HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

hehe koda si me bio špijunirao zadnjih pola sata pa znaš što sam radio —> baš to ( e da, i da ne zaboravimo osobnog bankara )

Nešto me veseli, a to je da HT dionica ipak ne popušta pod pritiscima za rušenje vrijednosti… Izgleda da se bazen onih koji su mislili prodati pod bilo kojim uvjetima lagano prazni i da će do jeseni biti potpuno prazan… A onda ćemo konačno imati normalnu situaciju…

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

http://www.sindikat-hsp.hr/?what=novost&insert_id=399

evo link pa malo pročitaj pozornije a pogotovo ovo

"Svaki pojedini zaposlenik i ranije zaposleni može dati ponudu za kupnju neograničenog broja dionica koji želi kupiti.
Ukoliko nakon prodaje dionica sve dionice ne budu prodane, takve dionice će se prodati isključivo svakom pojedinom zaposleniku i ranijem zaposlenom koji je podnio ponudu za kupnju većeg broja dionica od zajamčenog broja (135 dionica)."

po zadnjim informacijama prodano je samo 60% dionica tako da će najvjerojatnije biti i drugi krug [thumbsup]
a to isto znači da svi oni koji su pisali više od 135 dionica dobivaju koliko god da su pisali ( hehe evo mene u toj skupini )
sad još da naraste preko 300 u idućih 6 mj ……..

Bit će drugi krug al’ u tom krugu sudjeluje SAMO država jer su svi dobili što su tražili. Dakle što si upisao to ti je to! Živio rođo!
[/quote]

s obzirom da država prodaje, onda nema smisla da i kupuje. Ako im treba novaca, onda će biti drugi krug. E sad, da li za zaposlenike ili ide prodaja fondovima….

sta kazete na danasnji promet…izgleda da bas nema zainteresiranih na ovoj navodno doroj cijeni , jel se mozda opet ocekuje neki pad!!? mene iskreno nebi cudilo..malo gor pa malo dol i tako ko zna do kad……. [undecid]

idući tjedan će bit bolje...

po zadnjim informacijama prodano je samo 60% dionica tako da će najvjerojatnije biti i drugi krug [thumbsup]
a to isto znači da svi oni koji su pisali više od 135 dionica dobivaju koliko god da su pisali ( hehe evo mene u toj skupini )

Bit će drugi krug al’ u tom krugu sudjeluje SAMO država jer su svi dobili što su tražili. Dakle što si upisao to ti je to! Živio rođo!
[/quote]

s obzirom da država prodaje, onda nema smisla da i kupuje. Ako im treba novaca, onda će biti drugi krug. E sad, da li za zaposlenike ili ide prodaja fondovima….

[/quote]
Ma nisam ni mislio da će država kupovat, (pa nemože kupovat sama od sebe) nego ostatak ostaje državi. Što će ona s tim to ti ja neznam, ali drugog kruga za radnike NEMA.

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

Onda možda bude gurala izvanrednu dividendu. Barem nešto para za proračun.
U stilu pisanja naših novinara: Iz dobro obaviješetnih krugova, saznao sam da se priprema glavna skupština na kojoj će biti donesene slijedeće odluke:
– isplata izvanredne dividende od 30 kuna po dionici
– kupovina HT Mostar
– otkup dionica od države za milijardu kuna i njihovo poništavanje

I još nešto. Moj izvor blizak sanaderu tvrdi da će to biti jako brzo.

Toliko o našim novinarima. Ne vrijede li KSST-R-A cca 400 miliona eura prema pisanju poslovnog dnevnika od prije cca godinu dana.

sta kazete na danasnji promet…izgleda da bas nema zainteresiranih na ovoj navodno doroj cijeni , jel se mozda opet ocekuje neki pad!!? mene iskreno nebi cudilo..malo gor pa malo dol i tako ko zna do kad……. [undecid]

hmm hmm čini mi se da je opet neka nova korekcija na pomolu (ili stara nije niti završila). Da mi je samo znati što je sad razlog, propast Lisabonskog sporazuma, poplave u SADu ili koncert Thompsona. Molio bi upućenije u ovu problematiku da daju komentar. Hvala

strpljen..spašen Time is on my side

Bid Offer Volume High Low Last Close
60.00 61.50 20,000 60.00 60.00 60.10 on 17-Jun-2008
Results of opening auction Results of closing auction
Price : – Volume : – Price : – Volume : –
Special conditions Period name
NONE –
Last 5 trades
Time/Date Price Volume Trade value Type
11:26:35 18-Jun-2008 60.00 5,000 300,000.00 Automatic Trade
09:51:35 18-Jun-2008 60.00 10,000 600,000.00 Automatic Trade
15:40:07 17-Jun-2008 60.10 2,000 120,200.00 Uncrossing Trade
15:18:39 17-Jun-2008 60.00 3,000 180,000.00 Automatic Trade
10:15:42 17-Jun-2008 61.00 600 36,600.00 Automatic Trade

Po meni neuobičajeno velik promet na LSE , mislim da se nešto sprema.

Surround all arround when it hits the ground

pa jasno je do kada …

[/quote]

[/quote]
Ma nisam ni mislio da će država kupovat, (pa nemože kupovat sama od sebe) nego ostatak ostaje državi. Što će ona s tim to ti ja neznam, ali drugog kruga za radnike NEMA.
[/quote]
drugi krug počinje tjedan dana po isteku prava na upis dionica ( 16.06.2008) , pravo na upis ostvaruju radnici koji su upisali veći broj dionica od ponuđenih 135.
toćnost inf. možete pronaći u arhivi ; limun.hr

Da ne nagađamo, sačekajmo službene rezultate.

New Report

Close