Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,91 | 137.640 | 3,537 | 39,00 | 39,10 | 1,03% |
Slijedi nam slobodni pad ispod 280,00 (nema nikakve podrške na kupnji a prodaja sve jača)
ma nek oni dobro posluju i isplaćuju dividendu. za cijenu ćemo se već snaći. mogli bi neki drukerski članak naručiti za up HT-a.
Slijedi nam slobodni pad ispod 280,00 (nema nikakve podrške na kupnji a prodaja sve jača)
bojim se da je tako, cijela je burza danas u totalnoj banani.
drugi krug počinje tjedan dana po isteku prava na upis dionica ( 16.06.2008) , pravo na upis ostvaruju radnici koji su upisali veći broj dionica od ponuđenih 135.
toćnost inf. možete pronaći u arhivi ; limun.hr
istina, poslovni od 17.06.08
http://www.poslovni.hr/82962.aspx
U drugom krugu dionice INA-R-A su radnici kupovali po 1690 kuna bez popusta. Ako to bude slučaj i prema radnicima HT-a da se prodaje po 265 kuna mogu slobodno odustati od drugog kruga.
U drugom krugu dionice INA-R-A su radnici kupovali po 1690 kuna bez popusta. Ako to bude slučaj i prema radnicima HT-a da se prodaje po 265 kuna mogu slobodno odustati od drugog kruga.
slažem se s tobom da treba sačekat službenu objavu, ipak da napomenem da se na HT moglo u prvom krugu upisti više odzagarantiranih 135 kom.
osobno sam pisao 300 kom, i na sve mi je obračunat popust ;5% + 27% , ne sjećam se kako je bilo prilikom upisa INA u prvom krugu
Ovakav scenario me veseli
nelose, znaci moci cu jos para ulupat u ovu ‘perspektivnu’ dionicu 🙂
može pomoć?
pa ne mogu vjerovat da sad kad prođe godinu dana neću dobiti dodatne dionice jer sam ih registrirao kod brokera
jel to stvarno tako i jel ima pomoći mojoj muci:(
može pomoć?
pa ne mogu vjerovat da sad kad prođe godinu dana neću dobiti dodatne dionice jer sam ih registrirao kod brokera
nazalost trebo si se malo vise informirati na pocetku,sad je kasno
može pomoć?
je to je nazalost tako…