HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 03:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,50
108.994
2,986
36,60
37,50
1,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

mislim da je ovo najniža cijena ikada

strpljen..spašen Time is on my side

Bila je 270,05. To je LTH.

ima li netko nekakvu grubu procjenu koliko je dionica jos ne registrirano i koliko u je u rukama gradjana.

Ovdje se ne ubrajaju šume (ako misliš na tvrtku Hrvatske šume d.o.o.) Ona samo gospodari Državnim šumama, koje nisu u vlasništvu HŠ d.o.o. nego države, kao i zemljište, a dužne su gospodariti u skladu sa zakonom o šumama. HŠ d.o.o. su ljudi (pamet) , zgrade i sl. Država neće prodavati svoje šume nikada.

proklet bio na božić 2010.

ima li netko nekakvu grubu procjenu koliko je dionica jos ne registrirano i koliko u je u rukama gradjana.

neznam točno ali sam čuo da 20% ljudi još nije prodalo svoje dionice. naglasak na "čuo sam negdije" ali se nemogu sjetiti gdje. Ako netko zna točniji podatak neka ga kaže.

pardon, 20% JE prodalo. L.L.

Ajme da mi je love, što bi se nadokupilo… Hm. kreditčić? Jedno 300 000 evrića, pa 30 000 evrića godišnje dividende – jel bi bilo dosta za kamatu? Molim mišljenje promoćurnih ulagača – brzo- BRZO, dok je niska cijena…

proklet bio na božić 2010.

Možda Emil ne daje dividendu kao HT, ali Emil zato daje neusporedivo veće stope rasta nego što to daje HT(Mudrinić).

Emil će možda imati rast prometa, ali pogledaj isplaćenu dividendu. Nju trebaju podići 1600% da bi dostigli Mudrinića. Ili trebaju svoju cijenu srušiti 94% pa će doći na isto. A za Emila mi se ta druga varijanta čini izglednija, jer za prvu jednostavno nisu sposobni.

Ajme da mi je love, što bi se nadokupilo… Hm. kreditčić? Jedno 300 000 evrića, pa 30 000 evrića godišnje dividende – jel bi bilo dosta za kamatu? Molim mišljenje promoćurnih ulagača – brzo- BRZO, dok je niska cijena…

moje misljenje, kao i uvijek, ne kupuju se dionice na kredit

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

evo od danas sam i s HT-om u minusu, tako da sam od danas u svim dionicama koje trenutno posjedujem u minusu [cry], i idem danas na more, zaboravit ovaj zse na par dana, kad se vratim nadam se da ce krenuti na bolje… [pray]

IVICA-P-A

ma covjece gdje ti trazis savjet??????????
za neverovati
pofuk

ma covjece gdje ti trazis savjet??????????
za neverovati
pofuk
[/quote]

mislim da se čovijek ipak malo zafrkava

New Report

Close