HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sve dok dividenda neće bit bar 30 posto cijene dionice ovo je skupa dionica haha !!!
A kako je krenulo brzo ćemo na taj postotak haha !!!
Ljudi nemojte se uzrujavat ako ste u minusu sa htom, ipak to nisu pravi novci sve dok vam ih neko ne izbroji na ruke, već virtuelni haha!!!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Di ste sad svi oni koji ste htjeli kupit na ipou ali nije bilo više haha..!!??
Tjerate ga na 150-200 kn čini mi se haha…..
[lol]

Mamicu im kako im to uspjeva. Kao da je kula od karata!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Cini mi se da imamo dno

E da je prebrojati koliko puta smo vidli tu izjavu na ovih 2000 stranica, mislim da bi bilo ili smiješno ili za plakati. [img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/37.gif[/img]
[/quote]

Pozdrav,
Evo mene malo u gostima kod vas.
Znam da opet riskiram ocjenu 1 ali sam u skoro svim svojim tvrdnjama u vezi kretanja cijene HTa do sad bio u pravu pa vam ponavljam jednu činjenicu. Danas će zasigurno u dnevniku biti vijest da je cijena pala ispod 270 i da se opasno približila IPO-u što će za posljedicu imati paniku među novopečenim IPO dioničarima a kud to vodi napisao sam vam na par stranica prije.

ps
Autor je prodao HT po 271 – 277 i vraća mu se na ispod 250 do onda bude u ATPL jer im za par dana isplovljava novi brod [cool]

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

Ta vijest je bila vec jucer na TXT, mozda i na vijetima,nisam pratio
Meni izgleda da imamo vrlo jakog kupca ili kupce koji neumorno skuplja, bas me zanima zavrsetak trgovanja

Za one koji još nisu shvatili težinu mojih riječi. 270 više nije na vidiku.

Kupnja Cijena
163 268,78
44 268,70
50 268,60
5 268,51
61 268,50
102 268,40
551 268,30
380 268,02
296 268,00
50 267,20

Cijena Prodaja
269,00 217
269,37 126
269,38 50
269,39 19
269,40 38
269,49 10
269,50 63
269,88 63
269,95 33
269,99 213

Promet 3 milje.

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

sutra bi mogli u pozitivu puno se novaca oslobodilo na ini, a uz to i cijena je primamljiva.

Cini mi se da imamo dno

E da je prebrojati koliko puta smo vidli tu izjavu na ovih 2000 stranica, mislim da bi bilo ili smiješno ili za plakati. [img]http://www.imamnovac.com/img/Forum/PostSmilies/37.gif[/img]
[/quote]

Pozdrav,
Znam da opet riskiram ocjenu 1 ali sam u skoro svim svojim tvrdnjama u vezi kretanja cijene HTa do sad bio u pravu pa vam ponavljam jednu činjenicu. Danas će zasigurno u dnevniku biti vijest da je cijena pala ispod 270 i da se opasno približila IPO-u što će za posljedicu imati paniku među novopečenim IPO dioničarima a kud to vodi napisao sam vam na par stranica prije.

ps
Autor je prodao HT po 271 – 277 i vraća mu se na ispod 250 do onda bude u ATPL jer im za par dana isplovljava novi brod [cool]
[/quote]
autor se hvalio prije par dana kako je prodao ht i da je u plusu 3 posto, nego jel još uvijek plus na atpl i koliko posto, a pad od 277-270 je koliko posto? nemojte molim vas likovati nad tuđom mukom , ja vam želim atpl na 3000!

fundamentalist

sutra bi mogli u pozitivu puno se novaca oslobodilo na ini, a uz to i cijena je primamljiva.

gde su se oslobodili novci i ciji?
neki konkretni clanak il link, molim.

Cini mi se da imamo dno

[/quote]

2 puta smo se sunovratili na ovo razinu a vjerojatno bi islo i nize da nije bilo intervencije
Sada nema potrebe za nekim intervencijama vec se pomalo skuplja
Vidjet cemo

Cini mi se da imamo dno

[/quote]

Pozdrav,

ps
[/quote]
autor se hvalio prije par dana kako je prodao ht i da je u plusu 3 posto, nego jel još uvijek plus na atpl i koliko posto, a pad od 277-270 je koliko posto? nemojte molim vas likovati nad tuđom mukom , ja vam želim atpl na 3000!
[/quote]

Ma, nije tuđa muka nego muka svih nas.
U HT sam ušao na 280 i shvatio da tu nešto nije u redu kad je cijena otišla na 295 pa se sad ovako srozava. Nažalost živimo u državi gdje je sve najnegativnije itekako moguće pa sam prije par dana uključio kontra logiku (poučak 90/10).
ATPL je momentalno jedina firma sa skorom dobrom informacijom dok HT-u očito ide na ruku ovaj pad cijene (moguća akvizicija) pa odugovlači sa bilokakvom odlukom u vezi svog viška novca.
Inače pravilo 90/10 (uvijek radi kontra onog što radi masa ljudi) kod nas stvarno dobro funkcionira i moja preporuka da razmislite o tome.

Cini mi se da imamo dno

sta ti vrijedi informacija kad si potonuo za 300kn za 7 dana toliko nema sanse da skoci radi jednog broda a i danas eto vidis svi znaju da ce taj brod na pucinu pa opet dobro tone!!
sve je to ok ja mislim da te svi razumjemo svi smo mi tu da nesto zaradimo ali drugi put se pokusaj drukcije ponasat kad prodas ht.. nemoras to drugima nabadat nanos znas da ljudi to nevole… pogotovo ako pises da ce ht padat…

idući tjedan će bit bolje...

Cini mi se da imamo dno

sta ti vrijedi informacija kad si potonuo za 300kn za 7 dana toliko nema sanse da skoci radi jednog broda a i danas eto vidis svi znaju da ce taj brod na pucinu pa opet dobro tone!!
sve je to ok ja mislim da te svi razumjemo svi smo mi tu da nesto zaradimo ali drugi put se pokusaj drukcije ponasat kad prodas ht.. nemoras to drugima nabadat nanos znas da ljudi to nevole… pogotovo ako pises da ce ht padat…
[/quote]

ATPL kupio danas na 2306 a cijena se upravo vratila na 2300.
Možda ispada da nekome nešto nabijam na nos no namjera mi stvarno nije takva. Ljudi se često emocionalno vežu za kupljene dionice pa ne žele svijet vidjeti kakav je. Pa ne možemo stalno samo lijepo pisati o dionici koja konstantno pada i to još na tržištu na kojem cijena raste samo nošena objavljenim dobrim vijestima. ATPL je momentalno pred podizanjem a HT konstantno pada i tko to shvati možda može zaradit koju kunu više i ako baš želi vratit se kasnije u HT. Ja ću se tu sigurno vratit ali tek kad nanjušim porinuće novog broda u u HT-u.

New Report

Close