Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
Moja kristalna kugla kaže da ćemo danas završit s plusom.
Zapravo, pa dosta smo više padali?
I ne samo mi…
Korekcija bila, i danas će se dosta toga zazelenit.
(ovo je zapravo hipnotička sugestija – možda djeluje, nikad se nezna)
stvarno si pogodio, od sada samo tebe slušam lol
[/quote]
Hej Dinosaur!
Danas ćemo opet u plus!
[/quote]
Vjeruj mi – NEĆEMO
[thumbsup]
[/quote]
evo vidiš, čovijek je ipak pogodio. Ponovo!! to ne može biti slučajno lol
[/quote]
Zbog vaše zločestoće i nevjere u mene danas vam više neću govoriti kamo idemo (iako opet idemo u plus [cool])
Ma, čitajte samo vijesti. Dionica HT-a je najpotcjenjenija od svih ostalih a u kratkom slijedećem vremenu dolaze dobre vijesti (iPhone, ekstradividenda…) pa je i mnogi fondovi kupuju. Ono što se nažalost dešava gotovo svaki dan je da netko u zadnjih 15 sekundi trgovanja odkupi dionica za milion kuna i time poremeti normalni tijek rasta cijene drugi dan. To bi bilo neprimjetno na Wall streetu i sličnim velikim burzama ali na našoj burzi je itekako primjetno i utjecajno. To je možda čak i dozvoljeno (kaže kolega Ivan1902) ali je u svakom slučaju debelo nemoralno jer se namjerno radi (prilično uspješno) da se sruši cijena slijedeći dan.
Kolega Ivan1902
I ja vas molim da mi navedete ono pravilo o trgovanju u zadnjem trenutku sa ograničenjem od 10.000.
Hvala
[/quote]
iPhone ???
[lol] [lol] [lol]
Prema zadnjim saznanjima interes radnika je odličan(kao šta se i očekivalo),maximalni iznos dionica koji će dobiti zaposlenici i ex zaposlenici HT-a neće biti veći od 150 dionica,raspodjela je ipak linearna,očekivano.
Misli li tko drukčije?
Ne znam, ne znam… Jedino ako se interes nije značajno povećao u petak ili danas… Po onome kako je bilo prvih deset dana, interes je bio daleko ispod očekivanja… Priželjkujem da prođe paket oko 300-tinjak dionica…
Neznam dali itko ima sličan info ali čini se da će zbog velike gužve danas produžiti rok za upis do sutra.
Gužve su prisutne ali rok za upis neće biti produžen.
od kud ti taj info?
Zbog EURA 2008. HT će imati extra prihode, zbog visokih cijena roaminga, znamo da u Austriji bude oko 100 000 Hrvata iz Hrvatske, a cijena roaminga je oko 10 Kn po pozivu prema Hrvatskoj ili iz HRvatske prema mobilnoj mreži dakle……………
Slažem se sa antraxxom, očekivalo se puno više, ali to je dobro za nas koji uzimamo. Ljudi su umorni od dionica i neda im se više a da ne govorimo o stahu :). Još godinu dana i sve će biti po starom hehehe
Neznam dali itko ima sličan info ali čini se da će zbog velike gužve danas produžiti rok za upis do sutra.
Svašta… Bilo je dosta vremena, tko je mislio kupiti – kupio je…
Zbog EURA 2008. HT će imati extra prihode, zbog visokih cijena roaminga, znamo da u Austriji bude oko 100 000 Hrvata iz Hrvatske, a cijena roaminga je oko 10 Kn po pozivu prema Hrvatskoj ili iz HRvatske prema mobilnoj mreži dakle……………
Ha ha ha… Prijatelju, pumpaš ti cijenu, ha? Nemoj se mučiti, to je glas vapajućeg u pustinji… Kada Mirovinski odluči da cijena ide gore, ići će…. No, to neće biti tako skoro…
Neozbiljno bi bilo govorit o produženju roka kad je on već otprije poznat,zadni dan je 16.06. do 23,59h. Osobno smatram da je vremena za upis bilo dovoljno!
Neozbiljno bi bilo govorit o produženju roka kad je on već otprije poznat,zadni dan je 16.06. do 23,59h. Osobno smatram da je vremena za upis bilo dovoljno!
Ma naravno prijatelju, sve je jasno i čisto…