HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 13:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
39,43
116.827
2,963
40,20
40,80
3,33%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mene sada više od ovih pitanja kopka zbog čega ovako jaki pad vrijednosti danas?

danas je počeo sastanak sa institucionalnim ulagačima.
[/quote]

znači moguće je da sutra krenu opet nagađanja o izvanrednoj dividendi….

[/quote]

da i ja sam nešto naću da će biti izvanredna
[proud]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

pitanje oko izvanredne dividende, nisam nigdje vidio podatke o tome:
ako bude izglasana, biti će najavljeno glasanje o tome (ili skupština) ili će se to dogoditi na prepad, pa ko u tom trenutku ima dionice super mu je, a ko nema manje mu je super?
hvala

Mene sada više od ovih pitanja kopka zbog čega ovako jaki pad vrijednosti danas?

Fondovske špekulacije? Loša ulagačka klima i vijesti iz financijskog sektora? Puno neiskusnih ulagača? Opća panika od svijetske krize (po meni najopasniji mogući scenario makar malo vjerojatan)? .. našlo bi se još razloga. molim komentar
[/quote]

I meni se čini da ste u pravu svi vi koji mislite da je to zbog špekulacija fondova… Očito je da su si pronašli najdražu igračku koja je dugoročno stabilna, a sa druge strane se njome igra veliki broj igrača ( pogotovo neiskusnih i splašenih). Njima nije nikakav problem pokrenuti lavinu panike, dobro ukrcati, i nakon par dana vraćanje vrijednosti i iskrcaj… Bojim se da ćemo tu igru gledati cijelo dugo, toplo ljeto…
Ja sam ujutro pomislio da je ovaj jutrošnji nagli pad vrijednosti bio uzrokovan viješću o slabom odazivu i interesu za HT dionicu kod bivših i sadašnjih radnika… No, očito to nema veze….

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Ljudi nakon ovakvog (ne) odaziva radnika HT-a mislim da je i država itekako zainteresirana za izvanrednu dividendu…

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Evo, upravo smo se vratili na 280 kuna…

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

[/quote]

[proud]
[/quote]

Činjenica je da imaju viška love i da je trebaju negdje utuć. Mislim da će nešto podijeliti dioničarima, a nešto će uložiti u PitajBogaKaj.

strpljen..spašen Time is on my side

Ni Londonu danas baš ne cvijetaju ruže.

Ljudi nakon ovakvog (ne) odaziva radnika HT-a mislim da je i država itekako zainteresirana za izvanrednu dividendu…

po meni ne postoji niti jedan drugi način da se riješi višak love bez izvanredne dividende. pitanje je samo dana. vladi rh odgovara prije podijele besplatnih dionica, nama koji imamo neregistrirane pakete više paše kraj godine

pitanje oko izvanredne dividende, nisam nigdje vidio podatke o tome:
ako bude izglasana, biti će najavljeno glasanje o tome (ili skupština) ili će se to dogoditi na prepad, pa ko u tom trenutku ima dionice super mu je, a ko nema manje mu je super?
hvala

takvu odluku treba odobriti skupština dioničara koja nije planirana za ovu godinu (tj. već je bila). Prvo tako nešto treba odobriti nadzorni, ostalo je formalnost. Onda ide izvanredna skupština.

[/quote]

[proud]
[/quote]

Činjenica je da imaju viška love i da je trebaju negdje utuć. Mislim da će nešto podijeliti dioničarima, a nešto će uložiti u PitajBogaKaj.
[/quote]
E a ja sam čuo da će kupiti 7 komada laptopa dečkima kaj ukopčavaju adsl i maxTV, promijeniti gume na 3 službena Combo-a, dokupiti nekoliko pari "penjača", podijeliti po 20-tak kuna izvanredne dividende po dionici, preuzeti HT Mostar i otkupiti oko 1000 000 000 kuna vlastitih dionica koje će onda…. Kažem, ne mora biti istina, ali tako sam ja čuo! Sad još nek’ me moderator obriše pa mi uzalud sav trud.

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

E a ja sam čuo da će kupiti 7 komada laptopa dečkima kaj ukopčavaju adsl i maxTV, promijeniti gume na 3 službena Combo-a, dokupiti nekoliko pari "penjača", podijeliti po 20-tak kuna izvanredne dividende po dionici, preuzeti HT Mostar i otkupiti oko 1000 000 000 kuna vlastitih dionica koje će onda…. Kažem, ne mora biti istina, ali tako sam ja čuo! Sad još nek’ me moderator obriše pa mi uzalud sav trud.
[/quote]

da, penjače će sigurno kupiti, a i gume za škode. za ostalo ne znam.

New Report

Close