle fakat! Da nisam na svoje oči vidio, ne bih ti povjerovao. [smiley]

A sramote… [lol]

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Promet HT-om je malo veći. Navodno da netko iz top 10 izlazi. A tko? Pogledajte sami… 🙂

Optima priprema veliko preuzimanje HT-a & Vipneta, a sljedeci korak im je preuzimanje Vodafonea :)))))

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Optima priprema veliko preuzimanje HT-a & Vipneta, a sljedeci korak im je preuzimanje Vodafonea :)))))

Nemogu preuzeti Vodafone a da prije ne preuzmu Telefonica-u!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ima li itko na ovim stranicama da zna nešto ozbiljno o izv. dividendi HT-a…

Molim samo ozbiljni

Molim samo ozbiljni

pa naravno da nema niko pojma o dividendi jer da zna nebi jucer bio promet 2mil…. a kako stvari stoje danas bi nazalost mogli vidjeti i najnizu razinu ht-a [cry]

idući tjedan će bit bolje...

Molim samo ozbiljni

nažalost Rene Oberman i kompanija ne pišu na ovom forumu, a bome ni Ivica. Mislim da ostali mogu samo nagađati.

Otvaranje na 267 kunića. Uopće više ne sumnjam da ćemo ispod IPO cijene. danima se lagano klizi dolje i priprema taj scenarij. Ako neka dobra vijest ne dođe hitno, odošmo ispod 265 kuna.

Što će se dogoditi u toj varijanti?

Inače, HT mi je osnovica portfelja, ne msilim ni prodavati ni kupovati, ali da mi ga je drago gledati na ovoj cijeni, baš i nije.

Nije ni meni pa moram

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Koliko mogu razaznati sa Investora, izgleda da se očaj i agonija Fondova produžava do daljega… Dvije velike tranše preko 1500 komada na prodaji za nadom da će zadržati razinu cijene na oko 270 kuna…

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Velike količine su se protrgovale na ovim razinama

New Report

Close