Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 36,07 | 176.037 | 4,881 | 36,00 | 36,40 | -0,28% |
Danas promet dionicom optime veći nego promet Ht-a. Da li se to optima sprema preuzeti HT ?
Gle fakat! Da nisam na svoje oči vidio, ne bih ti povjerovao. [smiley]
A sramote… [lol]
Optima priprema veliko preuzimanje HT-a & Vipneta, a sljedeci korak im je preuzimanje Vodafonea :)))))
Optima priprema veliko preuzimanje HT-a & Vipneta, a sljedeci korak im je preuzimanje Vodafonea :)))))
Nemogu preuzeti Vodafone a da prije ne preuzmu Telefonica-u!
Ima li itko na ovim stranicama da zna nešto ozbiljno o izv. dividendi HT-a…
Molim samo ozbiljni
pa naravno da nema niko pojma o dividendi jer da zna nebi jucer bio promet 2mil…. a kako stvari stoje danas bi nazalost mogli vidjeti i najnizu razinu ht-a [cry]
Ima li itko na ovim stranicama da zna nešto ozbiljno o izv. dividendi HT-a…
Molim samo ozbiljni
nažalost Rene Oberman i kompanija ne pišu na ovom forumu, a bome ni Ivica. Mislim da ostali mogu samo nagađati.
Otvaranje na 267 kunića. Uopće više ne sumnjam da ćemo ispod IPO cijene. danima se lagano klizi dolje i priprema taj scenarij. Ako neka dobra vijest ne dođe hitno, odošmo ispod 265 kuna.
Što će se dogoditi u toj varijanti?
Inače, HT mi je osnovica portfelja, ne msilim ni prodavati ni kupovati, ali da mi ga je drago gledati na ovoj cijeni, baš i nije.
Nije ni meni pa moram
Koliko mogu razaznati sa Investora, izgleda da se očaj i agonija Fondova produžava do daljega… Dvije velike tranše preko 1500 komada na prodaji za nadom da će zadržati razinu cijene na oko 270 kuna…