HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hmmm opet je podrška na kupnji nikakva

strpljen..spašen Time is on my side

Ali nema ni prodaje

ja se danas natovario HT-om , RSI je na 30 ( zadnji put je porasao 20kn) , odbija se od donjeg Bollingera( opasno se suzio ) , a promet se 9 dana vrti oko 25000 kom što meni signalizira povećanje prometa i cijene ,ima toga još … [wink]

Mislim da je vrijeme da svi priznamo da neznamo koji se to kufer dešava i kud to sve vodi [undecid]

osnove kapitalizma kolega vi to najbolje i sami znate jesu preljevanje iz supljeg u prazno
pofuk
[/quote]

Yeah! Evo vam stotka i od mene.
Je, i zato sam u petak prodao šuplji HT (nije šuplji svojom krivnjom ali…) i kupio dvije dionice koje su puno više šuplje ali ih narod voli pa sam za sad nekoliko postotaka u plusu
[cool]
Vratim se opet u HT kad se bude prodavao po 250…
Pozdrav!

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

Cijena nafte da padne na 100 US $ !?

Pitaj "dečke" iz OPEC-a što misle o tome.
A možeš pitati i Kineze misle li primjerice stotinjak milijuna svojih novih automobila voziti na…zrak ?
Kruže glasine da su Indijci također brojna nacija i da bi htjeli voziti mnogo novih automobila…
Hm…vraški komplicirano…

da povučemo paralelu, cijene na ZSE su bile napuhane pa su dobrano pale, cijena nafte je napuhana, trguje s potražnjom 400 puta većom od stvarnih potreba, dakle moglo bi se desiti opako ispuhivanje, čim platimo ratove, BASF računa u 90$ za ovu godinu u svojim računicama.

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Mislim da je vrijeme da svi priznamo da neznamo koji se to kufer dešava i kud to sve vodi [undecid]

osnove kapitalizma kolega vi to najbolje i sami znate jesu preljevanje iz supljeg u prazno
pofuk
[/quote]

Je, i zato sam u petak prodao šuplji HT (nije šuplji svojom krivnjom ali…) i kupio dvije dionice koje su puno više šuplje ali ih narod voli pa sam za sad nekoliko postotaka u plusu
[cool]
Pozdrav!
[/quote]
baš si dobro napravio što si prodao u petak ( ironija , naravno ), kažeš ,čekaš 250 . Možda nakon isplate dividenda , ali vjerojatnije nikad . Evo ti 1 .

Ovo je bilo jako brzo, 7500kom nije izdrzalo niti 2 sekunde

kad ce se nesto znat o drugom krugu za radnicke

pofuk
[/quote]

[cool]
Pozdrav!
[/quote]
baš si dobro napravio što si prodao u petak ( ironija , naravno ), kažeš ,čekaš 250 . Možda nakon isplate dividenda , ali vjerojatnije nikad . Evo ti 1 .
[/quote]

Hej kolega!
Ma čemu ta ljutnja? Zar ste rodbinski vezani za HT?
Prodao sam 200 dionica HT-a i kupio neke koje mi – da ih sad prodam – omogučavaju kupnju 211 dionica HT-a. Pa, u tome je poanta na burzi, ili ne?
HT je jako dobra i perspektivna dionica ali momentalno vegetira. Badava vama dobra dividenda u budućnosti ako je danas na ZSE pun kup dionica poraslo više od 5% a HT 10 puta manje.
Kad se HT opet (pokrenut dobrim vijestima) pokrene, vjerujte mi, bit ću opet tu i navijati za njega. Do tada vam samo ponavljam post kolege Pofuka:
"osnove kapitalizma su preljevanje iz supljeg u prazno"
Vidite, neki od šupljeg rade novac a drugi od novca – prazno.
Odaberite na kojoj ste strani.
Pozdrav!

Tri su uvjeta potrebna da bi čovjek bio sretan: biti budala, egoist i zdrav; Ali, ako vam nedostaje prvi, sve je izgubljeno!

taman kad se dovoljno ljudi opredjeli za ugradnu plina u aute ,e onda ce nas vlada udarit cjenu plina,i izmislit nemoguce troskove,,,zasad im nije interesantno,jos uvjek deru na benzinu…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

dajte ljudi odite na inu pa pisite o plinu i benzinu, kada budu veze radile na naftu onda dodjite na ht o tome pricati!! [tongue]

idući tjedan će bit bolje...

Prije bih rekao na 350 kad procuri nova vijest

New Report

Close