Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
ja se danas natovario HT-om , RSI je na 30 ( zadnji put je porasao 20kn) , odbija se od donjeg Bollingera( opasno se suzio ) , a promet se 9 dana vrti oko 25000 kom što meni signalizira povećanje prometa i cijene ,ima toga još … [wink]
Mislim da je vrijeme da svi priznamo da neznamo koji se to kufer dešava i kud to sve vodi [undecid]
osnove kapitalizma kolega vi to najbolje i sami znate jesu preljevanje iz supljeg u prazno
pofuk
[/quote]
Yeah! Evo vam stotka i od mene.
Je, i zato sam u petak prodao šuplji HT (nije šuplji svojom krivnjom ali…) i kupio dvije dionice koje su puno više šuplje ali ih narod voli pa sam za sad nekoliko postotaka u plusu
[cool]
Vratim se opet u HT kad se bude prodavao po 250…
Pozdrav!
Cijena nafte da padne na 100 US $ !?
Pitaj "dečke" iz OPEC-a što misle o tome.
A možeš pitati i Kineze misle li primjerice stotinjak milijuna svojih novih automobila voziti na…zrak ?
Kruže glasine da su Indijci također brojna nacija i da bi htjeli voziti mnogo novih automobila…
Hm…vraški komplicirano…
da povučemo paralelu, cijene na ZSE su bile napuhane pa su dobrano pale, cijena nafte je napuhana, trguje s potražnjom 400 puta većom od stvarnih potreba, dakle moglo bi se desiti opako ispuhivanje, čim platimo ratove, BASF računa u 90$ za ovu godinu u svojim računicama.
Mislim da je vrijeme da svi priznamo da neznamo koji se to kufer dešava i kud to sve vodi [undecid]
osnove kapitalizma kolega vi to najbolje i sami znate jesu preljevanje iz supljeg u prazno
pofuk
[/quote]
Je, i zato sam u petak prodao šuplji HT (nije šuplji svojom krivnjom ali…) i kupio dvije dionice koje su puno više šuplje ali ih narod voli pa sam za sad nekoliko postotaka u plusu
[cool]
Pozdrav!
[/quote]
baš si dobro napravio što si prodao u petak ( ironija , naravno ), kažeš ,čekaš 250 . Možda nakon isplate dividenda , ali vjerojatnije nikad . Evo ti 1 .
pofuk
[/quote]
[cool]
Pozdrav!
[/quote]
baš si dobro napravio što si prodao u petak ( ironija , naravno ), kažeš ,čekaš 250 . Možda nakon isplate dividenda , ali vjerojatnije nikad . Evo ti 1 .
[/quote]
Hej kolega!
Ma čemu ta ljutnja? Zar ste rodbinski vezani za HT?
Prodao sam 200 dionica HT-a i kupio neke koje mi – da ih sad prodam – omogučavaju kupnju 211 dionica HT-a. Pa, u tome je poanta na burzi, ili ne?
HT je jako dobra i perspektivna dionica ali momentalno vegetira. Badava vama dobra dividenda u budućnosti ako je danas na ZSE pun kup dionica poraslo više od 5% a HT 10 puta manje.
Kad se HT opet (pokrenut dobrim vijestima) pokrene, vjerujte mi, bit ću opet tu i navijati za njega. Do tada vam samo ponavljam post kolege Pofuka:
"osnove kapitalizma su preljevanje iz supljeg u prazno"
Vidite, neki od šupljeg rade novac a drugi od novca – prazno.
Odaberite na kojoj ste strani.
Pozdrav!
taman kad se dovoljno ljudi opredjeli za ugradnu plina u aute ,e onda ce nas vlada udarit cjenu plina,i izmislit nemoguce troskove,,,zasad im nije interesantno,jos uvjek deru na benzinu…..
dajte ljudi odite na inu pa pisite o plinu i benzinu, kada budu veze radile na naftu onda dodjite na ht o tome pricati!! [tongue]